Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn ve Karak-Azgal 'da Order

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar sanrm toplanabilmiş tek turk guild Invadoria gozukuyor.Karaz-Azgal ve Karak-Norn da order charlarım war.(desti pek sarmıo beni :)).Bu serverlarda herhangi bir order turk guildi war mı ?

Cunki nerde turk warsa orda bi olay cıkıyor.Bunu cok yasadım onceki mmorpg oyunlarında ama zaten oyunu oynayan az ve buna baglı olarakta turk kullanıcı bulmak ya cok zor ya da kendinlerini bi sekilde gizliyorlar oyunda :) .Bu nedenle bir order guildi kurmak mumkundur mudur sizce ?
Mesaj tarihi:
norn serverı için:
valla bizim bi exile vardı Türk guildi olarak ama bıraktık o işleri :)
lakin son aldığım duyumlara göre nornda yeni bi oluşum varmış 4- 5 arkadaş bi guild kurmuşlar oyun içinde ladywar adlı karakterle iletişime geçersen seni bilgilendirebilir.
Mesaj tarihi:
Baya order oynayan türk var.Bir çoğu exile daydı ama end game adına yabancı guildlere girmek zorunda kaldık ki sana tavsiyem de yabancı bir guilde girmen.Ya da illa türk istiyorsan türklerin de olduğu yabancı guildler var oralara başvurabilirsin.
Mesaj tarihi:
Su an endgame guildlerdeyim zaten.Hani istedigim zaman invite alıp IC lere gidebiliorm.rr dusuk olsada ilk stage de action yasıorm yinede.fakat bu international guildlerde rr nin dısında gruplasmalar oluyor.o biraz insanı sıkıyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sorun şu ki her türkün oyundan beklentisi aynı olmayabiliyor gayet doğal olarak, oyuncu tabanı da çok geniş değilse aynı istekteki insanlar aynı guilde girmemiş oluyor. destabilize olup dağılıyor sonra oluşum. comeback kings'de 20-30 kişi başlayıp 3 ay sonra 2 kişiyle sonlandırdık macerayı.
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Azgalda, Lv için, düzenli girebilecek melee dps (wh) lazım olursa, gelebilirim. Oyun içi saat problemim yok, giren gruba göre vaktimi ayarlayabilirim.
ward eksiğim yok.

LV oyundan kalksın lütfen; sen de rahat et, biz de:P
Mesaj tarihi:
LV den yana bi şansımız olmadı Readjan. Şu oyundaki tek amacım, 1 karakterin lv den itemlerini tamamlamak. Sonra bırakacam :P.

@Tinsan
invadoria guildi dağıldı. Daha rahat kral kesebilmek için vs. Çokda iyi oldu sanırım. Guild içinde kendi durumundan habersiz, alakaya maydonoz gruplara girmeye çalışanlar oluyordu.
Ne bileyim, temple için, partiye yeni 40 olmuş, rr20 oyuncu bile giriyordu. Kimsede dikkat etmiyodu bu tür şeylere, haliyle hiç birşeyde yapılmıyordu. Yapılan tek şey, tovl du. Onada 1 grup düzenli gidiyordu, gerisi 2 inci grubu oluşturmaya bile çalışmıyordu. Artık niye bilmiyorum. Aynı şekilde herkez LV diyordu ama kimse grup kurmuyordu. Rvr saatinde, guild warbandı açıkken, solo takılıyordu çoğu kişi. Yada rvr saatinde leech yapıyordu (diğer saatler rvr da solo gezip).
Kısaca zaten kimse birlikte takılmıyordu, ayrı olmakta birşey değiştirmiyor. Gerçi, ayrı guildlerde olmak, birlikte oynanmayacağı anlamınada gelmiyor da, bu senin gibi yeni 40 olmuşların alacağı zevki azaltır farkındayım.
Nornda destdeki bu durum canını sıkarsa, Azgal da order tarafında şansını yeniden deneyebilirsin. Orada oyuna yeni başlamış bi grup var, onlarla birlikte düşük levellarda, pvp yapar eğlenirsin. Başka öneri gelmiyo. 40 olduktan sonra, rr55 e kadarki kısım biraz sıkıntılı. Dişini sıkıp devam edersen ilerde grup sıkıntısı çekmezsin, tank karakter olarak.
Mesaj tarihi:
benim guildin dağılma kararı aldığı hakkında bir bilgim yoktu. sanırım o sıra finaller sebebiyle giremiyordum bundan dolayı haberdar olamadım. tavsiyen için saol ama 40 yaptıktan sonra bırakasım gelmiyor :).
Mesaj tarihi:
Öyle canım, 55 e kadar dişini sıkmaya bakar. Sonra dediğim gibi, grup sıkıntısı çekmezsin.
Sıkıldığındada orderda bi alt açarsın, bir iki saat girer pvp yapar çıkarsın. Nornda yapacak birşey yokken. Bizde ilk başta karakterlerimizi böyle açmıştık, sonra bi baktık 40 olmuşuz, orderın tadına bakalım dedik :P.
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Yapılan tek şey, tovl du. Onada 1 grup düzenli gidiyordu, gerisi 2 inci grubu oluşturmaya bile çalışmıyordu.
i$in komik tarafı tovl yuzunden cıkanlar gene birbirleriyle tovl grubu kurdular. guild'de yapamadıklarını unnamed'de yaptılar :D
Mesaj tarihi:
Yani birşeylerin olması için, başka birşeylerin bunu başlatması gerekiyormuş. Sonunda herkez mutlu olmuş, o yüzden böylesi daha iyi sanırım.
Bu noktadan sonra, olan, yeni oyunculara, yada yeni 40 lara olur. Onlarda artık, oyunu seviyorlarsa, belli bir seviyeye kadar dişlerini sıkmak durumundalar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar size John'sun yapmış olduğu Bot'u TÜRK'çe versiyonunu sunuyorum.

*Warßot

*-Auto attack
*-Sınırsız hızlı koşma
*-Para kasmak artık çok kolay otomatik toplama
*-Sizi başka bir mapte gibi gösterip +Healt artırma
*-Öldüğünüz zaman aynı yerde doğma
*-Görevleri olduğunuz yerden alıp verme
*-Görev yerine ışınlanma
*-1 Günde 7/24 Kasarsanız Görevler ile birlikte 25+LeveL alırsınız.
*Guild için gerekli olan maddeleri otomatik toplama
http://waronlinebots.tr.gg/
Mesaj tarihi:
Karag az galda turklerin olduğu guildler;
Dragon Fighter
Window Maker
Aeos

Benim karakter Dragon Fighter'da 2 kişiyiz Aeos da 3 kişi var Windowda 10 a yakın kişi var
Dragon Fighter guild lvl 40
Mesaj tarihi:
elross said:

Karak-Azgal da order olarak Templars of The Light guildi var(lvl 11) ve iyi gidiyor http://forum.paticik.com/read.php?71,4623590

nereye iyi gidiyo burda milleti kandırmayın arkadaş 3 haftadır bir allahın kulu girmiyo tek başıma yardırıyom . rank 13 yaptım guldi tek başıma valla yeter dicem cıkcam en sonunda
  • Yeni Oluştur...