Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızdan ev arkadaşı

slickers

Öne çıkan mesajlar

slickers said:

caps yok bablar kusura bakmayın
biz çok dağınız belki kafamıza vurur biraz toparlanırız. hem kız olunca evde daha efendi takılırız gibi geliyor bana ha?

yanlış geliyor bence ama dene gör illa görecem diyorsan ehehe. Riskli üiçiünüzde patlama olayı yüksek bi hadise.
Sosyal ağlarda paylaş

1 kız 3 erkeği değil 3 erkek bir kızı değiştirir normalde.
küfürbaz tiplerseniz benim gibi o kız 1 ay sonra çötür çötür küfür ederek gezer ortalıkta, ayrıyetten az biraz güzelse içerseniz bir gece ansızın gelebilirsiniz kızcagızın yanına. erkek popülasyonu çok olmasa olabiliyor pek de güzel ama 3vs1 kötü. don torlak gezme rahatından olmaya da değmez. kızın nası bi kız sizin nası erkekler oldugunuz aslında en önemli hususu ya neeese, biz becerememiştik 2vs1. kim vurduya gitti kızcagız yolladık evden.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

slickers said:

bende aynen fede gibi düşünüyorum.
ayrıca donla gezme ayrıcalığından kurtulmak istiyor bazen insan kıllı kıllı bacaklar etrafta çıkarıp göstermeler falan hoş olmuyor.

erkek evlerinde boyle mi oluyor? tiksindim ya, bi de kızlara pis dediniz o kadar

sanırım bacaklardan bahsetmiş, eğer öyle değilse full erkek evlerde yaşamış ve de yaşayacak erkekler adına "ferdi bir açıklamadır, bizi bağlamaz" demek istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...