yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 fb'da gördüğüm en mantıklı gruplardan birisi olmuş :P said: efendi ya da yeri geldiğinde hanımefendi metalcileriz biz. Üstümüz başımız kokmaz bizim. Saçımız başımız düzgündür. Normal insanız bildiğin. Konserde kafamı sallayabilirim, olduğum yerde zıplayabilirim. Diğer insanları rahatsız etmemek koşulu ile tabii ki. Başbakana el hareketi yapabilirim, küsmesin bana. küsedebilir, önemli değil. Benim başbakanım değil nasıl olsa. Dinlediğim müziği seviyorum. Sonradan Jazz dinlemeye başlamayacağım. Başlarsam da sağda solda metal müziği aştım ben diye konuşmayacağım. İlk bakışta anlayamayabilirsin ama ben metalciyim. En harbisinden. Sadece göstermiyorum, göstermek için çaba sarfetmiyorum. Bu gruba girdim. Burda da öyle duruyorum. Efendi gibi. Wall da kavga çıkarmıyorum. Medeniyim ben. - İş güç Sahibi insanlarız. Değilsek de iş güç sahibi olacağızdır yakın gelecekte. http://www.facebook.com/group.php?gid=112969748340
xaty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 said: Sadece göstermiyorum, göstermek için çaba sarfetmiyorum. Bu gruba girdim.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ahah güzelmiş. tam bana göre. önce efendi olcan.
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 @xaty, hee bravo aferim alkışş mizahi yönden bunu yapabilmek için biyere bişey yazmak lazım heralde di mi ama :p metalciyim diye basbas bağırmak istemeyip bu müzikten hoşlanan herkesin a şu gruba gireyim bari diyebileceği bişi işte çamurlamayın öyle
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Metalci nedir abi? Metal felsefesi olan felan bi müzik değil ki jazz var blues var rock var klasik var kullanılan tonlar farklı işte niye metalci oluyosunuz davanız ne ki? Pis misiniz öf.
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 BİŞİci olanlarda hep başarısız başka bi kendini tanıtabileceği şeyi olmayan insanlar :(
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu da tam alternatif ergen felsefesi :D tamam doğru diyosun öyle zaten de, biz bişeyciyiz demiyoruz. laf sokmak adına adeta orda duran güzelim mizahı kaçırıyosunuz ben de sizi anlamıyorum burdan epey acınası gözüküyor şu farinal'ın mesajı.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 mizah filan yok ki, ne bicim metalcisin lan sen demis biri bunlara, bunlar da cikmis biz de grup olalim ayaa yapmis.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Metal severdim, hala da dinlerim ara ara, bazı türlerini severim de 'Metalci' ne ya? Ayrıca şimdiye kadar hiç metalle ilgili ne bir resim olsun, ne bir grup olsun bir şey ihtiyacı hissetmedim. Sonuçta kendim için dinliyorum, zevk alıp eğleniyorum, yeri geliyor konserine gidiyorum. Metalci olmak ne oluyor hala çözemedim. Gruba falan üye mi olmak gerekiyor efendi veya efendi olmayan? Onsuz olmuyor mu?
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 tmm hacı sen çok büyümüşsün, böyle cool olarak devam et hayatına ne diyeyim şimdi allahallah kim ezdi sizi bu kadar, açık gördünüz vuruyosunuz hemen. koca koca adamlara bak ya aboo
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya 3-5 tip toplanmış hadi saç uzatalım bide her tarafımıza zincir takalım demiş . En güzeli country takılmak bunu bilir bunu söylerim . Efendi giyinmek lazım . Marjinal oluncak diye maymun olmaya gerek yok . Bazılarını görüyorumda şebek oluveriyolar . Bide pisler ya cidden adamlarda yıkanma duygusu gelişmemiş
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 isteyen istediğini giyer niye dalga geçiliyo ki insanlarla. saçma bi grup olmuş.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 'Mizah' demişsin de şöyle bir göz attım gruba. Gerek üyelerinde olsun, gerek duvarına yazılanlarda olsun, gerek eklenen video ve fotoğraflarda olsun gerçekten atlamışız 'mizah' kısmını.
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 tamam işte genel bi görüş var böyle aptal saptal insanların sahiplendiği, ıyy pis metalci sdfdfs diye sonra da bu müziği dinleyen insanlar böyledir diye gene abuk subuk saçmalayan mal insanlar türüyor. benim de başıma çok geldi ana sen ne çok festivale konsere gidiyosun neler dinliyosun hiç belli değil falan diye sdf gülüp geçiyorum yapacak bişey yok. (xaty kadar kuulum yani rörörö) açılan grupda bu durumdaki insancıkların suratına bi tebessüm yerleştirmek istemiş olay bu
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben en üstteki yazıyı okudum ana güzelmiş dedim geçtim duvarla resimlerle falan ilgilenmedim yani, o paragraftaki düşünce mizah hoşuma gitti. topluluğun yaptığı her şeyi kendime yapıştırmak içni her şeyini incelediğim falan yok bi ton dallama da girmiştir şimdi oraya e ben nabayım yani anaa :P
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Efendi demiş, başbakana hareket demiş. Üyeler ve resimler de orada. Pek bir amacı olduğunu sanmıyorum grubun. İnsanları bir yere toplama amacıyla yapılmış diğerlerinden farklı bir grup sadece. Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın sanki..
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Çok gereksiz tartışılmış abi kalpler kırılmış topicte harbiden gereksiz yapmayın öpün barışın.
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yav said: bu da tam alternatif ergen felsefesi :D tamam doğru diyosun öyle zaten de, biz bişeyciyiz demiyoruz. laf sokmak adına adeta orda duran güzelim mizahı kaçırıyosunuz ben de sizi anlamıyorum burdan epey acınası gözüküyor şu farinal'ın mesajı. laf falan sokma amaçlı bişi yazmadım ben senin kendini metalci olarak tanımladığından bile habersizdim. METALCİYİM ne kadar saçmaysa RAPÇİYİM bilmemneciyim falan demekte saçmadır abi. Ki bu ergenlikte olur genelde. grup tshirtleri giyilir saçlar uzatılır vs vs. bi kimlik arayışında olur insanlar çünkü ve sevdikleri bir müziği müzik olmaktan çıkarıp hayat tarzı yapmaya çalışırlar falan ama çocuktadır ve salakçadır. ayrıca ben metalciyim diyip kasıntı bi şekilde sadece üç beş grubun şarkılarını dinlemek basitlik ve sığlıktır ve tam olarak bi stereotype şeklinde giyinmek görünmek ve konuşmakta acınası bişidir.
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 uf trolmüş ben de ciddi sandım cevap veriyorum ahah tamam sen devam et madem yatayım ben de hadi iyi geceler edit: şuna dedim bu mesajı: xaty said: Efendi demiş, başbakana hareket demiş. Üyeler ve resimler de orada. Pek bir amacı olduğunu sanmıyorum grubun. İnsanları bir yere toplama amacıyla yapılmış diğerlerinden farklı bir grup sadece. Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın sanki..
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Kızdığım, kırıldığım yok da paylaşmış burada, iyi-kötü bir şeyler bekliyordu herhalde cevap olarak. Sonra da savundu grubu, en son da ben sadece yazısını okumuştum fazla incelememiştim demiş. Boşa konuşmuşuz, uzatmaya gerek yokmuş.
buZZeR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 evet, feysbuktaki gruplara zaten insanlar bomboş tenekeler olduklarını belli etmemek için, bişeylere umutsuzca dahil olmak için giriyorlar; bir tek siz dopdolu renk cümbüşü insanlarsınız.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 buZZeR said: evet, feysbuktaki gruplara zaten insanlar bomboş tenekeler olduklarını belli etmemek için, bişeylere umutsuzca dahil olmak için giriyorlar; bir tek siz dopdolu renk cümbüşü insanlarsınız. ne için giriyolar?
Öne çıkan mesajlar