Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 adamın gözlerinde mutluluk vardı, yüzü gülüyordu bunları söylerken, korktum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yüzlesssın dynun. adam çarşafı değişmiş rahat et diye yatağını vermiş senin dediğin lafa bak.sen yat ısıt yanına gelcem dese daha mı iyiydi? kınandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 işte tipik misafirperver Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Killer said: yüzlesssın dynun. adam çarşafı değişmiş rahat et diye yatağını vermiş senin dediğin lafa bak.sen yat ısıt yanına gelcem dese daha mı iyiydi? kınandın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ulan hiç kimse bana öle bişi demedi. fds ben demişimdir hep vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 xwhiplashx said: ulan hiç kimse bana öle bişi demedi. fds ben demişimdir hep vay be. BURCUN NE? gelebilir her an herkes misafirperver olamıyo o kadar. ben de rahtı içn uğraşırım paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Red said: terlemeden seks yapabiliosanız kirlenmez herhalde :).yada kamlumbag hızınızı varsa eminim çarsaf bozulmaz hiç terle ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 adam temiz oluo yine yaranamıo alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 biz misafire kendi yatapımız veririz.. yok illa koltukda yatacağım derse karşısındaki koltuykda da biz yatarız ama bir eskimo kadar kral olamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dinan günah yuvasına davet etmiş adam seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 BabacumMostors said: biz misafire kendi yatapımız veririz.. yok illa koltukda yatacağım derse karşısındaki koltuykda da biz yatarız ama bir eskimo kadar kral olamayız Bizde soyledir abi gel yat surda yok ben koltukta yatcam ei o zaman sabah kaldrirsin beni honk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 4 yıldır hiç çarşaf kullanmayan ve hep sadece boxerla yatan arkadaşım var evet. bana yatmam için yatağını önerdiğinde yok aga saol ben koltukta yatayım demiştim. sonra üstüme verdiği battaniye için "aga geçen kız arkadaşla onun üzerindeydik" diye lafa girdi ve cümleyi çok fena bitirdi. o gece koltuğa nasıl yattıysam ertesi sabah da o şekilde kalkmıştım. artık bünye bile kendini şartlamış minimum temas olsun diye. kıçım donmasa battaniyeyi atacaktım üstümden ama işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Oha ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 tebrik ettim arkadaşı ölmemiş şu güne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abi yerlerde halı da yok, elemanlar da uzun saçlı. düşün odaların zeminleri ile duvarın birleştiği o köşeler full yumak olmuş. ilk baş dökülen saçlar grup grup yerlerde birleşirler, sonra yürüyen insanların yarattığı ufak rüzgarlardan kenarlara doğru savrulan bu ufak gruplar oralarda daha büyük gruplar oluşturarak sertleşerek koyu siyah bir görüntü oluşturmaya başlarlar. ama ölecek bir durum değil ama adamlar gayet sağlıklı sdf. ben sadece kalmaya gitmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sen hiç gitme bence oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Kenjuro said: seks yapınca çarşafmı kirleniyor Evet bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bizim okulun karşısındaki evde paso çarşaf yıkanıp asılırdı. Sonradan orda travestilerin kaldığını öğrendik. yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar