sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ekleyin konuşalım. http://www.facebook.com/#/profile.php?id=1369422510 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 vermeyin şöyle insanların facebook'u. biri çıkar bacınızın face'i verir sonra aglarsınız burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ben de gezerken gördüm,burdaki herkes de görmüş olabilir adam social network sitesinde profilini açık yapıyorsa insanlar görsün diyedir ukalılığa lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 açık değilki profili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Fistan said: vermeyin şöyle insanların facebook'u. biri çıkar bacınızın face'i verir sonra aglarsınız burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Oyle verilmez herkese kotuluk yaparlar anlamazsin bilmezsin aglarsin sonraaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 sipeyskeyk said: ben de gezerken gördüm,burdaki herkes de görmüş olabilir adam social network sitesinde profilini açık yapıyorsa insanlar görsün diyedir ukalılığa lüzum yok. sdfgdfg hakkatten açık değil ki profili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Adam iğrenç yalnız. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 zenci mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Fistan said: vermeyin şöyle insanların facebook'u. biri çıkar bacınızın face'i verir sonra aglarsınız burda. geçen sene senin mi yoksa kermit in mi ne başına gelmişti kimse başına gelene kadar yazmıyo zaten sdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 kermitin başına da gelmedi benim başıma da gelmedi. numara yaptık biz hatırlıyorum ikisini de dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Solaryum gülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 vay çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar