lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 armadonun hakkını yiyorsunuz. slow vere vere diken ata ata çevirerek ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 nomad ve dw ikiside nuker carryleyemiyorlar.Özellikle dw hiçte op bir hero olduğunu düşünmüyorum.Öldürmesi çok kolay. ya sayfa başı ya sayfa sonu anasını satıyım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 onu cok iyi didin tiken sümük sümük tiken mehh araya post girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yuh. araya girdi dediğin kaç dakka olmuş. nerdeyse 1 saat sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Sparkcaster said: nomad deadwood gibi op herolar varken magebane in esamesi okunmaz dw pek op değil, altındaki arkadaş shrunken deyip azıcık saçmalamış ama, illa item ile counter ediceksen null çok çok daha iyi bir seçim. nomad early ve mid inanılmaz op ama late de kasmış bir nomad mı yoksa kasmış bir magebane mi desen 100 kere magebane derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 dwnin op olması için midin ağır sıçması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Yokmus oyle bisi :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 dw ulti sh'den geçiyor diye hatırlıyorum fiziksel dmg değil miydi dw ulti ? 1500golda void talisman ile rahatça counter edersiniz etrafınızda aptal aptal gezinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Catzee said: Yokmus oyle bisi :-) vardı çok iyi maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 maç güzeldi de ben onu yeni bir mod fln sandım :D king of the hill, lol'da varmış sanırım ona benzer bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://tr.twitch.tv/honcast 2. maç var şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 acayip op gravekeepre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 herkes heves edip alsin, sonra duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Abi bu patch honun bitişi olabilir resmen bu ne lan fazladan deli gibi para geliyo pr ile 20.dkda staff,heal itemı, push vardı. 25.dkda hex çıkabildim bu ne lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 nereden geliyor yahu fazla para ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 casual oynuyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 nerden geliyo lan para. neyi değiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 noob ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ahahahah casual girmişim ya sdasgknaga abi ahahaah ama bıraktığımda normaldeydi casuala geçmiş patchten sonra sanırım ya da ben bi bok yedim.Bakmayıp alttabda yapmıştım ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 gm e page attım banlasınlar senis dklfjslfkjskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 aadam kötü elemental Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Aptal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 shadowblade de baya op miş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 op değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 en berbat patch bu olmus oyun cıktıgından beri köpek gibi altın geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar