Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USB3 + Creative X-Fi'lı anakartlar

Bone

Öne çıkan mesajlar

Yeni USB3'lü anakartlar çıkmış piyasaya.
Yazın bir PC alacağım. Yaza neler çıkacak hiç duymuş etmiş olan var mı?
USB3 ve Creative X-Fi dahili olsun, bir de intel i7 desteklesin.
Bazı anakartlara baktım güzel şeyler var aslında.
Ama X-Fi'yı harici PCI olanından mı almak lazım yoksa dahili ses kartı olarak da iyi midir.
Anakartlara koydukları dahili ses kartlarını sevmiyorum, o yüzden X-Fi arıyorum. Creative'e alıştım, dahili X-Fi olmasa da mecburen gidip Creative ses kartı alıp takıcağım da, bir yandan onboard ses kartı bir yandan internal X-Fi olması sıkıyor ya, bazen anakart otomatik olarak kendi onboard ses kartını devreye sokabiliyor, driverını yükleyebiliyor felan. Bu yüzden en temizi onboard ses kartı X-Fi olan anakartı almakmış gibi geldi bana.
Bir de USB3 güzel şeyler vaadediyor gibi geldi bana ama pratikte olumlu bir artı olacak mı sizce? Firewire veya e-SATA'lar varken USB3 kullanan anakartı almak ileriye yönelik bir artı sağlar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

abi artık openal yapıyorlar her şeyi, directsound bitti eax gitti. anca eski oyunlarda kullanırsın eax5 falan ki onboard'ların da en dandiği bile min. eax2 destekler. bence gereksiz artık xfi. gerçi audigy 2 zs ve x-fi extrememusic'im vardı ikisini de sattım mal gibi, özlemiyor değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...