napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Slipknot candır mesela benim için de. Estikçe açarım. Artık kafam eskisi gibi kaldırmıyo ama olsun sfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 oha slipknot seven insanlar var! sevindim ayrıca arkadaşım kurmuş lan grubu haberim yok hehe bu arada okudum topiği. biraz liberal olun yav. takmayın sağa sola. genç diil misiniz abi bu yaşlarda farklılığı kabul edemiyosanız sonradan nabcanız. kafalar açılsın az plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sevilmicek gibi diil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 napae said: Slipknot candır mesela benim için de. Estikçe açarım.. işte bu grup ergen metaldir. nefret ediyorum ya. dinlenesi nesi var slipnatın anlamıyorum cidden. zevkler ve renkler tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DO0r22YhUE0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 slipknot çok kötü bi grup saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pearl jam dinleyin eddie vedder dinleyin efendi efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 "roket adam" said: napae said: Slipknot candır mesela benim için de. Estikçe açarım.. işte bu grup ergen metaldir. nefret ediyorum ya. dinlenesi nesi var slipnatın anlamıyorum cidden. zevkler ve renkler tabii. Ergenken dinledik biz de hacı. sdfg Arada dinliyorum ama hala severim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Flassh said: slipknot çok kötü bi grup saygılar pardonda halt etmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ilerki 8 sayfayı da garantiledik, çok güzel gidiyoruz arkadaşlar bravo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 zaten amaç o arayı kızıştırmak lazım ki mesajlar çoğalsın sayfalar birbirini izlesin ama sen yinede çaktırma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi kusura bakmayın ama skipnot resmen ziyan bi grup. harcadıkları elektriğe yazık. sırf ıslık çalan, alkış tutan eleman var grupta 15 kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Flassh said: slipknot çok kötü bi grup saygılar slm +1 bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 slipknot müzik olarak kötü evet ama sahne performansında olayı aşmış. kostümler filan zaten efsane. ama topike uygun degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya yemisim onnarin sahnesini. zibidiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sahne performansı dediğin şey doğaçlamalardır medley dir farklı yorumlardır. Veled misiniz adam yeahh diyip maske takınca gaz olup seviniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sene 2010 hala müzik üzerinden prim yapılıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aga dream theater ın sahne performansı çok kötü çıkıp çalıyolar hiç coşturmuyolar =(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 israf grup resmen israf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ŞSLÖDVŞSLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 adamlar hardcore müzik yapıyor bırak da sahnesi filan taşak olsun gözünü sevim. bir opeth, bir dream theater dinler gibi dinlemiosun onları. ha opeth konserinde de gördük tabi, insanlar pogo yapmaya da kalkışmıştı. bunları karıştırmamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 opeth konserinde pogo ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dumancı tayfadır onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mart 2006 Yeni Melek. insanlar pogo yaptı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abvblizzard said: ŞSLÖDVŞSLD yeminle 3 kişinin yapabileceği müziği 8 kişi yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar