Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Abi konu benim açımdan yönetim değil ben ilk girdiğimde yönetime laf ediyodum sonra düşündüm lan tolga sen şimdi en yakın arkadaşını forumdan banlıcak mısın dedim tabiiki hayır. Benim userların bazen fazla samimi olmadan direk haddini aşan yorumların çok arttığını bahsediyorum.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 1 hafta uçurursun adamı sonra geri getirirsin . Hayır anlamıyorum accountun önemi nedir yani . post sayısı respect mi sağlıyo . al 21 günde 1000 mesaj kastım respectin allahını ben aliyim o zaman . Bi acc neden bu kadar önemli . uo da edit yapsa eyw
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 beni bu forumda insanlar 7 senedir Holyman-Holy olarak biliyor, ben bunun değişmesine üzülürüm mesela. buradaki anılarım, geyiklerim hepsinin içinde benim nickim geçmiş, farklı bir nick aldığımda rahatsız olurum bunları okurken ben. ayrıca dartanian haklı mesela söylediği konuda. ben şimdi hayatımda görmediğim adam için "EHEHEHEH SALAK O NASI TİP LAN AUHEUAHE" dersem hoş kaçmaz. başkası bana dese, ben de hoş karşılamam.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 neyse ya aman gecenin 5 inde neyi sorguluyosam . neyse dediğim gibi ben takılırım bildiğim gibi . zaten beni tanımasın kimse . gerekenede söylüyorum ismimi tanıyo . çöplükte bayanlar rahatsız olmuş fln filan böyle geyiklerle gelmesin modlar benim karşıma yeter . banlasın hakaret etmesin . ayıp oluyo klavye delikanlılığı oluyo . banlasın gitsin
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ha bir de bayanlara karşı tutumu var üyelerin. tamam onlar da bizden, ayrımcılık yapın demiyorum da, sokakta gördüğün adamla kadına karşı olan davranışların nasıl farklı oluyorsa, burda da aynı sağduyu ile hareket edilmesi taraftarıyım. sizin bacınıza teyzenize yapılsa hoşunuza gider mi olm?
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi bacı teyze yapmadım ama ben sorun orda . bi gün atatürkü sevmeyen bi insana laf etmişim diye bana karşı bi tutuma girmiş bayan . sonrada bugün de genelev muhabbeti yaptım diye ona ayrı bir tutuma girmiş . Kişisel bi hakaret yok . ki forumde ne cinsel organ muhabbetleri döndü de döndü yani onlara karşı tutum yapmıyolarda beni seçiyolar . Ben buna anlam veremiyorum . Ordan moderatörde kız arkadaşı diye ayaklanıyo geliyo hakaret ediyo . Tanımadığı adama hakaret etmek tabi ekran karşısında kolay geliyo . Ayıp denen bişey var . Ben ayıp ediyosam onlarda benim kadar ayıp ediyo . Neyse bundan sonra ağzımı açmıycam hiçbi konuda
gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Economics said: heralde banlamaktan vazgeçtiler 14 acc yi duyunca sdf eco hacı naptın sen kendine yaa ünlem pütonü diye birşey duymadın mı sen abi illa birilerine hakaret ederek mi hakkınızı arayacaksınız
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 delucia olarak dönmüş olabileceğini tahmin ediyorum =)
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 gelişine http://img265.imageshack.us/img265/909/733081spike1.gif
Öne çıkan mesajlar