Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

crash ciddi sorun. dün 7 oyun attım, 10 crash yaşadım. creeplerin kaplamaları falan kaybolup durdu, alt+tab yapıp dönünce bazen düzeliyor , düzelmediği de oldu.

tamamen bütün kaplamaların gittiği birkaç durum daha yaşadım. toplamda 7 oyunda 10 crash , 2 kere de kaplamalar gittiği için kendim restart attım.

beta'da daha stabildi şu oyun :/
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

mmr sistemi ne olmuş lan öyle. arasında 150 puan olan adamlar aynı puanı alıyo yenince/yenilince filan. saçma değil mi ?

saçmalık diz boyu abi, sorma. free hesapla bi oyun atayım dedim yatmadan ,1515 olmuş mmr. casual+ normal mm puanları birleşmiş nasıl olsa diye casual deneyeyim bi de dedim.

oyun başında bizden bi kişi devamlı dc almaya başladı, ben lane'de rahat rahat solo kastım. bi süre sonra beni kickleyin vs. diyerek ağlamaya başladı, çıktı. immortal yaptım, adamlar cc vermedi bi türlü. oyunun bitmesine yakın bi kişi daha düştü bizden, 3 kişi kaldı takım,karşısı da 5 kişi.

sanırım eksik takımla oynarsan daha fazla puan gelme gibi bişey daha varmış, artık nası bi çarpan ekledilerse tek oyundan 75 mmr geldi.

team mm atıyoruz, 4-5 geliyor, solo attım 75 geldi, sapıttım resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...