Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Seks, mutlu ediyor, aşkı ateşliyor, zevk veriyor, stres atıyor vs vs… başka ne gibi faydaları var biliyor musunuz? Cinsel ilişkinin, seksin faydaları burada!!! cinsellik beyinde endorfin üretimini arttırır. Bu kimyasal molekül, dopamin ve serotininle birlikte zevk hormonları olarak sakinlik verir tatmin hisleri yaratır. cinsel ilişki keyif maddesidir; Endorfin, serotonin ve dopamin coşku yaratır. Beş duyu organı, okşanmakla, yemekle, içkiyle uyarıldığında bu duyular doğrudan beyne ulaşır. cinsel ilişki acıları azaltır; Cinsel tatmin acı eşiğini yükseltir. Bu da endorfinin etkilerinden biridir. Cinsel ilişkinin gevşetici etkisi, kas çekilmelerinde meydana gelen acıları da hafifletir. cinsel ilişki kasları gevşetir; okşanmaların yarattığı mekanik etkiyle, haz alınan uyarılmalar vücuda yayılır. Derideki hassas alıcılardan uyarılar iliklere ve beyne taşınır. Beyinden gelen emirle kaslar gevşer. cinsel ilişki kan dolaşımını arttırır; Cinsel uyarılma sırasında kan akışı cinsel organlarda yoğunlaşır, bir miktar da bütün vücuda yayılır. Arterler önce gerilip zevk anında gevşer. cinsel ilişki kalbi çalıştırır; Cinsel uyarının en yüksek noktasında kalp atışı dakikada 110-180 e çıkar. Ancak bu etki, seksin sporun yerini dolduracağı anlamına gelmez. Çünkü cinsel ilişki kısa sürelidir. cinsel ilişki daha formda hissetirir; Sevişme sırasında harcanan kalorinin zayıflatıcı etkisi vardır. 20 dakikalık bir ilişkide 200 kalori kaybedilir. bu yarım saat tenis oynamakla eşdeğerdir. cinsellik adeti düzenler; Düzgün bir cinsel hayat hormonal dengeyi korur ve adetin düzenli olmasını sağlar. Düzenli orgazm yaşayan kadınlar kanlarındaki endorfin miktarından dolayı düzenli ve ağrısız adet görürler. cinsellik olumlu düşünmeyi sağlar : Orgazm sonucu serbest kalan enerji, olumsuz düşüncelerin ve takıntıların oluşmasını önleyip olaylara olumlu bir bakış açısıyla yaklaşmayı sağlar. cinsellik bağırsakları çalıştırır : Cinsel ilişki sırasında karın kaslarının kasılması, derinlere kadar etkisini gösteren bir masaj gibidir. Bunun bağırsaklar üzerinde laksatif etkisi olur. cinsellik ile ilgili diğer bir araştırma : Depresyon riski daha az: Bir araştırma sonucunda, cinsel ilişki sırasında prezervatif kullanmayan kadınların depresyon geçirme riski, diğerlerine göre daha düşük çıktı. Prezervatif kullanan kadınlarda ise depresyon geçirme riski yüksek çıktı. Bilim adamları, spermlerle birlikte, testosteron ve östrojen hormonlarının da dışarıya atıldığını, bu birleşimin, boşalma sonrasında kadının kanına karıştığını tespit ettiler. Bilim adamları cinselliğin insan sağlığı üzerindeki etkisini araştırıyor. Denekler üzerinde yapılan incelemede sevişmenin özellikle erkeklerde kalp krizi riskini azalttığı ortaya çıktı. Seks yapmak, kilo vermede, bölgesel yağları yakmakta da faydalı arkadaşlarım. Aşkın en büyük ilacı olan seks hayatınızda, günlük hayatınızda, ömrünüzde mutlulukla geçsin dileğimizle… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Evet pek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Kilo vermemizi sağlıyor..Neden son zamanlarda şişmanladım sanıyorsun?Yemek mi daha çok yiyorum? Hayır.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dunno effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ekonomik aga gris diye biri var çarpıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 go sleep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 (bkz:içimizdeki inciciler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 et ete deyecek aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bi dakka bi dakka beyler bilelim forum da seks yasakmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 seks?seks nedir ki la.ne arar burda seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 forgiver said: dunno effect lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi ama cidden faydalı bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bu gece yörünge dışına birileri çıkacak ya hadi bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 seks güzel seks datlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 OLM çok tırstım şimdi çıkıorm sabah girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Seksin faydalarını yazdım diye banlanırsam ayıptır . İnsanları bilgilendiriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Economics said: Seksin faydalarını yazdım diye banlanırsam ayıptır . İnsanları bilgilendiriyorum ben sen dunno ile aynı kişi falan mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 nefes alsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ıh dunno keşke msn verse ama onu da bilgilendirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 falanız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sex var sex var(anlayana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 anlamayana sex yok mu :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yok doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 http://www.sadanduseless.com/wp-content/uploads/2009/12/322.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Dartanian said: Kilo vermemizi sağlıyor..Neden son zamanlarda şişmanladım sanıyorsun?Yemek mi daha çok yiyorum? Hayır.. :( Seks yapmadığı için kilo alan adamı da ilk defa duyuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar