Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wassup

Economics

Öne çıkan mesajlar

Abi forumun densizliğini,bokunun çıkmasını okuyorum.İnsanları soğuttuğunuzu.1yıldır varım çok eskiyi bilmem ama ben geldiğim günden bugüne kadar olan sürede bile çok değişti herşey.Kötüye gidiyo.Umarım tekrar düzelir.

Bazı muhabbetler hop denince bile durmayan insanlar olmaya başladı.Bişey cidden lütfen dendikten sonra devam ediyosa haddini bilmemeye giriyo.Devam edilmesi hususunda sinirler bozulup kavgalar çıkabiliyo.

Lütfen benim bu forumu bırakmam bırakmamam değil siz sizi sevenleri kırıyosunuz sevdiklerinizi de kırıyosunuz.

Lütfen haa bi de bi konuda bişey söylemek istiyorum Yalan kötü bişeydir.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız anlamadığınız nokta şu ki bu forumun şu anki adminleri, zamanında bir çok üye ile aynı okullara gitmiş, aynı rakı sofrasına oturmuş insanlar. bilmiyorum patinin geçmişini ne kadar biliyorsunuz ama bu forumun 1 seneden uzun süre kapalı kaldığı dönemlerden geçtik. dyna zegna nedanko üçlüsü (başkası da varsa affola) karakedi'den database ile beraber forumu devraldı ve yeniden aktif hale getirdi. bu adamlar ceplerinden para vererek yaptı bunu muhtemelen ve şu anda bu forum onların sayesinde ayakta. aynı sofrada rakı içtiği adama kıyak geçmezse zaten ayıp etmiş olur bence. ha demokrasi eşitlik falan filan diyorsunuz ya, o ancak bu forumun üzerinde bir hakkınız olduğu zaman gerçekleşebilir. ne biliym bağış yaparsın server kirası için veya başka bir hakkın olur forum üzerinde, o zaman dersin ki dur arkadaşım ayrımcılık yapma.

of bu gece WoT yazıyorum sürekli, neyse özetledim işte durumu kendimce.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bak albümde bonepart ile dynanın rakı sofrasında fotoğrafları var. bone normal üye, dyna admin. bone bir kez küfür etti diye bu forumdan banlanmayabilir, sen edersen banlanırsın. Ha bone da direk banlanabilir ama bu tamamen dyna'nın veya diğer adminlerin insiyatifinde olan bir konu. adam benim arkadaşım banlamıyorum derse senin ona çıkıp beni niye banlıyorsun deme hakkın yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...