DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 taş gibi yeni laptopum var toşiba 1 ay önce windows 7 aldım,toşibanın kendisi yolladı taa nerelerden sorunsuz kullandım,sonra zamanla,ben birşey yapmadan,yüklemeden saçmalamaya başladı windows,sürekli lock up lar,boot edememek,startup repairin sürekli corrupt registry bulup düzeltememesi fln. e format atayım dedim,attım,değişen birşey olmadı. bir daha attım bir daha attım bugün 4. kez dogru düzgün bir şekilde format attım,bilgisayarda önceki yüklemelerden kalan HİÇBİRŞEY yok,ama bilgisayar sorun yaşamaya devam ediyor hata mesajı fln yok,birkaç kere normal çalıştırdım windowsu sonra bozulmaya karar verdi,safemode'da bile zor açıyorum kendim driver yüklemiyorum,herşeyi kendisi ayarlıyor sonra başlıyor explorer has stopped respondingler ne bilim lockuplar memtest denedim,ne bilim,uraştım durdum,sorunun nedenini bulamıyorum şu an startup repair bile sorun bulamadıgı gibi çoğu zaman sorun arama işlemini bitiremeden yalan olup erör verip kitleniyor. son çırpınışlarımı yapıyorum so nra servise gitcek sanırım pc önerisi olan var mı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi önce bi mail at toşibanın teknik desteğine anlat durumu böyle böyle de yani bilmiyorum işletim sistemi hatalı gelir mi de, donanımsal birşeye benzemiyor anlattıkların cd de eksik bi içerik zamanla sistemin saçmalamasına mı neden oluyor diyeceğim de, doğrulama yapmadan mı gönderiyorlar cd yi, ne bileyim garip birşey önce yazılımda ara suçu servie sey yapma hatta microsofta kadar mail at, tr firmaları gibi değiller biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hardware sorunu olabilir garantiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 toshibalar cidden sorun, 3 sene garantisi var, makinenin kendi omru 2 sene zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 toshiba hayat onda. toshiba olup ta servis yolu görmeyen alet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çok komik oldu herşey biostan "bilmemne sata" ayarı "compatible" den "ahcii"'ye alınmış ben mi aldım hatırlamıyorum,düzelttim ama makineyi son formata o ajcii modda winbdows yüklediim için lockuplar devam ediodu,,yine bi format attım işte burda zurna zart dedi cunku fomat atarken harddiskte toşiba tarafından konulmus 1.5 gblık benim eski driverlar oldugunu düşündüğüm bi partitionu sildim makinede hiçbirşey yüklü değil taktım windows 7 cdsini üzgünüm ama suancalısan makina toşibamı değilmi anlıyamadım,ben calısmayayım en iyisi dedi windows 7 setupı cok üzüldüm su an napcam bilmiorum product keyim var 40 dolarlık nereme sokcam onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hoca legal olsan ne olur olmasan ne olur bas crack dot am den, indir torrrentten generic yasla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ahci yi sataya alip partitionu silen gence bir alki$ istiyoruz... yeteneksizsiniz turkiye ba$liyor =P gecmi$ olsun, driver bulmak sorun degil de, toshiba oem vista cekmen lazim bi yerden. ho$ normal vista da ceksen laptop un altinda key var zaten sorun olmaz. cevir toshibanin altini, orada yazan ms versiyonunu bize soyle. ya da cek fotografini key haric, bi bakalim ne olur sana ona gore yazariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 herhangi bir oem versiyonu indirip kendi keyinle aktive edebilirsin sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 haahahahah olsun öğrenmiş oldum vista bulayım diyorsun,e mantıklı, vista hmprem OA (EM) (MEA) diye bişi yazıo o serialın yazdıgı kagıtta yani bi vista yüklesem,laptopta yazan serialla aktifleştirsem sonra windows 7 yi kursam sorun olmayacak mı sence herhangi oem derken yada netten bi windows7 indirip kendi keyimle aktifleştirsem sorun olmayacak? oda klas olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 32bit home premium mu$. turkce miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 evet,gerçi dili ben seçtim,ingilizcede yükleyebilirdim istersem 64 bit home premium windows 7 isosu buldum bi tane onla yükleyip product key'imin çalışıp çalışmadıgına bakıcam her halükarda bitanede vista bulayım 32bitlik,olmadı oyle denerim yada belki en başta vistayı denerim şuan cıkmam lazım sonra rapor edicem aynen size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 home premium mu keyin senin? eğer öyle ise türkçe yüklü geldiyse türkçe yükleyebiliyon, türkçe keye ing sistem ı ıh. ultimate değilse tabi. edit: ayrıca bu bit olayıda öyle galiba, sanırsam. yani sana 32 geldiyse 32 yüklicen 64 ise 64. home prelerde geçerli sadece bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 osdört o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sdfs okumadım tekrardan nası typolar yapmışım. düzelttim.(inş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 win7 32 ve 64 bit keyleri aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar