Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sesu said: Economics said: toplu karıya gitme partisi verin Yahu şu adamı banlayın artık! Kaç kere söyledim. Nerde bu moderasyonun işi nedir? neyimi banlıyolar ya alalala garbagedayız + adam gelmiş seks furyası diye msj atmış forumda belden aşşağı muhabbetler tonlarca sen gelip bana mı taktın
lrem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya benim bi teorim var. millet acaba inci okuyup mu geliyo patiye bence yasak gelmeli. paticiğe gelmeden en az 2-3 saat öncesine kadar inciye girilmemiş olmalı.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Economics said: toplu karıya gitme partisi verin Silmiyorum şu mesajını. Kafan çalışmıyor besbelli, ne laftan anlıyorsun ne yazılı kurallardan. Kahve ağzıyla konuşuyorsun. Defol git kendine yeni account almakla uğraş, yüzsüz bir adam olduğun çok belli çünkü. Zekasız bir adamsın orası belli.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 NoTwisT said: masturbasyon deme Sesu kiziyo Ne demek istiyorsun onu bir adam akıllı söylesene.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 siz yeminle ayrımcılığın gözünü yapıyonuzda haberiniz yok . kızlar rahatsız oldu diye hemen erkekliğiniz kabarsın zaten . kankanız aynı msjı atsa bişey olmaz ama tabi
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 NoTwisT said: Paticik sekse ac!!! Bayan patiler goreve!!! yuh. ya bu ne hormon patlamasidir yahu, bi kendinize gelin. civikliginizin da bi siniri olsun, ilk okul bebesi gibi davraniyosunuz. hocamizin bi lafi vardir this is not a fuckin kindergarten
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Xaenin said: NoTwisT said: masturbasyon deme Sesu kiziyo Ne demek istiyorsun onu bir adam akıllı söylesene. Edebi icerigi olmayan basit bi cumle, cok kasmamak lazim.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 al mesela bak notwiste hiç laf varmı mesela . adam direkt olarak patinin bayan tarafına hakaret etmiş . ama ben gelip bişey deidğimde benimki suç oluyo
GEd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Economics said: al mesela bak notwiste hiç laf varmı mesela . adam direkt olarak patinin bayan tarafına hakaret etmiş . ama ben gelip bişey deidğimde benimki suç oluyo nasıl fail oldu şu mesaj bir üstteki postla
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ilk topic çok eğlenceliymiş. kitlenmesi hata olmuş.
lrem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya eco bence sen inciye git. hayır ciddiyim hiç buranın konuşması olmayacak şeyler yazmışsın. cidden bak.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 GEd said: Economics said: al mesela bak notwiste hiç laf varmı mesela . adam direkt olarak patinin bayan tarafına hakaret etmiş . ama ben gelip bişey deidğimde benimki suç oluyo nasıl fail oldu şu mesaj bir üstteki postla ne faili adam bana giydirdi de giydirdi . ona nedemek istiyosun seaan yaptı sadece
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Xaenin büyük ihtimal o post şikayet edildi diye geldi
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Economics said: siz yeminle ayrımcılığın gözünü yapıyonuzda haberiniz yok . kızlar rahatsız oldu diye hemen erkekliğiniz kabarsın zaten . kankanız aynı msjı atsa bişey olmaz ama tabi Burada söz konusu ayrımcılık insanların birbirini tanımasıyla alakalı değil, zira senin seksistliğin ve başka topiclerde takındığın faşizan tavırlardır. Şakanın da bir sınırı olur. Şu topic i bırak sen yeri geldi mi "hak etmiş kaşar, kafasını kesmek lazım" tarzı laflar etmiş bir insansın. Bir de gelmiş milleti çifte standart yapmakla suçluyorsun. Dön bir bak yazdıklarına da utan.
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bence daha da boku cikmadan kitleyelim.
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 benim açtığım başlık sarcasm amaçlıydı da hala kavrayamamış olmana şaşırmıyorum artık. http://forum.paticik.com/read.php?62,4572368
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 varlok said: benim açtığım başlık sarcasm amaçlıydı da hala kavrayamamış olmana şaşırmıyorum artık. http://forum.paticik.com/read.php?62,4572368 evet çünkü bu başlık çok ciddi hiçbir alay içermiyor o yüzden de ismi GARBAGE olan bir bölümde
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kaan bey isinize karismak gibi olmasin tabi
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben icince sapitiyorum 40 yilda bir, bakarsan eski mesajlarima gorursun genel uslubumu.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sesu said: Economics said: siz yeminle ayrımcılığın gözünü yapıyonuzda haberiniz yok . kızlar rahatsız oldu diye hemen erkekliğiniz kabarsın zaten . kankanız aynı msjı atsa bişey olmaz ama tabi Burada söz konusu ayrımcılık insanların birbirini tanımasıyla alakalı değil, zira senin seksistliğin ve başka topiclerde takındığın faşizan tavırlardır. Şakanın da bir sınırı olur. Şu topic i bırak sen yeri geldi mi "hak etmiş kaşar, kafasını kesmek lazım" tarzı laflar etmiş bir insansın. Bir de gelmiş milleti çifte standart yapmakla suçluyorsun. Dön bir bak yazdıklarına da utan. kadın gelmiş atatürkü sevmiyorum demiş . bunu haber kanalları yayınlamış pişkin pişkin dolaşcakmı o kadın allah allah
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 inciyi okuyup okuyup geliyonuz lan demi
Öne çıkan mesajlar