thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 son zamanlarda çok fazla çıktı, yok multiclient, diğer 3rd party tool'lar falan.. oynadığınız shardların kuralları kabul ediyor mu gelip burada dileniyorsunuz? diğer bölümlerde crack vs gibi programları istemenin yasak olduğu gibi, burada da , bir şekilde illegal olan şeylerin istenmesinin yasak olması gerektiğini düşünüyorum? katılan varmı? 2 yıldır ultima online oynuyorum, ne karakterler ne serverlarda takıldık, bizim zamanımızda önümüze illegal programlar gelmiyodu? yapan da yoktu? başımız mı kel?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ya bi de 3rd party tools yasak diyorlar, üstüne iştiraksız macro diyorlar. macronun iştiraklısı iştiraksızı 3rd party toolla yapılmıyo mu?[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 taz: o serverların anlamsızlığından kaynaklanır aslında 3rd party tool yasak olmaz, speedhack yasak olur. çünkü uop assist de razor da 3rd party'dir. her 3rd party zararlı değildir, insanın işinin kolaylaştıran da vardır. windows'u yasaklamak için tüm işletim sistemlerini yasaklamak gibi birşey bu.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 e ben de ondan bahsediom ya uoloopu utanmasalar sitelerinden dağıtacaklar, injection deyince hepsi kaçıyo karalisteye alıyolar[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben serverları değil buradaki forum kategorimizden bahsediyordum arkadaşlar, dönmesin konu, millet bir kaptırırsa ana fikirden gider.. baggio'da onaylarsa yazalım kurallara, böyle şeyler istemek yasaktır vs diye.. kurtulalım l33tlerden..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 injectionı kullanmak nedir ya? daha kullanmayı beceremeyen kullanmasını öğrenip karşı çözüm mü geliştirecek? beh..[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 herkez doğdugu gibi injection kulllanmasını mı biliyor ? veya herkez doğdugu gibi injection nasıl engellendiginimi biliyor ? bir daha laf ederken 3 veya 4 kez düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: TheCoder, 19 Temmuz 2004 11:01 tarihinde demiş ki: sonuçta burası development olduğu için bence sakıncası yok ama amaç önemli şimdi ben inj. önlemek için inj. kullanımını isteyebilirim çünkü bunu engellemem lazım.. bir shard owner olarak bunu düşünürsün, ama sayfanda inji sonuna kadar kullanın bakalım nasıl engellicez demezsin.. onlar kullanırlar, sen çözüm üretmeye çalışırsın.. ama daha oyunu bilmeyen adamın gidip başka forumlarda senin serverınla ilgili illegal tool'lar elde edip bit gibi çoğalmalarını istemezsin sonuçta.. bahsettiğim oydu.. burada emulatorler, scriptler vs. ile ilgili mi yardım ediyorsunuz yoksa başka serverların client'larının patchlenmiş versionlarını mı dağıtıyorsunuz? ve bu insanlar imzalarına gayriresmi paticik yetkilisi yazıyor, altına da kalitesiz 300 kişi süpersin şöylesin böylesin diyor.. yoko'nun şunun bunun serverındaki developerlardan yardım alıp çevirip buraya tutorial yazanlar var, 5-6 ucu pis değneğe benziyor bu.. bence temizlik zamanı gelmiştir coder senin de katılman gerekir, haksız mıyım?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kullanmayı bilmek nedir ya? windows kullanmayı öğrenirken birinden yardım alarak mı öğrendin? bu da öyle birşey işte. oyuna bağlanmayı gelip burada sorana söyleyeceğim laf 7 kere de 9 kere de düşünsem aynıdır.[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 çok haklısın illegal program kullananlar bide utanmadan tutorial yazıyor ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar