throine Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Fotograf makinesi alicam ama bildiginiz guvenilir saticilar var mi diye sorayim dedim? Daha onceden alanlar olmustur. Baska bir konuda bir kac satici ismi vermislerdi ama bulamadim o konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 gittigidiyordan alma. fotokritik iyidir bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 orada aradigim makine yok. :S cok az satilik makine var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 canon eos450d aldım ben geçen gün 0'a ve tr'deki fiyatlara göre 500 kağıda yakın kârla. baktığın makine nedir bilmiyorum ama ilgilenirsen link veririm. 10 adet vardı ben 3üncüyü aldım sanırım en son baktığımda da 5 makine daha olcaktı.. ha bir de pati'de mayhem olacak, o da ilgilenir ve uygun güzel bir makine bulabilir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 arkadaşım aldı 1-2 gün önce gelmiş flaşı çalışmıyormuş. 540 liraya almıştı baya gelişmiş bir samsung modeliydi. adam büyük ihtimalle ebayden alıp gönderiyor hatta direkt müşretinin adresini veriyor siparişlerde sanırım (10 iş günü falan sürüyor yani). kendi de 100 lira kar yapıyor. gg bu şekilde iş yapanlarla dolu. kim olduğunu öğrenirsem yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben kompakt makine ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yav said: ha bir de pati'de mayhem olacak... abie vet adama siparişi ver en yakın yarışmadan sana bir tane kazanır artık parası neyse halleşirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 international shipping yapan ebay saticilarini arastiriyorum ama gumrukte takilma olursa diye korkuyorum. daha once hic fot. mak. almis olan var mi ebay'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mayhem 1 haftadır bana uygun makına bulacak.. ses yok. cocuk doğacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ebay de boyle birini buldum, alirsam burdan alicam galiba gg'deki saticilar ebay'den gumruge takilmadan almayi basariyorlarsa cokta zor degildir? http://stores.ebay.com/DCEmpire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hong kongta tanıdığım fotoğrafçı var. sipariş üzerine türkiyeye ürün kargoluyor. istediğin ürünü öm at fiyat alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Piyasa Hong Konglulardan soruluyor galiba. :) Pm attim ama gitmemis olabilir ya da birden fazla gitmis olabilir, sayfa yuklenmiyor. Aradigim modeli buraya da yaziyorum. Canon Ixus 100IS ( PowerShot SD780 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 dslr deneyiminden sonra kompakt makinelerin bir daha beni tatmin edemeyecegini dusundum bu yuzden vazgectim, nikon d80 icin para kasicam yaza kadar bakalim ne olucak. :) Mayhem 6-7 ay sonra gorusuruz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 heh bende zati compact makine göndermiyormuş demek için girmiştim. sen üzerine böyle bişi demişsin. gel sana canon 500d ayarlayalım şöyle cillop gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 d80'de kararliyim hem kendini kanitlamis bir makine, kullanma sansim da olmustu hem de ikinci el piyasasi daha iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar