jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Tartışmak gereksiz farkındayım ama konu farklı yorumlanmıs yada benim yorumladigim seyler yanlıs anlasılmıs. Demek istedigim hergun 534543 server açılıyor açılsın tabi bende seviniyorum ancak ortada bir çaba bir emek olmalı ki karsılıgını alasın ama baskasının yaptıklarını alıp ben yaptım diye ortaya cıkma olayına karsıyım.Su forumda da var acıkcası genel soyluyorum kimse ustune alinmasin ,1 hafta önce sphere.ini ayarlamayi bilmeyipte sorup ogrenen birisi simdi cıkmıs etrafa bilmiş tavırlar sergileyip yeni gelenleri ezmeye çalışıyor.Ortamın bu denli bozulmasından belkide rahatsiz oldum sonunda patladım mı ne :) ya neyse uzadikca uzayacak cidden bosverin kapatalım konuyu herkes durumun farkında zaten.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: TaZmAnYaK, 18 Temmuz 2004 00:01 tarihinde demiş ki: heh evet item vermek de güzel tabi :) bu yolla kendime amenteste (katakullide script sokup) admin account bile yapmıstım plevel 1 rules :) ehe. +1[signature][hline]Xaelin... [Bu mesaj _FrOsT_ tarafından 19 Temmuz 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 nbl scpleri inceleyen kişiler birazda etrafdan araştırarak belli bir seviyeye ulaşabilirler diye düşünüyorum sonrası kendini geliştirmeye kalıyor hayal gücü + mantık vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar