Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 nasılız gençler . yattık uyuduk heralde . dinginleşmiş ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 drama bitti vallahi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 heralde banlamaktan vazgeçtiler 14 acc yi duyunca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 benim itülü abazanlarla ilgili yazımı okuyana 100 uyku bedavaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sup man sup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi çok uzun o yazı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 okusana olm ne işin var gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 okuyorum aga şu an kitledin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 http://www.funnyforumpics.com/forums/attention-whore/2/AttentionWhore-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya sende git gözünü seviyim mod yalakası herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 mod kim lan tanımıyom bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Holy said: okusana olm ne işin var gece gece ben okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Tanışcan işte Kaan dicen kankamsın dicen seni banlamıcak . Sonra bi gün tw olcan kimse sizi tutmuyo beyler gidebilirsiniz diye artistlikyapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pogodi said: Holy said: okusana olm ne işin var gece gece ben okudum pogodi ben terbiyesizmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çevren kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bana güveniyosun ama çevreme güvenmiyosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kankamsın söz bi daha terbiyesizlik etmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Abi forumun densizliğini,bokunun çıkmasını okuyorum.İnsanları soğuttuğunuzu.1yıldır varım çok eskiyi bilmem ama ben geldiğim günden bugüne kadar olan sürede bile çok değişti herşey.Kötüye gidiyo.Umarım tekrar düzelir. Bazı muhabbetler hop denince bile durmayan insanlar olmaya başladı.Bişey cidden lütfen dendikten sonra devam ediyosa haddini bilmemeye giriyo.Devam edilmesi hususunda sinirler bozulup kavgalar çıkabiliyo. Lütfen benim bu forumu bırakmam bırakmamam değil siz sizi sevenleri kırıyosunuz sevdiklerinizi de kırıyosunuz. Lütfen haa bi de bi konuda bişey söylemek istiyorum Yalan kötü bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 inan senin balonlu olduğun günü biliyorum . trolle troll olunur başka da bişey olunmaz . garbage da istediğim geyiğiyaparım kimsede karışamaz banlanırsamda banlanırım yenisini açar gelirim 3-5 yıldır bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Lafım sana değil üstüne alınma ki o topicte senden daha ağır laf etmişti ama nickini unuttum şimdi o arkadaş.Diğer postlarını da bilmiyorum pek bu nedenle bişey diyemicem hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yaw lafın bana olsun abi nolcak ya . benim derdim birisi ana bacımı yaptı banlarsın o adamı . kankan ana bacı yaparsa onu da banlarsın . oturup abi dikkat et bak bu sefer banlamıyorum diyip forumda tutmazsın . böyle olsun bi daha foruma dönersem neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yalnız anlamadığınız nokta şu ki bu forumun şu anki adminleri, zamanında bir çok üye ile aynı okullara gitmiş, aynı rakı sofrasına oturmuş insanlar. bilmiyorum patinin geçmişini ne kadar biliyorsunuz ama bu forumun 1 seneden uzun süre kapalı kaldığı dönemlerden geçtik. dyna zegna nedanko üçlüsü (başkası da varsa affola) karakedi'den database ile beraber forumu devraldı ve yeniden aktif hale getirdi. bu adamlar ceplerinden para vererek yaptı bunu muhtemelen ve şu anda bu forum onların sayesinde ayakta. aynı sofrada rakı içtiği adama kıyak geçmezse zaten ayıp etmiş olur bence. ha demokrasi eşitlik falan filan diyorsunuz ya, o ancak bu forumun üzerinde bir hakkınız olduğu zaman gerçekleşebilir. ne biliym bağış yaparsın server kirası için veya başka bir hakkın olur forum üzerinde, o zaman dersin ki dur arkadaşım ayrımcılık yapma. of bu gece WoT yazıyorum sürekli, neyse özetledim işte durumu kendimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aga ben üyelerden bahsediyorum adminlerin üyelere geçtiği kıyak . sen paso admin saydın . onlar birbirlerine kıyak yapsınlar edit yapsınlar saygım sonsuz . üyelere karşı eşitlik diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 tamam bak albümde bonepart ile dynanın rakı sofrasında fotoğrafları var. bone normal üye, dyna admin. bone bir kez küfür etti diye bu forumdan banlanmayabilir, sen edersen banlanırsın. Ha bone da direk banlanabilir ama bu tamamen dyna'nın veya diğer adminlerin insiyatifinde olan bir konu. adam benim arkadaşım banlamıyorum derse senin ona çıkıp beni niye banlıyorsun deme hakkın yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar