Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sende erkeksen durum vahim demektir topik çok başka yerlere doğru yol alır
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Masakari said: sende erkeksen durum vahim demektir topik çok başka yerlere doğru yol alır nereye dogru
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ya şu koca götlü göbekli kızın nesini beğeniyosunuz hakikaten anlamıyorum. En birinci Firdevs benim için. Sonra Peyker. Sonra da Bihter.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi biri bana matmazeli aciklasin BIR INSANA BAYAN DIYE HITAP EDILIR MI LAN, EVDE HEM DE HEM DE KADIN TURK BILDIGIN
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 napae said: Ya şu koca götlü göbekli kızın nesini beğeniyosunuz hakikaten anlamıyorum. En birinci Firdevs benim için. Sonra Peyker. Sonra da Bihter. dişleri de ayrık ayrıca peyker 1
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sen nerden ögrendin msn iletisine mi yazmış, yoksa beraber mi izliyorsunuz ?
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bana ballandıra ballandıra anlatıyordu dedim git çay koy küstü şimdi
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 of o diilde sıkıldım ya harbi izlicek bişey yok family guy,simpsons,the cleveland show,futurama bütün sezonlar bitti american dad iyi midir ?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Hotdog said: of o diilde sıkıldım ya harbi izlicek bişey yok family guy,simpsons,the cleveland show,futurama bütün sezonlar bitti american dad iyi midir ?baya hem de. roger bir numara.
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Penthesilea said: abi biri bana matmazeli aciklasin BIR INSANA BAYAN DIYE HITAP EDILIR MI LAN, EVDE HEM DE HEM DE KADIN TURK BILDIGIN AFEDERSİN DE BABASI FRANSIZ. ÜSTELİK KİTAPTA MATMAZEL DİYE GEÇİYO ONDAN ÖYLE.
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Hanım diye kadın ismi var hanım hanım gibi
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 BURASI TÜRKİYE BİLADER cCc oha siyaset olur deyü korktum editi
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 napae said: Penthesilea said: abi biri bana matmazeli aciklasin BIR INSANA BAYAN DIYE HITAP EDILIR MI LAN, EVDE HEM DE HEM DE KADIN TURK BILDIGIN AFEDERSİN DE BABASI FRANSIZ. ÜSTELİK KİTAPTA MATMAZEL DİYE GEÇİYO ONDAN ÖYLE.BABASI YATTI KIZIM BU BOLUMDE. MUKEMMEL TURKCE AKSANI VAR LAN. AYRICA BILMEMNE COCUGU MU ABI BU KADIN ADI YOK MU BUNUN
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Penthesilea said: napae said: Penthesilea said: abi biri bana matmazeli aciklasin BIR INSANA BAYAN DIYE HITAP EDILIR MI LAN, EVDE HEM DE HEM DE KADIN TURK BILDIGIN AFEDERSİN DE BABASI FRANSIZ. ÜSTELİK KİTAPTA MATMAZEL DİYE GEÇİYO ONDAN ÖYLE.BABASI YATTI KIZIM BU BOLUMDE. MUKEMMEL TURKCE AKSANI VAR LAN. AYRICA BILMEMNE COCUGU MU ABI BU KADIN ADI YOK MU BUNUN DENİZ HANIM DA DİYOLAR NADİREN.
forçen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Osman Baydemir said: hass... diyoruz geçin artık şu arkadaşım izledi arkadaşım karıya gitti, arkadaşım gay ayaklarını. Osman Baydemir said: hass... diyoruz
forçen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 büyüklerimizden alıntı da mı yapamıycaz?
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://img513.imageshack.us/img513/452/pc2600115nj.jpg
Öne çıkan mesajlar