Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bugün update geldi ubuntuya.paşa paşa yaptım.daha sonra restart atalım mı dedi.at güzelim dedim.attı güzelce.hop sora noldu.ubuntu başlamadı.onun yerine siyah ekran geldi şöyle bir yazı GNU GRUB version 1.97"beta4 Minimal BASH-like line editing is supported. For the first word, TAB lists possible command completions. Anywhere else TAB lists possible device/file completions. TAB'a bastım çıkan komutlar badram boot cat chainloader configfile cpuid dump echo exit export halt help initrd insmod linux list_env load_env loopback lslsmod parser.rescue parser.sh reader.normal reader.rescue reboot rmmod rootsave_env search set sleep source terminal_input.console terminal_output.console test unset restart atıp bilgisayarı kapatmaktan başka bişey yapamadım.windows çalışıyo bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Grub ekranı gelince boot listte ubuntu adı altında ne boot etmeye kasıyor gösterebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ad3m said: Grub ekranı gelince boot listte ubuntu adı altında ne boot etmeye kasıyor gösterebilirmisin? no loaded kernel diyor boot yazınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Yok öyle değil atıyorum Ubuntu xxx Ubuntu (failsafe) Microsoft xp prof.. Gibi menudeki ilk ubuntunun üzerine gelip e tuşuna bas orada yazanı söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar