Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Char sil

Medcezir1907

Öne çıkan mesajlar

bunu aradim fakat daha önce acilan konularda bi sonuc cikmamis
bi tane menu hazirladim pin numarasini girince karsisina gelen burda char sil var

onbutton=1
src.remove 1 //dedigimiz zaman plevel istiyo char silmek icin

bunu plevel istemeden nasil yapabiliriz

Saygilar..

[Bu mesaj Medcezir1907 tarafından 17 Temmuz 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

char silmeyimi
abi axisin ne alakasi var simdi bi buttona tiklayinca player chari silinecek olay bu kadar src.remove 1 komutunu sadece pleveli olan kullaniyo bunun baska bi yontemi yokmu.[signature][hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı
-An Ex Por
-Abi An Ex Por Ne demek
-Kal Vas Flam
-Abi Kal Vas Flam Ne Demek
-Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın
Sosyal ağlarda paylaş

karakteri ancak ki$iye bir item equip ettirip timer'da (cont) olarak sildirebilirsiniz, bunuda bir dialog'un button kisminda ki$iye item equip ettirerek yapabilirsiniz:

[dialog d_dialogadi button]
on 1
src.newitem i_karaktersil
src.act.equip

[itemdef i_karaktersil]
name siliyorum efenim
id i_memory
type t_eq_script

on=@create
attr attr_decay|attr_invis

on=@equip
timer 1

on=@timer
cont.remove 1
attr_decay
remove

p.s: bu gunden itibaren sadece gercekten yardim isteyen arkada$larimiza yardimci olacagim, onun di$inda forumlarda herhangi bir aktifligim olmayacaktir (malum bazi arkada$larimiz hani forumlari birakmi$tin tarzindan mesaj atmasinlar diye aydinlatiyorum)[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wolcano, 18 Temmuz 2004 15:34 tarihinde demiş ki:
selam ya arkadaşlar gercekten benimde bu charsil diyaloguna ihtiyacim var dmx rica etsekte su scripti gercekten benim gibi ihtiyaci olan arkadaşlara yollasa.
wolcano kardesim birazda kendin ura$ herkesten script isteye isteye bi hal oldun..[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
wolcano, 18 Temmuz 2004 15:34 tarihinde demiş ki:
selam ya arkadaşlar gercekten benimde bu charsil diyaloguna ihtiyacim var dmx rica etsekte su scripti gercekten benim gibi ihtiyaci olan arkadaşlara yollasa.

Bence yoldan cok scriptin kendisini istiyorsun :)
Yukarda zaten kodlar var ,nasıl yapılcagını anlatmis sistemini de kendin kuruver[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

Ustume mi alınmalıyım ?

Hazırcılıga karşı gelmek laşkalaşmaksa evet laşkalaşıyorum.
Pati kapanmaz kapanırsada hergun acilan 543634534 NBL Clone serverlarindan kurtuluruz en azindan.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
wolcano, 19 Temmuz 2004 14:35 tarihinde demiş ki:
sistemini kurdum zati böle bişiye ihtiyacim kalmadi arkadaş bu forumlar ne kadar laşkalaşmaya başladi faust pati kapaniyor diyoduda inan miyodum bencede kapaniyor artik.

lol
2-3 tane 14 yaş veledinin demesiyle kapansaydı, çoktan kapanmıştı. paticik sizin gibilerinin nicesini yedi bitirdi 2,5 senede...[signature][hline]dayt!
Sosyal ağlarda paylaş

Siz kendinizi bir bok mu zannediyonuz siz ananisin karnindami ögrendiniz bunlari bune ya hazircilikmiş dostum siz ilk server kuruldugunda hazircilik yapmiyodunuz heralde beleşcilikmi yapiyodunuz.Siz gibi iki üç tane adam cikiyor buralarda bir Kraliz Biz Paşayiz Biz Agayiz Siz Bir Bok değilsiniz Agayiz Paşayiz Diye Geçin Birisiniz Nediyem Bişi Demiyom Dicemi Dedim Artik.Bu konudada Bişi Yazmak İstemiyorumda.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bu paticik yedibitirdi. Sanki paticigi yok etmeye çalışanlar var..Paticik Kuvai Milliye mi hiç sanmıyorum sphere scriptting te dahil bir çok alanda herkese hizmet veren public bir site paticik.com bunu başka yönlere çekmeye hiç gerek yok...Artı olarak bi hazıra konmadan bahsediyorsanız nebula clone vs vs diyorsanız yapında bi server cümle alem görsün bişiy diyebilmek için öncelikle bişiyler yapmak gerekir Degilmi Jong ?

Bronx un scriptleri lamerin çenesini düşürdü ne diyim[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 19 Temmuz 2004 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik adina konusmadım konusmamda paticik bitmez kolay kolay yiyip bitirme olayi ise beni alakadar etmez.

Burda server açmak isteyen ugrasan herkeze her turlu yardımcı oldum olurumda bunu hic bir zaman sorun etmedim etmem de ancak biri cıkıp bana su scp lazim yap ver derse ben yolu gosteririm mantıgını belirtirim geri kalanını kendisi halleder.

Hazırlıcıktan kastım buydu copy-paste etmekle kusura bakmayın ama adının onune Owner/Developer yazmayı kimse haketmiyor..

Diemaster server yapmak olayına gelince 5.ci serverimda aktif olarak gorev yapıyorum benden dolayı sorun yasayan bir shardda olmadi. Bugune kadar cıkıpta su shard bu shard reklamıda yapmadım yapmam da serveri guzel yapan oyuncular ve staffdir scp ler ikinci plandadir.

Imzama bakıp yorum yaptıysan orda oynayanlar neler yapıldıgını biliyor zaten hersey henuz bitmedi onuda belirteyim.

Not: Bronx un scp leriyle işim olmadi olmazda bronx yayınlamadan öncede vardık biz.

[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.

[Bu mesaj jonq tarafından 19 Temmuz 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman bunuda tartışmanın gereksiz oldugunu biliyosundur insanlar senin ne yaptıgını yada ne kullandıgını bilmiyorlar heleki player buna hiç bakmıyolar 5 . serverindasın ama player düşüncesinden yoksunsun bence otur biras mantıklı düşün bugün zebula scp leri die geçen bi çok scp çeşitli sitelerde mevcut. Bu arada imzana bakmayı unutmuşum özür elan tabi ya siz eleştiri engellisiniz :)

Slayertr Developer || MSN

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 19 Temmuz 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...