dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ne kadar guzel bi sarki bu ya her dinleyisimde ayri bi gaza geliyorum okula giderken bi yerden donerken falan bi tek bonjovi dinlesem sikilmam bonjovi dinleyene gay diyenlere de burdan kocman bi NAH cekiyorum, siz muzikten ne anlarsiniz ibibikler! HASTANIM!!I walk these streets, a loaded six string on my back I play for keeps, 'cause I might not make it back I been everywhere, and I'm standing tall I've seen a million faces an I've rocked them all
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 AYRICA SUPERNATURAL DEAN BU SARKININ CALDIRI SAHNE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bon jovi (tu) müthiş şarkı. bi de tabi ki "always".
Nalorifein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q nn
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hayatinizin bi aninda arka fona bu sarkiyi koyarak yasayin arkadaslar, ne biliyim, boyle sonu kotu ve kacisi olmayan bi yere giderken. final donemi geliyoken hayatima fon muzigi yine bonjovidir
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 you give loveee a bad nameee dıdıdıd yeee. son ses açıp dinleyesim geldi.
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 her finale giderken ive seen a million faces and i rocked them all! diyip hocanin gozune bakin senden korkmuyorum ulan senin gibi kac tanesini parcaladim ben EY TOPLOGY SEN DE KIMSIN
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 son ses actim dinliyorum umarim komsular gelmez:D
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 always cok insanlik disi bi sarki, hemen aglarim ben kuslar cicekler bocekler bile olsa hayatim. bonjoviii
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 livin' on a prayer nesillerin vazgecilmezi.
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 evet sukrucum haklisin onu da dinleyelim yenden!
Öne çıkan mesajlar