escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Stadyum: 19 Eylül Tarih: 10 Ocak 2010 Pazar / 13:30 Hakemler: Bünyamin Gezer, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu 4. Hakem: Ömer Faruk Ocak Cezalılar: Yok Hava Durumu: Ordu’da maç günü hava bulutlu, şehirde en yüksek sıcaklık 24, en düşük sıcaklık ise 11 derece olacak. TV: Trt 1 Galatasaray kafilesinde 17 futbolcu bulunuyor ; Aykut Erçetin Ufuk Ceylan Barış Özbek Mehmet Topal Mustafa Sarp Ayhan Akman Servet Çetin Emre Aşık Tobias Linderoth Arda Turan Caner Erkin Uğur Uçar Hakan Balta Çetin Güngör Harry Kewell Shabani Nonda Aydın Yılmaz Galatasaray beyaz forma ile çıkıcak galiba. Orduspor'u bilmiyorum. Ama hakem biraz ters biri. Bakalım neolcak. Başarılar her iki takımada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yeneriz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 1-2 falan alırız. fazla atmayız, atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 o değil keita niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 afrika kupası tarzı bişiye gitmedi mi keita? en iyi ihtimalle 1 ay kadar yok die biliorm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 evet öyle bir kupaya gitti. fildişi de büyük ihtimal ilerleyeceği için bir süre yok keita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Umarım gençleri izleme şansımız olur,özellikle berkin'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben çetin ve ufuk u merak ediyorum. artık ufuk oynasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şimdi ordusporlu futbolcular ne oynar he. "galatasaray beni alsın yedek klübesinde otursam yeter" diye. hep öyle oluyo cünkü. sonrada zar zor kurtarıyoruz maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kewell niye var o kafilede ya:S abuk subuk macta sakatlanacak falan allah korusun sonra ugras dur bu arda nonda forvet oynayacak heralde. simdi bu adam atar 3-4 tane bu macta sonra hayatta atamayiz basimizdan. edit2: kalede ufuk, forvette arda kewell var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Pek kasmıyoruz. İyi şuan. Ama gol yersek dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya şu arda galatasaray'ın voltranı olup vücuda geldi. arif erdem'liği eksikti onu da edindi... fmlerde vazgeçilmez jokerim erol'u attırdı bir kat daha uyuz oldum elemana :) jerry akaminko uche'mize güveniyoruz sakatlıcak kısmetse düzenbazı. akıncılar52, forzafidangör, ordu ülkü ocakları cCc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 o kırmızı kart yiyen adamada muhtemelen arda'yı sakatlasın diye para vermişlerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 evet ben de onu düşündüm. bu kadar erken bir pozisyonda şike şüphesi taşıyorum. gerçi orduspor yıl başında açılan davalarda yenilmesi gereken maçı yendiği için olaylar kopmuştu. pek ihtimal vermiyorum da bu kadar şartlı basit bir pozisyonda daha 6. dakikada... ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 adamlar kendilerini yırtıyo iyi oynıcam diye. tabi pozisyona girerler. bırakmış bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 orduspor ne kadar yırtarsa yırtsın şimdiye kadar takip ettiğim sürede izlediğim en kötü sezonu geçiriyorlar. düşebiliriz de tabi. yeni gelen adamların hiçbiri oynamıyor. nolucak bilmiyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yaptığı hareketi keşke yapmasaydı 11-11 düzgün bi maç oynansaydı.. o zenci gerizekalı her pozisyonda paramparça edecekmiş gibi toplara giriyor, bişiler olmaz umarım.. ayrıca ayhan ve barış hala oynuyor hala üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Arkasokak said: ya şu arda galatasaray'ın voltranı olup vücuda geldi. arif erdem'liği eksikti onu da edindi... fmlerde vazgeçilmez jokerim erol'u attırdı bir kat daha uyuz oldum elemana :) jerry akaminko uche'mize güveniyoruz sakatlıcak kısmetse düzenbazı. akıncılar52, forzafidangör, ordu ülkü ocakları cCc. adam bildiğin kramponla dizin altına vurdu neyin arif erdemliği? bandaj yaptılar dizine sonra ayrıca ayhan odunun vücut bulmuş hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ilk yarı bitti. reykart cok kızacak soyunma odasında ben söyliyim. ve 2. yarı ilk yarıdan bambaşka bi galatasaray görebilirz. eğer görmezsek ya beraberlik ya mağlubiyet... ayrıca bizim kaleci ne biçim öle ya. ceza sahasının içine tokatlıyo topu. eline al işte lan. bide orduda galatasaray altyapısından biri var galiba öyle dedi spiker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 escape said: ayrıca bizim kaleci ne biçim öle ya. ceza sahasının içine tokatlıyo topu. eline al işte lan. güneş tam ufuk'un karşısında bence gayet normal, ki sisli havada daha çok göz alır escape said: bide orduda galatasaray altyapısından biri var galiba öyle dedi spiker. irfan başaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Yuh arkasokak ahaha :D Arda şu maçta kendini attıysa lütfen gözlerini çizdir lazerle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Arkasokak said: ya şu arda galatasaray'ın voltranı olup vücuda geldi. arif erdem'liği eksikti onu da edindi... fmlerde vazgeçilmez jokerim erol'u attırdı bir kat daha uyuz oldum elemana :) jerry akaminko uche'mize güveniyoruz sakatlıcak kısmetse düzenbazı. akıncılar52, forzafidangör, ordu ülkü ocakları cCc. burası antukom değil çkşarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 valla ben kırmızı kart verince ayağı kırıldı sandım. meğer yerde yalandan tepiniyormuş. yok yok yatıcak yeri yok o ardanın :) jerry akaminko geçen sene bruno'nun gölgesinde kalmıştı. gerçekten çok iyi defans biraz hırçın oynuyor gibi gelebilir ama takip ederseniz çok faydalı bir adam olduğunu farkedersiniz. gelecek yıllarda birinci ligde görebiliriz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sağ kanatta keita'nın eksikliği çok belli oluyo. afrika kupası falan varmış galiba oraya gitmiş. sakatlamasa kendini bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar