BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Arcane, alakasız 2 mesaj ile alıntı yapma lütfen. Sinirlendirmeye çalışıyorsan bunu başarıyorsun yani. Hangi mantıkla 2 tane dps yapmış ss i koyuyorsun? Hangi mantıkla benim daha önce yazdığım mesajlardan alıntı yapıyorsun? Ben orada, "Senaryoda 200k dps yapmış, karaktere DPS I ARCHMAGE ile neredeyse aynı diyen SANA! örnek veriyorum. senaryolarda daha fazla dps yapmış zealot bulursun dedim. Sende çocuk gibi farklı konulardan mesajlar alıntı yapmışsın. Beni salak gibi göstermeye çalışmışsın. Tekrar ediyorum, Sen 200k damage yapmış karaktere DPS i archmage gibi dediğin için, ben orada "Pure Healer" bi sınıf bile shamandan fazla dps yapabilir dedim. Yani sen olayı anlayamamışsın. Benim söylediğimi haklı çıkartırcasına, "pure healer karakter bile shamandan fazla dps yapabilir isterse" lafını alıntı yaparak onaylamışsın. Tutmuşsun, çoooooooocuklar gibi, benim alay ettiğim bir mesajın içerisinden, bir kaç kelimeyi cımbızla seçip, oraya koymuşsun. KOMİK OLMA LÜTFEN. Oradaki cümleyi tekrar okursan, "İSTERSE PURE HEALER OLAN ZEALOT BILE 200K DAN FAZLA DAMAGE YAPABILIR" diyorum. Sende tutmuş, alakaya maydonoz alıntı yapmışsın. Bir kez daha söyleyeyim, belki halen anlamamış olabilirsin. Ben orada, zealot gibi healer bi sınıf bile, o yolladığın shaman ss lerinden daha yüksek dps yaptığı senaryoların ss ini koyabilir dedim. Yok yok, bir kez daha söyleyeyim, "Senin hesapla gidersek, (dps i daha yüksek ss görürsek) zealotun dps shamandan daha iyidir" dedim. Bir kez dahamı söylesem acaba? Sizi 2 alıntıyla baş başa bırakıyorum. Daha neler. 15 dakikalık senaryoda değil yani. 10 dakika sürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ekran görüntüsünde ne DPS Archmage ne de DPS Shaman var, top4 aoe spec. Mesajın içeriğine de üslubuna da tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Önemli değil. Sen cımbızla seçmece kelimeler ile kendini haklı çıkartmaya çalışmaya devam edersen, uslubumu daha komik bir hale getirmeye devam ederim. Bunun içinde teşekküre gerek yok. Sen işin kurnazlığına yatmaya çalışırsan, bende buna çocukluk derim. Halen anlamamışsın. Gel olayı basite indirelim. 2 ss koyup 200k damage yapmış shamana dps i güzeldir diyorsun. Şimdi bende 15 dakikada ortalama 500.000 damage yapmış bir ss koydum (10 dakikada 300 se 15 de 500 dür, ortalamada). Şimdi nedir yani? Oradaki bw ile zealotun dps neredeyse aynı. Zealot ve bw aynı dps i yapabiliyor diyebilirmisin? DİYEMEZSİN. O yüzden gelipte, 5sn cd li aoe vuran skill var diyede komik şeyler yazma. Anladığım kadarıyla, senin dps dediğin şey, toplam damage de öne çıkmak. O halde, zealot da bw gibi dps dir. Benim dps dediklerimde, hakkını veren dps karakterlerdir. Seçtiği hedeflerin ölmesi gibi. Shaman ile oynamadığın için bilmezsin. Sen cd leri takmayıp, heal debuffı bittikçe spamlayabiliyorsun. Hedefinde %50 az heal alıyor. Haliyle, heal az geldiği için, hedeflerin daha rahat ölüyor. ki bu bahsettiğim sc-rvr felan. 1vs1 de işler daha komik bir hal alıyor. Archmage e skill basabilecek karakter azdır. Şimdi bu kadar atraksiyonu olan bi archmage (heal debuff ı dot + 5sn cd li fazladan 1 dotu var. ) ile shamanın dps ini karşılaştırmaya çalışanlara gülerim! ek: Bilerekmi anlamamaya çalışıyorsun? Yoksa anlamamaya çalışır gibi göstermeye çalışarak, sinirlendirmeye mi çalışıyorsun?. Orada zealota örnek verdiğim için, zealotun, en iyi dps ler kadar, kuru dps yapabildiğini göstermek adına o ss i ekledim. Nasıl anlıyorsun bilmiyorum okudğunu fakat, shaman, archmage den bahsetmedim örneğimde. Haliyle eklediğim ss de, ne shaman olur, nede archmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Adam olup, üslubuna çeki düzen vermediğin sürece benden sana l2p yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sende adam olup, karşı tarafın yazdıklarını okumayı öğrendikten sonra, yeniden konuşuruz o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 tartismaya hic bulasmadan sorumu soriyim :P shaman icin squared disinda hangi addonlari kullanmaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ResTell var ama başa bela bi addon, reslediğin adamı yazıyor en son kullandığın chat kanalına. Premadelerde 2 healer varsa eşzamanlı resden kaynaklı zaman ve heal kaybını önlüor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 en efektif heal speci diye bisey var mi peki bunda varsa hangisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Heal olayı shamanda tek düze. Hepsi tek ağaçta olduğu için kolay. İlk ağaçtan gerekli şeyleri alıp, son ağaçtanda + ya basıp, shield ın alacağı hasarı yükseltmek yeterli olur. Efektifliğe gelirsek, bence olay taktik seçiminde bitiyor. Yerine göre, taktiklerini ayarlarsan çok rahat edersin. Mesela oynadığım zamanlarda, Are We Go ya bazen moral taktiği kullanıyorum, bazen ap verme, Grup heal spamlayacaksam, crite ap alma, Yerine göre run away çıkartıyorum fealn. Sc ye girdin melee çok yok, run away a gerek yok misal. Aklında birşeyler oluşmuyorsa, daha açıklayıcı yazabilirim. Kalkıyorum diye kısa tuttum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizkhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Arkadaşlar tartıştığınız konular benim Warhammer oyun bilgimin çook üzerinde, ben sadece genelde tank oynamış yorgun, yaşlı, yeni bir warhammer oyuncusuyum. Shaman yapılandırma konusunda biraz bilgiye ihtiyacım vardı, Rank 15 oldum, hepsi hepsi 2 kez patch of gork a verdim. Sanırım tecrübem artınca bu bilgiler daha faydalı olacak. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 "Ayrıca archmage in karşısında, 2 skill den fazla basabilecek sınıf varmı ki? Sorc+BlackGuard dan başka" Bunu anlamadım ben archmageye karşı sorc napabiliyor tam olarak bw gibi 100ft instant cast heal debuf yokki bizde!!! yada 10 snlik ekstra 5sn cd ekleme, zibil gibi resist düşürücülerimiz ve armor düşürücülerimizde yok,6sn boyunca 1876 corp dmg verirken ayrıca targeti snare edip yüzde 40 movment speed düşürmede yok(bu spell şakamı, küfür mü hala anlamış değilim).Knockdown da yok Böle olaylar olmadığı içinde adam atlaya zıplaya dotları vurup başlıyor kendini heallemeye ve ölüyosun.ama bi taktika buldum onlara karşı lotd dan 3 golden scraba alınan şirin baba summonlamaca taşı var sadece sorclar kullanabiliyor.Bölece daha gülünç durumlara düşebiliyosunuz...(sizdede wop var diyen ilk kişiye 11 puan + calderis gezegenine sadece gidiş bileti ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sınıf dengesi diye birşey yok canım zaten. Orası kesin. Order sınıflarının çoğu, destdeki karşılıklarından çok daha iyi. Bunu bilmeyen veya inkar eden bile yok. Niye değiştirmediklerini, niye düzeltmediklerini anlayabilmek mümkün değil. Rvr da, sınıf dengesi pek göze batmadığı için olsa gerek. Bu yüzden pek takmıyorlar. Dest oyuncuları ağlamayı bilmiyo bi kere. Orderdaki gibi, anlaşmalı ağlasalar kaparlar buffları. Bw ye plink çok vuruyormuş, plink artık +20 fazla ap istiyo. Bw nin sorc gibi taktiği yokmuş. Bw ler artık crit başına 200 moral alıyor. Shadow warrior un oklarının casti uzun muş. Onlarda artık squig gibi ok atıyor. Ama onların dpsi squigden fazla :P. Komik birşey söleyeyim. %20 heal altına tek atan bir skill var, squig ve shadow warrior de. Tahmin edin farkı ne? Hemen size söyleyeyim. Shadow warrior de = instant squig herder da = 2saniye cast. :). Sen oku cast edene kadar, adam %20 heal üstüne çıkar. Bu ağlayan sw lerin, fazladan bir kaç taktiğini daha yazayım, sınıfları oynamayanların bilgisi olsun. Shadow warriorde hangi skill olursa olsun, crit vurunca 40 ap geliyor. Aynı karşılığı squig herderda, ağaçtan alınıyor ve sadece o ağacın skilleri crit vurursa 40 ap geliyor. Shadow warriorde crit vurduğunda, crit şansını %20 arttıran (ama gelecen critide %10 arttıran) bir taktik var (range sınıf, fazladan %10 crit yese ne olur?) Karşılığı squig herderda = herhangi bir saldırıyı defans yaparsa %30 crit yükseliyor. %5 parry, %10 dodge, %8 resist ilede çok açılır bu :P. Shadow warrior crit vurduğunda, grubunun tüm crit şansı +%15 yükseliyor (melee, range, magic, heal). Hemde 10 sn boyunca. Yani grupta shadow warrior varsa, adamlar eser. Ağlamayana meme yok kısaca :P Böyle bir sınıf ağlayıp, sh deki, plinkin aynısına sahip oldu. Onlarda apde bitmiyor tabi. Sh gibi değiller. Heal debuff almış bir sh, shadow warrior gibi, plink (eagle eye) spamlayamıyor (niye yapamaz açıklayım. Sw de hangi skilli crit vurursa vursun, 40 ap geliyo, + crit başına %20 crit şansı yükseliyo. Yani her 3sn/40 ap geliyor. Aynı ağaçtan %35 ap harcamayıda düşürür. Ap sorunu olmaz. Squig bunu yapamaz, tek bir ağacın criti 40 ap veriyor ve crit şansı sw gibi fazladan +%20 değil) herneyse :P. bilgi olsun derken, fazla uzattım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ege hepinizi keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 BlindArcher said: Sınıf dengesi diye birşey yok canım zaten. Orası kesin. Order sınıflarının çoğu, destdeki karşılıklarından çok daha iyi. Bunu bilmeyen veya inkar eden bile yok. said: "shadow warrior şöyle imba böyle imba" rantı yazının gerisine said: Niye değiştirmediklerini, niye düzeltmediklerini anlayabilmek mümkün değil. doğru. said: Rvr da, sınıf dengesi pek göze batmadığı için olsa gerek. Bu yüzden pek takmıyorlar. gayet batıyor her mdps'i aoe yardıran, order'da benzeri olmayan en iyi debuff'lara sahip dest sınıflarıyla. said: Dest oyuncuları ağlamayı bilmiyo bi kere. Orderdaki gibi, anlaşmalı ağlasalar kaparlar buffları. bu işin ustaları dest oyuncuları, ben daha sorc oynarken bu forumda bile ağlama duvarı vardı sayfalarca sorc'ların ve anlam veremediğimi yazmışımdır henüz r1 order oynamamışken. sınıf olarak maraüber'ler ustası zaten. buff üstüne buff üstüne buff alıp daha hala doymayan sınıf. ne zaman wha forumuna baksam aynı ağlama duvarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sam sen ne oynuyorsun? Shadow warrior mu? imba lafı biraz fazla oluyor. Ama shadow warriorun grup karakteri olduğu aşikar. Sen, squig herderı grubuna ne diye alırsın sorması ayıptır? Dps diyemi? yoksa sadece heal debuff için mi? Demek istediğim orada, shadow warrior gibi, her ortama gitmiyor squig. 2 taraftada aynı olan skiller / taktikler niye bu kadar farklıki bunu anlatmaya çalışıyorum. Squigin bana göre tek artısı sw ye göre, ırksal taktiği ve! range disarm ı. bu kadar. Sw ninkileri yukarıda yazdım zaten. Onlara ek, 5sn cd li stance değiştirmeydi felan.. squigde stance (pet) değiştirmek için, 3sn global cooldown bekelrsin, yada oturur 2sn cast yaparsın. Bu yazdıklarımda ağlamak değil, ağlamak için burayı kullanmanında anlamı yok. Sadece örnek olarak bi sınıfı verdim. EĞER! abartı örnek isteseydim, diğer sınıfları verirdim. Böyle dandik 2 sınıfın kıyaslamasında bile farkın fazla olduğunu söylemeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hayır sw oynamıyorum ama ona rağmen sh'nin sw'den zayıf olduğu gibi tümüyle mesnetsiz bir iddiaya "yok artık" demeden edemedim doğrusu. sw oynanmayan, oynanınca her alanda zayıf olan ve bu bariz görülen bir sınıf. senaryolarda zirveye oynayan sw bir tane filan gördüm bugüne dek. sh'ler gayet rahat bu açıdan ki oyunu oynayan herkes gayet farkındadır. grup buff yerine grupa hatırı sayılır güç ekleyip de yerini haketmek çok daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Olay dps yapmakmı? yapma lütfen. Geçsin aoe specte yada, sadece eagle eye spamlasın. her globalcooldown a ortalama 1500 vurur. 110 feetden. Invader giyerse, 120 feetden oynar. Ne ap biter, ne dps biter. Crit şansıda %50 lere yakın oynar. Sw ler, dps yapan ağaçta pek oynamıyor. Diğer ağaç daha eğlenceli. Ayrıca evet 2 sınıfta dandik sayılır, diğer sınıflardaki gibi. Squigde sw deki gibi pet değiştiremezsin pvp de, sen 3sn globalcooldown harcarken, karşıdaki bw seni yer! Ayrıca, gördüğün SW ler safsa benim elimden birşey gelmez. Niye grup taktiklerini kullanmıyorlarda, solo taktikleriyle, senaryolarda, rvr da geziyorlar? 37 sw de var, rr64 sh de var. 2 sininde skillerini, taktiklerini neredeyse ezbere biliyorum. Yani az çok mukayese edebiliyorum. Az önce saydığım taktikleri, gidip wardb den felan incelermisin. Wardb de olmayan tek taktik, "eagle eye" (sh deki plink) isimli skilli, 1 sn caste düşüren taktik. Gerisi aynı. Sonra oturup squig herderinkileri bi incele. Sonra anlarsın, sizin sw lerin ne kadar saf olduğunu, "solo" mantığı ile oynadığını. Hatta,işi gücü bırakır, artık sw lere fırça bile atmaya başlarsın (bu taktiği niye kullanmıyorsun gibilerinden.). Birde birşeyi atladın sanırım. Sana söylediğim özellikler, sh de olmayan şeyler. Sw de olmayıpta, sh de olan şeyler = fazladan bi ağacın %50 range ini uzatma, 20 sn cd li petden range disarm. Sw nin sh den aşağı kalır bir yanı yokken, söylermisin bana, nasıl oluyorda sizin sw ler, bu kadar özelliğe sahipken, daha az dps yapabiliyor? Önce karakterleri inceleyip, gelip yazabilirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Sh hiç de dandik değil.Bizi senaryolarda en çok rahatsız eden sınıflardan biri.Özellikle tek başına healer ve ya dps i oyun dışı bırakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 katılıyorum, floo'yu izlemek buyuk zewk. aynı $ekilde sw olarak thesadclown cok acımasız. becerememek suc degil ki :D mok atmayın $u classlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 evet grup taktiklerini kullanıyorlar ve evet, ne zaman senaryo grubuna katılsalar içimden "yandık" diyorum ve haklı çıkıyorum. öyle bir sınıf sw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Ha diyosunuzki, 2 tarafında skilleri neredeyse aynı iken, sh > sw. Tamam madem incelediniz ve böyle düşünüyorsunuz diyecek birşeyim yok. Ayrıca, sh yi bende seviyorum. Sh eziktir, yada sw imba demedim hiç. Sadece sw nin ortama katkı sağlayabileceği farklı özellikleri var dedim. Sh tek düze. 2 sınıfında skilleini incelemediğiniz halde, gelip bunları yazdıysanız. Diyecek tek bir kelimem yok!. Ben 2 sınıfıda oynuyorum, o yüzden birşeyler yazabiliyorum. Buna karşılık, incelemeden "sh bizi dövüyor" diyorsanız dediğim gibi diyecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 BlindArcher said: Ayrıca evet 2 sınıfta dandik sayılır Ben sadece buna yazdım.Cımbızla çekiyorsun demeyin Sh ya da Sw hangisi üstün çok bi bilgim yok ama en azından sh ye karşı oynadığımız için dandik bir class olmadığını söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 O taraftan bakarsak, oyunda dandik sınıf yok abi. Sadece kendi gruplarındaki sınıfları kıyaslayarak bir sonuca varmak gerekirse, diğerlerine göre dandik dedim. Tutupda sh yi, iron breakerla kıyaslayıpta, dandiktir demedim. Range dps ler ile kıyasladım. Buna göre, diğer sınıflara oranla dandik çıkmıyormu? çıkıyor. Sh ninde sw gibi, atraksiyonlarının olmasını istediğimden, 2 sinin farklı olduğu konulara değinmeye çalıştım. Sh de 1 ağaç, kafadan kaybediyor zaten. Ağaçları bile atlayıp, "core" yeteneklerlerden örnek vermeye çalıştım. Ama ne dediğimi anlayabilmek içinde, 2 sınıfın yeteneklerine göz atmak gerekiyor tabi. "Karşıda sh var, bize çok vuruyo, sen ne biliyorsun" tavrı garip geldi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Valla Sh'in skill hasarlari daha dusuk demek anlamsiz geliyor bana cunku pet faktoru var sh'lerde ve oldukca etkili, hiç bir şey yapmasa bile (ki ranged zaten 2 tanesi, magusun sadece patlatmaya yarayan demonları gibi hareketsiz de degil) hem bütün skilleri kullanıp hem de aslanlar gibi buffini aliyorsun. Sw ise marauderdan bozma mekaniği ve taktikleri var ve oynaması kanaatimce sh'den cok cok daha zor. sw'un scout'u daha etkili (festering arrow diye bir gercek var sw'da 4k mitigationsuz hasar verebiliyor, tek basina senaryoyu aldirabilir o derece), sh'in quick shootingi (%50 range upgrade hic de oyle kucumsenecek bisey degil bence 100 ft'ten kendini tehlikeye atmadan takır takır cooldownsuz heal debuf ve hareketli ranged attack atiyorsun), shadow warrior ise bu yeteneklerini kullanmasi icin savasin icine girmesi gerekiyor. hem oyle sh gibi de kacmak icin %30 hiz artiran taktiği de yok, zaten adam gibi scout build icin en az 2 taktiği scouttan alman gerekiyor (enchanted arrows ile ya guerilla training ve/veya no quarter) ha bir de sh'in morale 4'leri daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 işte 98 feetden bi heal debuff :P. İşi gücü bu. Oynama zorluğuna gelince birşey diyemiyorum. Türkiyeden düşmanı 65 feetde tutmak biraz zor olsa gerek. Ama onların o ağacının dpsi squigden fazla sanırım. Neyse dps i önemli deil tabiki. Sw küçümsenecek bir sınıf değil bence, grubunuzda işi bilen, yerine göre taktiklerini değişebilecek bir sw olduğunu düşünün. Yeri geldimi 65 feet e girecek, yeri geldimi, healera dalan melee dps i kesecek. Sh ile oynarken, işi gücü bırakıp, heal debuff atıyorum. Dps yapmaya çalışırsam, grubum yatar. White liondan bozma mekaniğim olsa, taktiklerim olsa, bende biraz sevinirdim :P. O moral 4 lerin hikayesi eskidendi, onuda nerflediler, şuan 1800 vuruyor sanırım. Uzun zamandır o ağacın moral 4 üne bakmadım ama. 1800 e düşürüldü. Onunda bi etkisi yok. Sw stanceden buff alırken, sh petinden buff alıyo. Peti 2 skill kesiyorlar. oturup 30sn cooldown bekliyorsun. Yada 2 saniye cast yaparak başka pet çıkartıyosun. Petler seçilip heal de atılmıyo, wl gibi healde gönderemiyoruz. Varsa yoksa grup heal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar