sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ekleyin konuşalım. http://www.facebook.com/#/profile.php?id=1369422510
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 vermeyin şöyle insanların facebook'u. biri çıkar bacınızın face'i verir sonra aglarsınız burda.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben de gezerken gördüm,burdaki herkes de görmüş olabilir adam social network sitesinde profilini açık yapıyorsa insanlar görsün diyedir ukalılığa lüzum yok.
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Fistan said: vermeyin şöyle insanların facebook'u. biri çıkar bacınızın face'i verir sonra aglarsınız burda.
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Oyle verilmez herkese kotuluk yaparlar anlamazsin bilmezsin aglarsin sonraaa
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sipeyskeyk said: ben de gezerken gördüm,burdaki herkes de görmüş olabilir adam social network sitesinde profilini açık yapıyorsa insanlar görsün diyedir ukalılığa lüzum yok. sdfgdfg hakkatten açık değil ki profili?
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Fistan said: vermeyin şöyle insanların facebook'u. biri çıkar bacınızın face'i verir sonra aglarsınız burda. geçen sene senin mi yoksa kermit in mi ne başına gelmişti kimse başına gelene kadar yazmıyo zaten sdfasf
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kermitin başına da gelmedi benim başıma da gelmedi. numara yaptık biz hatırlıyorum ikisini de dsfds
Öne çıkan mesajlar