El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 insanlar yeni herolara op demeye o kadar çok alışmış ki artık çıkmadan op demeye başladılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 banada her hero çıktığında op geliyor ama gravedigger için oyundaki en iyi intlerden biri olcağı kesin.Hag ve Chipper ile beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 op over power mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 over powered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Videolarda heroları op göstermek adamların ticari taktiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bir tane köpek hero yaptılardı ultisiyle kendini ikiye bölen o nasıl eziyor mu ortalı eaden cıktımı gerci onu da bilmiyorum. hafta da iki oyun atınca dikkat edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kurt patates oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Yok ezmiyor yani iyi hero iyi oynayan için ama op değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 hadi yaa kacma skilli var stunı var slow var. passive de güzel gibiydi ona cok güveniyordum tühh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 gemini op oynayabiliyosan direk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 o kadar op gelmedi bana daha hiç carry lediği bir oyun görmedim.Bir max stat buildi var o çok başarılı ama gene carryleyememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bu oyunda bence op tek bi hero var magebane. alan takım kazanıyor. sağ click herosu anasını satayım, free farm yapıo stunnerın da yoksa bittin zaten. backdoor falan da yapıyolar. en kötü senaryoda seni kesemese de sen de onu kesemiyorsun kaçıyor magebane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 nası free farm yapıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 zıplayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bir zıplar iki zıplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 farmsız pek iş yapabilecek bir hero değil,izin vermeyin kasmasına çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 aklıma ata demirer'in xena ile ilgili tanımlaması geldi: "fare gibi garı yakalenmeyo!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 nomad deadwood gibi op herolar varken magebane in esamesi okunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 nomad'in zaten abv. umad iconu ile çok güzel gidiyor ama :D dw sorun değil bence, shrunken yeterli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 deadwoon shrunken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 dw'un tek olayı portal key kasıp root atıp adam rootun içinden çıkmadan yanına port olup ulti atmak.. eğer ward veya başka bi şekilde dw'un geldiğini görüp shrunken açarsan zaten sadece ultiyi yiyosun başka da bi şey olmuyo.. çok early game herosu end game'de ultisi toplam hpnin yarısını bile götürmemeye başlayınca hiçbi işe yaramaz ayrıca düşündüm ve fikrimi değiştirdim. en op hero armadon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 takımda bir iki tane armor düşüren hero varsa cok acımasız oluyor early late farkmıyor. pestinin işaretledigi adam sümük gibi yapısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 oynayabilene revenant op bide ganker adamlar varsa yanında tadından yenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 skype ile oynarken revenant keeper valk cok iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 early,mid gamede deadwood op bence lategamede işi zorlasıyor yinede int heroların kabusu.. lategamede bence tartısmasız herkez hak vercektirki chronos ve predetor op ya o op bu op diye konusuyoruz ama yinede istedigi kadar op olsada bu oyunun sevdigim seylerinden beri ne kadar op olsada bireysel super işler yapsanızda takım destegi almadan oyun almak imkansız gibi yani bu aralar hep support oynuyorum ve cok keyif alıyorum monarch nymphora witchslayer ward dik courier upgrade takım arklarının kıcını kurtar fln:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar