chambers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 garbıça bi topik açmıştım bu konuyla ilgili bişi almak istiyorum diye. aldım sonunda hamster iki tane güzel iyi hoş sevdim baya . kavga ediyolar yannız sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ayır onları kavga edıyolarsa. hamsterlar yalnızlığı sever. benımkinin biri diğerinin gözünü çıkarıştı haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yer yok ki nasıl ayırcam ? biri dişi biri erkek olunca sorun olmaz diye yazıyo heryerde . yavru bunlar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 benimkilerin de biri dişi biri erkekti gözü çıktı sonra da öldü. gerçi kıskançlık olabilir bilmiyorum benım kafes aşk-ı memnu tadındaydı. küçük bi kafes daha alabilirsin. kavga edıyolarsa kesın ayır bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bir dişi ve bir erkek canlı aynı yerde tek başına iseler niye kavga ederler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 2 tane hamsterım oldu bu zamana kadar.bi tanesi o kadar beyinsizdiki domuz bağı yaptım kırbaçladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hemen ayirmalisin. cinsiyetleri ne ? ikisi de ayni cinsiyettense, kapisabiliyolar. bana yanlislikla iki disi vermislerdi, disi-erkek istedigim halde. güclü olan ötekini öldürdü :/ survival of the fitteste sahit oldum resmen mmmfs. kafesleri ayirmistik ama gec oldu. gec olmadan ayir bence sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Evet kafesi ayırmazsan hiç iyi şeyler olmayacak. Ha garip bi deney yapmak gibi hain planların yoksa tabi. Hem hayvanlarda oldukça mutlu olucaklardır bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 benim 2 hamster aynı kafeste duruyordu adamlar sex yapmadan 10dk geçirmiyorlardı vik vik vik vik cik cik cik kafa şişiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ya kavga ettiklerinden emin değilim ama öyle görünüyolar . tamam bunlar kavga ediyor diyebileceğim nası bi durum olabilir ? bi de 1 haftadır aynı kafesteler yavru iki tane bi dişi bi erkek sürekli kavga etseler şimdiye kadar birine bişi olurdu diyorum o yüzden kavga edip etmediklerinden emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 valla benim itlerden a, b'ye saldiriyodu durmadan. en sonunda b'ye o kadar fazla saldirmaya basladi ki, insanliktan cikti. surati kanamisti, yara bere icinde kalmisti yavrucaaz. soora öldü ertesi günü:/ ve bunlarin hepsi 1.5 hafta icinde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 yarın alıcam yeni kafes dierine . bu gece de birine bişey olmadan sabah ederler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bence bi kutuya birşeye koy. gözüne bişi olursa 1-2 güne ölür.çünkü gözüne geldiğinde bişi olduğunda direkt enfeksiyon kapıyormuş ve beyine gidiyor ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hamsterlar ne kadar ? ucuza gidiyolarsa üstten kırmızı ışığı verip arena partisinin gideri var. national geographici odama getiriyorum daha ne lan, alırım patlamış mısıırmı açarım filmimi. biri gözünü oysun biri elini koparsın asdfjsfd rawrrawrr hamsta powaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hamster ucuz ya.en fazla 10 lira bi tane kafes alcan işte.öldükçe gidip yeni hamster alabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 gine domuzu alın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 edit :adam gibi uslup kullanın /zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 şUNUN GİBİ BULSAM BENDE BESLİCEM :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 besle hamsterı kanatsın elini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar