yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ipod'da izleyeyim diye dizilerime altyazı gömmek istiyorum. çok bakındım bi ton abudik program buldum ama hiç tam olarak beceremedim. bu olayı yapabilen bi pati var mı program önerebilir mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 peki okuyabilecekmisin ipod'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 okuduğun kitaptaki yazıdan daha ufak olmuyor niye okumayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oh çok şükür çok da güzel oldu. aldığımdan beri hiç bulaşmamıştım altyazı minnacık olur bişi anlaşılmaz diye ama sonradan aslında güzel olabileceğini düşünüp kalkıştım ve sonuç: http://img683.imageshack.us/img683/2294/sn1of1.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 AVI ReComp http://www.avirecomp.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 gayet güzel okunuyor, bir çok dizimi ordan takip ediyodum. otobüsle okuldan eve dönerken . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 okumayı geçtim de, seyir zevki sıfır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 nanoda bende izlerdim bi ara hep dizi bahçeşehire git gel yaparken iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben de gidgel yaparken hep dizi izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar