Zed Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 bana şöyle bol bölümlü, sürükleyici, sağlam hikayeli, çok eski olmayan bi dizi lazım. ne önerirsiniz?[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 kesinlikle kenshin 90 küsür bölümü olması lazım.[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 bi tane böyle herkesin sevdiği vardı w ile başlıyodu hatta bi tane aslan adam vardı neydi ya baya bi iyiydi o :( onun dışında Yugi-Oh var ama o biraz....yani kart oyunu beğenmeyebilirsin onun dışında bi ara starda izlediğim kartlarla büyü atan çocukların olduğu vardı yine adını unuttum :( bide sailormoon tek geçerim :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe --------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Kenshin TV Record of the Lodoss War TV Escaflowne [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 03 May 2003 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar