Peka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 biraz karıştırdım forumuda bulamadım daha önce birisi söylemişti ama hatirlayamiyorum ebayde la2 accountumu satmayi dusunuyorum bir kac kredi karti denedim sati$da kabul etmediler hsbc miydi americanexpress miydi bir karti kabul ediyor demisti birileri hangi kartdi o ? simdi banka hesap fotokopisi kimlik fotokopisi yollamakla falan ugrasmak istemiyorum[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ?
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 la2 ne be[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal..
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 line age[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
edi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 burda[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 ordaki alişla ilgili kisacik bişiy onu görmüştüm benim olayim satiş ben satmak istiyorum hanki kredi kartini kullanayimki satabileyim
edi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 o zaman internet bolumune aliyorum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 american express direk kabul ediliyor baal varsa direk onu kullan[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hay western uniona'da sokiyim parayi Western union money order (bir nevi çek) e çevirip postayla yolluyorlarmış 1 haftada geliyomuş bide onu paraya çevirttirmesi var :/ ebaydemi boyle yapiyor yoksa 400$ i trink kredi kartima yatirirmi ?[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ?
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ebay`e hangi kredi kartini girersen gir, gerekli islemleri yapmadan accountun dan satis yapamazsin.Daha onceki topicte soledim..WU`ya gelince, iki cesit sistemi vardir, birisi cek, digeri nakit para..Cek alirsan bozduramazsin, WU cekleri dunyada bir kac ulkede gecmekte sadece.O yuzden sattigin kisiyle konusup nakit olarak yollamasini isteyeceksin..[signature][hline]
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 daha onceki bulamadim pardon bide gerekli işlemler nedir ? illa o fotokopi şeylerini yollama olayimi ?
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hay sokayim ne biçim bir dağın başı memlekette yaşıyoruz anlamadimki elime yapişti kurtulamiyorum 400$ da az para deil hani satsam şunu bi şekil yapıp ya
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 gerekli işlem şu o kartın gerçekten de senin olduğunun bir ispatı olarak önce 1.95 dolar mı ne çekiyorlar, sonra ekstredeki referans numarasını adamlara geri bildiriyosun ve para geri yatırılıyor kartına, böylece aktive etmiş oluyosun o kartı işlem bu kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Yada para cektirtmeden , kartin extresini ve kimlik fotokopisini(optinal) yolluyorsun okadar[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar