sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 durdum :D abi klasik müzikte çok vahşi eserler var.mesela opeth carl orff'un carmina buranası yanında soft kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 robbie williams bambaşka ya.istediğim kadar sinirli olayım adamda öyle bir pozitif enerji var ki direk sakinleştiriyo.elton john da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Peki hazır bileni varken sorayım, bana Starsailor kafası grup/adam öner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Melodic Metal seven varsa Killing Touch bulsun indirsin. çok yeni bir grup, 1 albümleri var zaten. çok tatlı melodileri var, vokali de bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben metal müzik dinlemeye apocalyptica'nın metallica coverlarıyla başlamıştım ama henüz metallica dinleyemiyodum ilk başta. çello mello çok ilgimi çekmişti sonra özgün besteleri de dinleyince başladı işte bi şekilde kulağın kesinlikle belli adımlardan geçerek olgunlaşması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hadi biri radyo yayını yapsın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 copry said: hadi biri radyo yayını yapsın =( nasıl yapıldıgı ile ilgili bi topik falan var mı? ben yapmak istiyorum ama su an degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Nasılsa ders yapamıyorum anasını satayım, dersle gidecek bir şeyler çalayım bari sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Griswold said: Peki hazır bileni varken sorayım, bana Starsailor kafası grup/adam öner. abi radiohead olur.biraz zorlarsan placebo olur. editler: Richard Ashcroft tabiki, direk dinle memnun kalmassan geri iade var. Ve tabiki tarzı aynı olmasa da hepsi britpop.Coldplay, travis ve keane üçlüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 copry said: ...tarzının ne olduğu umrumda değil adamlar güzel müzik yapıyolar Şu olay işte abi yemişim şuncusunu buncusunu kulağına güzel geliyorsa dinlersin. Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 masterpiece... http://www.youtube.com/watch?v=tPGTdDohGl4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ashcroft çekeyim, canım Freelancer çekti gerçi adamın soyadı yüzünden sdf. Sean Ashcroft hah AYRICA YAYINA GİRDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 :( tribe girdim yine. http://www.youtube.com/watch?v=6sQwsC6H2hU videonun altındaki yorum olayı özetlemiş. emilyrl (5 days ago) Show Hide +2 Marked as spam Reply Fucking legend!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abvblizzard said: Şimdi de jazz müziğin metali aştıktan sonra dinlenen bişey olmadığını aşmaya çalış. ağır critlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Hayret ettim sipeyskeyke de bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 niye ? gris abi ben yapayım yayın çok özendim şimdi nasıl yapıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Copeland dinleyin arkadaşlar. Pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sipeyskeyk said: coldplay dinleyin, bir insan coldplay dinlemeden ölmemeli.Keane dinleyin. Pink Martini dinleyin. Yann Tiersen dinleyin. Hans Zimmer'ın soundtracklerini dinleyin. King Of Leon dinleyin. Sting dinleyin. ELTON JOHN dinleyin. Daniel Litch'in soundtracklerini dinleyin. Savage Garden dinleyin. Snow Patrol dinleyin. Mozart dinleyin. Vivaldi dinleyin. Rob Costlow'un solo piano albümlerini dinleyin. Something Corporate dinleyin. Robbie Williams dinleyin. Frank Sinatra dinleyin. Moby dinleyin. Gorillaz dinleyin. Şunları dinleyebileceğini düşünemedim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sıradışı ritmler olmayınca bayıyor arkadaş müzik. Müzük dedğin unpredictable olcak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 haa.önyargı sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ekmek çok sıradışısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ruh hastasıyım çılgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 özür dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben de brutal sevmıyorum hiç. clean vocal sevıyorum. onun harici progressive türleri candır.thrash de olabilir. edit:her thrash metal değil bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar