Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kavga etmeyin olm gülün diye açtık la

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Economics said:

aşireti kurmuşunuz ağalık yapıyosunuz klavyede . oh ne güzel hayat

Senin gibi uyum sorunu çekenlere aşireti kurmuş gibi görünüyor, adam gibi durabilenlere senin gibilerin giremediği bir ortam olarak gözüküyoruz. O yüzden çok da önemli değil durumdan şikayetçi olman.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

notwist zaten sicti sivadi da sonradan degistirdi en azindan kabul etti falan.

Degistirmek degil olay, tepki geldikten sonra farkettim abarttigimi ickili olunca farkedilmiyor bazen ne yazdigin

Yazdigimi baskasi yazsa bende oha derdim sonucta
Mesaj tarihi:
varlok said:

Farinal said:

varlok said:

dory said:

@varlok
aciliyo acilmasina da cevap alamiyoruz diye veya trolleniyo diye aglayamıyoruz.
aslinda garbage disinda bi tek troll icin aglayabilirsin modea
onun disinda cevap vermek zorunda degil kimse
hemen saldirmamalisin.

asıl sorun o değil zaten. sorun benim dikkat çekme amaçlı sarcastic başlıgımın da seks başlıkları arasına girmiş olması. başlığın amacını anlamamış arkadaş üstüne bir de seks furyası diye diğer başlıkların arasına almış. ama haklısın garbage a açmam hata tabi. garbage da açmamın sebebi de sadece iki kelimeden oluşan bir soru olması. ha başka yerde açmış olmam birşeyi değiştirmeyecekti tabi insanlar seks konusu varken bana yardımcı olcak değil ya.

Hacı sende o furyayı fark edip açmadın mı o başlığı? Demek ki furyayı gösteren örnekleyen bi başlıkta bulunabilir o başlık kimse sana abaza sex manyağı başlıklar açan biri demiyor allah aşkına bu ne alınganlık ya

abicim hala anlamıosun benim abaza damgası yemek gibi bi korkum yok. şu forumda ciddi ciddi sordugum soruların hiçbirine cevap yok. inanmayan da aramaya inanıp bulur. ben de madem insanların ilgisini sex çekiyor, ben de öyle ilgi çekip soruma yanıt alayım dedim. halt etmişim. adam "bu ne ya patide sex furyası" diye bi de o başlığı ekleyince sinirlendim tabi.

ADAM dediğin benim abi zaten :D tamam işte öyle bi hale gelmişki insanlar artık dikkat çekmek için sex yazmak zorunda kalıyor deme amaçlı duruyor orda sinirlenme gözünü sevim
Mesaj tarihi:
Economics said:

YA SEN BANA Bİ NOTWİSTİN SENİN MADEM SEVGİLİN ONU DA İÇEREN Bİ HAKARET ETMESİNE LAF ETMİYOSUNDA HANGİ YÜZLE GELİP BANA HAYVAN DİYOSUN

Notwiste bir laf bile söylemiyorum bu arada. O zaten çoktan uçtu terbiye sınırlarını aştığı için, parmaklarımı bile yormuyorum onun için.
Mesaj tarihi:
Economics said:

Economics said:

YA SEN BANA Bİ NOTWİSTİN SENİN MADEM SEVGİLİN ONU DA İÇEREN Bİ HAKARET ETMESİNE LAF ETMİYOSUNDA HANGİ YÜZLE GELİP BANA HAYVAN DİYOSUN

abi sende ne pis adammissin, arkadas gruplarinda bole cikinti kavga cikarmaya calisan tipler gibisin masallah.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Notwiste bir laf bile söylemiyorum bu arada. O zaten çoktan uçtu terbiye sınırlarını aştığı için, parmaklarımı bile yormuyorum onun için.

ama bana hayvan dediğinde ordan repleri topluyosun
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

dory said:

abvblizzard said:

legendory

ekmek.

bişi uyduramadim sori.

gerek yok
yeterli vurguyu veriyor
yeterli dehşeti sağlıyor benim ismim

this summer...
EKMEK.
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

abi sende ne pis adammissin, arkadas gruplarinda bole cikinti kavga cikarmaya calisan tipler gibisin masallah.

senle derdim yok . adam gelip bana hayvan diyo . napyim eyw abi mi diyim hastamısın
Mesaj tarihi:
kimse tutuyor mu abi, anlamıyorum yani.

beğenmiyorsanız buyrun, burada neyin ne olduğu belli; ne idüğü belirsiz 2 insan memnun değil diye değişecek de değil. haliyle ya bu durumu kabulleneceksiniz, ya da bıdı bıdı yapmayacaksınız?

logout linki vermek yasak olduğundan ötürü/g
Mesaj tarihi:
Economics said:

Xaenin said:

ama bana hayvan dediğinde ordan repleri topluyosun

Ne rep topluyorum ben sana taktım kafayı sadece senin mesajlarını okuyorumi, Notwist de banlanıyor.

Hakediyorsun edilen her lafı velhasıl kelam, uğraşma çok yani. Değiştirebileceğin bişey yok pek.
Mesaj tarihi:
Farinal said:

ADAM dediğin benim abi zaten tamam işte öyle bi hale gelmişki insanlar artık dikkat çekmek için sex yazmak zorunda kalıyor deme amaçlı duruyor orda sinirlenme gözünü sevim

ahahaha

sana laflar hazırladım ve söyledim. oh.
  • Yeni Oluştur...