Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kavga etmeyin olm gülün diye açtık la

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sesu said:

Economics said:

toplu karıya gitme partisi verin

Yahu şu adamı banlayın artık! Kaç kere söyledim. Nerde bu moderasyonun işi nedir?

neyimi banlıyolar ya alalala garbagedayız + adam gelmiş seks furyası diye msj atmış forumda belden aşşağı muhabbetler tonlarca sen gelip bana mı taktın
Mesaj tarihi:
ya benim bi teorim var. millet acaba inci okuyup mu geliyo patiye bence yasak gelmeli. paticiğe gelmeden en az 2-3 saat öncesine kadar inciye girilmemiş olmalı.
Mesaj tarihi:
Economics said:

toplu karıya gitme partisi verin

Silmiyorum şu mesajını.

Kafan çalışmıyor besbelli, ne laftan anlıyorsun ne yazılı kurallardan. Kahve ağzıyla konuşuyorsun. Defol git kendine yeni account almakla uğraş, yüzsüz bir adam olduğun çok belli çünkü.

Zekasız bir adamsın orası belli.
Mesaj tarihi:
siz yeminle ayrımcılığın gözünü yapıyonuzda haberiniz yok . kızlar rahatsız oldu diye hemen erkekliğiniz kabarsın zaten . kankanız aynı msjı atsa bişey olmaz ama tabi
Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

Paticik sekse ac!!!

Bayan patiler goreve!!!

yuh.

ya bu ne hormon patlamasidir yahu, bi kendinize gelin. civikliginizin da bi siniri olsun, ilk okul bebesi gibi davraniyosunuz.
hocamizin bi lafi vardir
this is not a fuckin kindergarten
Mesaj tarihi:
Economics said:

al mesela bak notwiste hiç laf varmı mesela . adam direkt olarak patinin bayan tarafına hakaret etmiş . ama ben gelip bişey deidğimde benimki suç oluyo

nasıl fail oldu şu mesaj bir üstteki postla
Mesaj tarihi:
GEd said:

Economics said:

al mesela bak notwiste hiç laf varmı mesela . adam direkt olarak patinin bayan tarafına hakaret etmiş . ama ben gelip bişey deidğimde benimki suç oluyo

nasıl fail oldu şu mesaj bir üstteki postla

ne faili adam bana giydirdi de giydirdi . ona nedemek istiyosun seaan yaptı sadece
Mesaj tarihi:
Economics said:

siz yeminle ayrımcılığın gözünü yapıyonuzda haberiniz yok . kızlar rahatsız oldu diye hemen erkekliğiniz kabarsın zaten . kankanız aynı msjı atsa bişey olmaz ama tabi

Burada söz konusu ayrımcılık insanların birbirini tanımasıyla alakalı değil, zira senin seksistliğin ve başka topiclerde takındığın faşizan tavırlardır. Şakanın da bir sınırı olur. Şu topic i bırak sen yeri geldi mi "hak etmiş kaşar, kafasını kesmek lazım" tarzı laflar etmiş bir insansın. Bir de gelmiş milleti çifte standart yapmakla suçluyorsun. Dön bir bak yazdıklarına da utan.
Mesaj tarihi:
varlok said:

benim açtığım başlık sarcasm amaçlıydı da hala kavrayamamış olmana şaşırmıyorum artık.

http://forum.paticik.com/read.php?62,4572368

evet çünkü bu başlık çok ciddi hiçbir alay içermiyor o yüzden de ismi GARBAGE olan bir bölümde
Mesaj tarihi:
sesu said:

Economics said:

Burada söz konusu ayrımcılık insanların birbirini tanımasıyla alakalı değil, zira senin seksistliğin ve başka topiclerde takındığın faşizan tavırlardır. Şakanın da bir sınırı olur. Şu topic i bırak sen yeri geldi mi "hak etmiş kaşar, kafasını kesmek lazım" tarzı laflar etmiş bir insansın. Bir de gelmiş milleti çifte standart yapmakla suçluyorsun. Dön bir bak yazdıklarına da utan.

kadın gelmiş atatürkü sevmiyorum demiş . bunu haber kanalları yayınlamış pişkin pişkin dolaşcakmı o kadın allah allah
  • Yeni Oluştur...