Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK - Orduspor - Galatasaray 10 Ocak 2010 Pazar @ 13:30

escape

Öne çıkan mesajlar

Stadyum: 19 Eylül
Tarih: 10 Ocak 2010 Pazar / 13:30
Hakemler: Bünyamin Gezer, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu 4. Hakem: Ömer Faruk Ocak
Cezalılar: Yok
Hava Durumu: Ordu’da maç günü hava bulutlu, şehirde en yüksek sıcaklık 24, en düşük sıcaklık ise 11 derece olacak.
TV: Trt 1

Galatasaray kafilesinde 17 futbolcu bulunuyor ;

Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan
Barış Özbek
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Ayhan Akman
Servet Çetin
Emre Aşık
Tobias Linderoth
Arda Turan
Caner Erkin
Uğur Uçar
Hakan Balta
Çetin Güngör
Harry Kewell
Shabani Nonda
Aydın Yılmaz

Galatasaray beyaz forma ile çıkıcak galiba. Orduspor'u bilmiyorum.
Ama hakem biraz ters biri. Bakalım neolcak.

Başarılar her iki takımada.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu arda galatasaray'ın voltranı olup vücuda geldi. arif erdem'liği eksikti onu da edindi... fmlerde vazgeçilmez jokerim erol'u attırdı bir kat daha uyuz oldum elemana :) jerry akaminko uche'mize güveniyoruz sakatlıcak kısmetse düzenbazı.

akıncılar52, forzafidangör, ordu ülkü ocakları cCc.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

ya şu arda galatasaray'ın voltranı olup vücuda geldi. arif erdem'liği eksikti onu da edindi... fmlerde vazgeçilmez jokerim erol'u attırdı bir kat daha uyuz oldum elemana :) jerry akaminko uche'mize güveniyoruz sakatlıcak kısmetse düzenbazı.

adam bildiğin kramponla dizin altına vurdu neyin arif erdemliği? bandaj yaptılar dizine sonra

ayrıca ayhan odunun vücut bulmuş hali.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarı bitti. reykart cok kızacak soyunma odasında ben söyliyim. ve 2. yarı ilk yarıdan bambaşka bi galatasaray görebilirz. eğer görmezsek ya beraberlik ya mağlubiyet...

ayrıca bizim kaleci ne biçim öle ya. ceza sahasının içine tokatlıyo topu. eline al işte lan.

bide orduda galatasaray altyapısından biri var galiba öyle dedi spiker.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

ayrıca bizim kaleci ne biçim öle ya. ceza sahasının içine tokatlıyo topu. eline al işte lan.

güneş tam ufuk'un karşısında bence gayet normal, ki sisli havada daha çok göz alır

escape said:
bide orduda galatasaray altyapısından biri var galiba öyle dedi spiker.

irfan başaran
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

burası antukom değil çkşarı
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben kırmızı kart verince ayağı kırıldı sandım. meğer yerde yalandan tepiniyormuş. yok yok yatıcak yeri yok o ardanın :) jerry akaminko geçen sene bruno'nun gölgesinde kalmıştı. gerçekten çok iyi defans biraz hırçın oynuyor gibi gelebilir ama takip ederseniz çok faydalı bir adam olduğunu farkedersiniz. gelecek yıllarda birinci ligde görebiliriz onu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...