varlok Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Warhammer oynadıgım zaman, random bir süre sonra ekranım donuyor ama arkada müzik çalmaya devam ediyor vent veya msnden konusmaya devam edebiliyorum falan filan. bir süre sonra da mavi ekranı yiyorum. Pcden kaynaklanmadığı bariz. Herhangi bir fikri olan?
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ne zaman mavi ekranlık sorunum olsa donanım kaynaklı oldu xp/vista kullanalı, ekran kartı fanını filan kontrol et derim yine de.
cenx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mavi ekranda ne yazıyor onu bir dahaki sefere kaydette yaz bakalım neymiş.
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oyundan soğudum ya şu yüzden. bırakıyorum.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 şu dediğin olay bana en son cpu overclock denediğimde oldu, oyundan mavi ekran yemen pek mümkün değil.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu ara ben de bol bol yiyorum bsod, warhammer oynamiyorum ama.
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yok overclock denemedim bile. dediğim gibi oyun önce tepki vermiyor. ama arkada çalışan birşey varsa onlar çalışmaya devam ediyor. bir süre sonra pc de tepki vermiyor ve mavi ekranla başbaşa kalıyorum. o sırada ekranda ne yazdığını kaydetmeye çalışıcam cenxin dediği gibi. ama ss alamadığım için tabi biraz zor olacak.
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu arada mavi ekranı da her zaman vermiyor bazen reslemem gerekiyor.
Öne çıkan mesajlar