Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hayır hala 2400 vuruyor, daha dün yedim. said: Peti 2 skill kesiyorlar word of pain atamıyoruz, faction'ları karıştırdın sanırım. :P iki skill'de ölen squig yok.
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 1800 e düşmüştü, sonradan yeniden arttırdılar o halde. Sağlık olsun :P. Bir ara girip o buildi yeniden denerim. Oynaması sıkıcı ama ne yapalım, hiç olmazsa tek skill spamlayarak, dps yapmış olurum :P. Burn away lies, wop un 2 katı kadar vuruyomudur? :D
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 tankların canını 100 feetten yarılamadığı kesin.
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 diyorum yahu, oynamayı bileni cok iyi oynuyor. full farm yaptıgımız sclerde thesadclown nasıl ba$arıyorsa birilerini cekip harcıyor. üstelik 0 death bitiriyor. genclik donemimde 5.5k yedigimi bilirim. ne gitti ne geldi bilmem ama hala detaunt'u onda tutuyorum. aynı $ekilde squig herder'da floo, top gibi oynuyor milletle. $ahsen ben bececeremedim o ayrı mesele :P
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Sürekli "bu karaterin miroru bu ama daha eksik/fazla, iyi/kötü, çok damage/çok heal" gibi muhabbetler dönüyor. Aynı olmadıkları kesin, bazısı dışardan bakınca daha iyi diğerine göre. Ama karateri oynayan adamın insiyatifine bağlı bi trade-off var (tam türkçesini bilmiorum kusura bakmayın) yani demek istediğim misal Sorc o Wop'u vurmak için taktik harcıyor bişey yapıyor yada SH esas yüksek damage'ı yerine CC 'lerini daha verimli kullanacağı ağaca gidior bunun gibi bir sürü şey. Sorc 100 feet'ten 10 sn sonra patlıcak bi büyüyle yarılarken BW o süre içerisinde 2 party adamı yere serebiliyor. Benim tek sıkıntım genel oynadığım oyunalrdaki mantığa ve benim mantığımı aykırı bi aoe damage çılgınlığı var oyunda, sadece BW için değil, genel bi dengesizlik bence. Bi aoe damage single target'a vurur gibi vuramamalı bence.
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ukyo, Milletle top gibi oynamak problem değil :P. Etkisi az karakterin. Hangi partiye ne diye gireyim sh ile?. Benim yerime magus çok daha iyi iş yapar, benim yerime sorc daha iyi iş yapar, benim yerime we daha iyi iş yapar :D. 12vs12 girebilseydik sc lere, sh ile SEVE SEVE zevk alarak oynarım mesela :D. 6 kişilik olunca gruplar, olay kopuyor malesef :P. Açıkcası, Sh ile oynarken, kendimi besleme gibi hissediyorum. Oyundaki tüm karakterlerin, çoğu yeteneğini biliyorum. bu yüzdende sh ile oynarken böyle hissediyorum. Olay bundan ibaret yani :D. Hani daha iyi bir karakter varken, sh ile ne diye kendimi yada milleti üzeyim :D. Sw deki taktiklerden bir kaç tanesi bende olsa, bayıla bayıla oynarım karakter ile ama malesef... @Mr.Fahrenheit bw nin solo speclerini görürsen, daha fazla nefret edersin o karakterden :P. Dok ile oynarken, slow boil gibi illet bi skill geliyordu. Cd si olmayan tek direkt heal skillim, 5sn cd ye giriyor. Haliyle grup yalan oluyor. örnek olarak bir skilli şeetdim :p.
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 abi slow boil yazınca, ba$ka buyu atıcan. o kadar zor bi$ey degil ki. slow boil yazınca butun gruba hod atan 10 sn cd'li aptal buyuyu kullan mesela. "dok kolay, spam spam diyorsunuz ya" fark burda ortaya cıkıyor. demek istedigim karakterleri yanlı$ du$unuyor bir cok insan. mesela aynı $ekilde bizde slow boil'e alternatif tired already war choppa'da. hitta agacında hatta. okuz gibi dmg vuruyorum benim kıcı kırık choppa'mla. tamam bw gibi surekli bi karakteri slow boil kitleyemiyorsun ama dibine girdigin healer'ın hitta choppa'ya kar$ı cok bi $ansı yok. aynı $ekilde heal debuff'la 2.5k dmg gordugum oluyor. warden axe ve 43 rr ile azımsanıcak dmgler degil bunlar. bizim choppalar keko oynayınca slayer'dan choppa'nın farkı kalmıyor.
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Slow boil yiyince, mouse u bırakmıyorum zaten :P. Skillerin cd lerini ayrıca takip ettiğim bir addonum bile var. Slow boil yüzünden :D. Gözden kaçmasın skiller cd ye girince. Ama Çok rahatsız ediyor bu skill. Oyunun kadederini değiştiriyor neredeyse. Neyse, eninde sonunda düzeltecekler bunları, sadece nazlanıyorlar. "Biz farklıyız" düşüncesini diretmenin kimseye faydası olmadığını elbet anlarlar.
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 BlindArcher said: @Mr.Fahrenheit bw nin solo speclerini görürsen, daha fazla nefret edersin o karakterden :P. Dok ile oynarken, slow boil gibi illet bi skill geliyordu. Cd si olmayan tek direkt heal skillim, 5sn cd ye giriyor. Haliyle grup yalan oluyor. örnek olarak bir skilli şeetdim :p. 2-3 saniyelik skille 3-4k vursun bana bişi demem inan. ardarda 2 3 defa cast ederse onu kendi meleelerime kızarım. Elbette engelleyici skilller olucak benimde var 2 tane, sürekli kullanıorum. onun slowboil i varsa ben de arkadaki healerı staggerlıorum, silencelıorum. bunnar olmadan oyun olmaz ki zaten.
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 dedigimi anlamadın abi, slow boil atınca ne atarsan ona cd ekliyor. az kullandıgın bi buyu at :P. slow boil yiyince spam yapma, mesela shield ac dok'san. ona calı$sın slow boil.
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 10 sn boyunca, kullandığın her skill e eklemiyormu onu? Yani her 5sn de 1 heal skillerini kullanabiliyorsun. o üstündeyken. Ki cd doldukça üstünde oluyor. http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8176
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 aynısı hangi sınıfta bilmiyorum ama dest'te de var.
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ben yemiyorum wallahi. hic oyle en arkada baklemek gibi huyum yok. surekli de ustumdekileri siliyorum. spam = fail. bi slow boil oyun kazandırsa hayatımda oyun kazanamam o zaman. ayrıca choppa'da da aynı abilty war. kullanmıyorlarsa suc bw'nin mi? 1600 armor kırıyor ib diyorsunuz. marauderde de war. ustelik adam dps. kullanmak zorunda. kullanmıyorsa suc ib'nin mi? ravage chosen diye aglıyor order, ama ib de a$agı kalmıyor. tek stunda healer kesiyorlardı :P oyunda tamı tamına bir mirror kavramı olmaması ho$uma gidiyor acıkcası. ama her iki abilty kar$ılıklı war. classını bilen adamla oynıycaksın o yuzden.
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Evet, melee versiyonu, bw kadar etkili olmaz. Yinede! tamamdır :P. Hemen bi choppa kasayım hehe :).
Öne çıkan mesajlar