Cairne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kamera kam mp ? dfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bence böyle daa ii eregorn http://img684.imageshack.us/img684/3525/23450xnull.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 :S aynı goz kötü kokular almaya basladım kim yaptı cıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi adamın gözünü zaten şopladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 he dsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yeşil gözlerimi satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 artık foto makinalarında aa gozum kırmızı cıkmıs derdine son evet yanlıs duymadınız sadece 10milyar dolara gozlerinizi kırmızı yaptırabilirsiniz firmanın sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 önemli olan göz rengi degil, bakislar. eblek eblek baktiktan soora göz rengi ne ise yarar kardes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Ela göz çok güzeldir. Böyle çok sıcak bakar falan. Mavi ve yeşilden de daha güzeldir bence bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben çok çirkinim bugüne kadar gözlerim sayesinde tavladım o kadar kız :P ve gözlerim zaman zaman kahve, zaman zaman badem ve zaman zaman ela oluyor. renkli değil yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Ela benim gözüm yeşile kaydığı çok görülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 benim gözlerim lağım rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Hayatımda gördüğüm en saçma başlık. Hala çözemedim ben olayı. Amaç nedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 biri soyle foto koymasin diye umuyodum boyle tek goz cekince cok kotu duruyor arkadaslar daha boyle gozu gosteren keman kaslariniz bilemedin hokka burnunuz super cenenizle gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ela gozlu arkadas darlanmis biz ela gozlululer olarak agzina gereken patlatmayi yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 benim gözümü çok beğeniyorlar ama hiçbir işe yaramıyor. gerçekten. üzüldüğün şey buysa boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben de elayım valla yazın güneşli günlerde kızlardan iltifat aldığım çok oldu güzel bir renk ela. evet, kapalı günlerde bildiğin sıradan göz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kahverengi de renk sdf niye renkli göz diye bi tabir var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 gozlerim koyu kahvedir, ve cogu kisi gayet sahane olduklarini soyledi bana. Yasasin kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 azmocum malesef bu konuda katilmiyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 valla yasasın kahve, böyle en koyusundan boncuk boncuk<3 korkuyorum ben renkli gözden lan=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 gözlerim renkli ama renki gözlü kız sevmem mesela.kız arkadaşlarım hep ela gözlü olmustur ki ben ela hastasıyım direk karşı cinste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Economics said: bence böyle daa ii eregorn http://img684.imageshack.us/img684/3525/23450xnull.jpg oha lan gay gibi olur... cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Hurma gözlüm diye bi şarkı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar