Peka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 biraz karıştırdım forumuda bulamadım daha önce birisi söylemişti ama hatirlayamiyorum ebayde la2 accountumu satmayi dusunuyorum bir kac kredi karti denedim sati$da kabul etmediler hsbc miydi americanexpress miydi bir karti kabul ediyor demisti birileri hangi kartdi o ? simdi banka hesap fotokopisi kimlik fotokopisi yollamakla falan ugrasmak istemiyorum[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 la2 ne be[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 line age[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 burda[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ordaki alişla ilgili kisacik bişiy onu görmüştüm benim olayim satiş ben satmak istiyorum hanki kredi kartini kullanayimki satabileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 o zaman internet bolumune aliyorum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 american express direk kabul ediliyor baal varsa direk onu kullan[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hay western uniona'da sokiyim parayi Western union money order (bir nevi çek) e çevirip postayla yolluyorlarmış 1 haftada geliyomuş bide onu paraya çevirttirmesi var :/ ebaydemi boyle yapiyor yoksa 400$ i trink kredi kartima yatirirmi ?[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ebay`e hangi kredi kartini girersen gir, gerekli islemleri yapmadan accountun dan satis yapamazsin.Daha onceki topicte soledim..WU`ya gelince, iki cesit sistemi vardir, birisi cek, digeri nakit para..Cek alirsan bozduramazsin, WU cekleri dunyada bir kac ulkede gecmekte sadece.O yuzden sattigin kisiyle konusup nakit olarak yollamasini isteyeceksin..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 daha onceki bulamadim pardon bide gerekli işlemler nedir ? illa o fotokopi şeylerini yollama olayimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hay sokayim ne biçim bir dağın başı memlekette yaşıyoruz anlamadimki elime yapişti kurtulamiyorum 400$ da az para deil hani satsam şunu bi şekil yapıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 gerekli işlem şu o kartın gerçekten de senin olduğunun bir ispatı olarak önce 1.95 dolar mı ne çekiyorlar, sonra ekstredeki referans numarasını adamlara geri bildiriyosun ve para geri yatırılıyor kartına, böylece aktive etmiş oluyosun o kartı işlem bu kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Yada para cektirtmeden , kartin extresini ve kimlik fotokopisini(optinal) yolluyorsun okadar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar