sostizm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 imdb yeni başlatmış. Daha önce verdiğiniz oyları artık paylaşabiliyorsunuz. Ben çok özenirim oylarıma ama epey çok oy verdiğimi sanıyordum sadece 138 oy kullanmışım bu ana kadar. özellikle vizyonda yazan arkadaşların da oylarını görmek isterim. Buyrun ben başlayayım işte benim oylarım: http://www.imdb.com/mymovies/list?l=13309444 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 public kutucuğunu işaretlemen gerekiyor paylaşmak için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 işaretlemiştim sanıyordum? Tekrar işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 rocky II ye 2 vermen beni derinden yaraladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 http://www.flixster.com/user/durgutfatih/ratings?sort=2&offset= fliksterdan yapıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 baktim oylarina sostizm, cok bol keseden vermissin oylari. hatta hemen bir kritik yapayim =) cok fazla 9 vermissin. sanirim temelde filmeri iyi-orta-kotu gibi ayiriyorsun. ama oyle yapinca iyi filmler arasinda ayrim yapamamis oluyorsun. o yuzden ozellikle ust skalada daha cimri davran. 9'lari kolayca verme. misal ben filmleri soyle puanlandiriyorum: 1 - reserved for epix 2 - berbat /dayanilmaz 3 - cok kotu, kosar adim kacilmalik 4 - kotu, cok caresiz kalindiysa izlemelik 5 - vasat, alternatif yoksa izlemelik 6 - idare eder, televizyonda rastgelince izlenebilir 7 - guzel, sinemada izlenebilir 8 - cok guzel, sinemada kesin izlenmeli 9 - asiri guzel, sinemada en az 2-3 kere izlenmeli 10-saheser, duzenli olarak izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 fede said: http://www.flixster.com/user/durgutfatih/ratings?sort=2&offset= fliksterdan yapıyorum zaten misal bu fatih goygoycusu da 5 uzerinden 2-5 arasinda vermis puanlari hep. yarim yarim oldugu icin 4-10 arasi ediyor ki, "skalanin kalani nerde olm?" derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oy verdiğim filmler genellikle GERÇEKTEN 9 ama bence. 10 dediğin gibi şaheser ama bir de şu var: Genelde sinemadan gelir gelmez açar oy veririm. Filmin sıcağı üzerimde, pop-cornun tuzu dudaklarımdayken. bu da beni biraz "etki altında oylayan" izleyici yapıyor. örneğin ıssız adamı izledim, yolda, arabada müzikleri dinleyerek VE 1 psikolog 1 psikeatrist ve eşimin yorumlarını dinleyerek araba kullandım, eve girip imdb'yi açtım ON bastım. Bir hafta sonra oylasam bu oy 8 olurdu muhtemelen. senin oylarını görsek ya mum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yani kişisel bişi ama 12 angry men e nasıl 8 verilebilir anlamıyorum. o film gerçekten bi şaheser senaryonun ne kadar etkili olduguna bir örnek. sadece 1 odada geçiyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sostizm said: senin oylarını görsek ya mum? ya keske kaydetmis olsam da ben de gorsem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 10 verdiklerinin yanına 9 verdiğin leonu koyunca bıraz garip kacıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 10 verdiğim hangi film mesela? The Matrix belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 5 i geçtim ben ben 1lik puan artışından memnun değilim, zira benim açımdan 7 puan ile 8 puan arasında baya fark olabiliyor. çok onlarca filme 7.5 veririsem mantıklı 8 verirsem biraz fazla olacağını düşünüyorum. o yüzden buçuklu bir sistemi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Desperado'ya nasıl 10 veriyosun ya. Bastan sona palavralarla dolu bi film. He aksiyon var allah icin de 10 haketmesi icin cok calısması lazım. Leon 9 olursa mesela Desperado en fazla 5 falan alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 oylarina baktim, cok kotu, film izleme sen artik, ya da oy verme izledigin filmlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 IMDB ne kadar kaale alır bilmem ama ederinden düşük aldığını düşürürsem 10, fazla aldığını düşünürsem 1 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 toggie said: Desperado'ya nasıl 10 veriyosun ya. Bastan sona palavralarla dolu bi film. He aksiyon var allah icin de 10 haketmesi icin cok calısması lazım. Leon 9 olursa mesela Desperado en fazla 5 falan alabilir. Desperado bir KÜLT filmdir. Kötü bir aksiyon olarak izlemek istersen öyle istersin. Star Wars saçmalık ona bakarsan. O ne öyle yoda var eciş bücüş, bir de ışın kılıcı var saçmalık (?!?) Sorduğun için söyleyeyim. Robert Rodriguez bence sinema tarihinin sahip olduğu az sayıda dehadan birisidir. Bu filmi çektiğinde 27 yaşında ve El Mariachi'yi saymazsak bir dehanın İLK FİLMİ. Tito & Tarantula müzikleri ile neredeyse uzun bir müzik-video tadındadır. Salma hayek'in Strange face of love çalarken yolda salınarak yürüyüşü, tüm zamanların en iyi yürüyen ikinci kadını ünvanına sahip olmasına sebep olmuştur. anımsamak isteyenler için yutup () Meraklısına bilgi. Çift tabanca ile Banderas'a yaklaşan adam da Tito. Arkada çalan şarkıyı söyleyen adam yani. İmdb Hayek forumlarına bakarsanız da Hayek Fan'larının seçimi EN GÜZEL göründüğü iki film, biri desperado diğeri From Dask Till Down - o da bir Rodriguez filmi. Ayrıca imdb not sistemi zaten kişisel beğeniler için var. BENCE tüm zamanların en iyi filmlerinden biri desperadodur. 50+ izlemişimdir. Tito&Tarantula çok severim ve sürekli dinlerim. Rodriguez çiğ tavuk çekse izlerim. budur. aquila said: oylarina baktim, cok kotu, film izleme sen artik, ya da oy verme izledigin filmlere. bu da ne demek ya - içimde bir bulantı yarattı. Bir de kaç yıldır bildiğim biri yazmış, sanırım kötü bir espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Desperado konusunda sonsuz katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 star wars'la karşılaştırman cok komik :) lotr falan deseydin bari lol. onların hikayesi zaten fantastik. desperado'da palavra olan adamın 100lerce kişiyi katledim burnunun bile kanamaması. binalardan zıplamalar vs. filmin güzel olduğuna ben de katılıyorum zaten defalarca seyrettim. ama yok salma cok güzel yürümüş de banderas cok iyi becermiş bunlar kriter değil benim için. 10 vermem yani şu filme. shoot em up falan da var bol aksiyonlu. desperado kadar iyi degil elbette ama desperado'nun aldıgı yerde 9 alması lazım. o yüzden 10 puanı kusursuz olarak gordugum filmlere verebilirim sadece. desperado'da action var ama senaryo tırt ve ucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 listem kaç yıldır oy verdiğimi hatırlamıyorum bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) 3 The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) 3 Aliens 5 Brüno 9 sör acılar içinde kıvran :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 7 Kanal-i-zasyon için çok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 desperado 10 alırsa 12 angry men le leon 25 felan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 http://www.imdb.com/mymovies/list?l=7313377 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 http://www.imdb.com/mymovies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar