S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bir sürü addon var işte ui değiştiren range gösteren vs kullanıyorsan eğer iptal edip dene ama kullanmıyorsun galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ahaha onlarmı yok kullanmıyorum ya onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ya her oyun en az 5 kere crash veriyor.Yok mu bunun çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi add on kullancak kadar kötüyseniz lol felan oynasanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 addon felan kullandıgım yok bi tarafından element uydurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 crash ciddi sorun. dün 7 oyun attım, 10 crash yaşadım. creeplerin kaplamaları falan kaybolup durdu, alt+tab yapıp dönünce bazen düzeliyor , düzelmediği de oldu. tamamen bütün kaplamaların gittiği birkaç durum daha yaşadım. toplamda 7 oyunda 10 crash , 2 kere de kaplamalar gittiği için kendim restart attım. beta'da daha stabildi şu oyun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bi ara crash yiyodum 2-3 maçta bir open gl e çevirince daha henüz crash yemedim 3-4 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bende opengl yaptım crash olmadı hic ama görüntü kalitesi düstü bariz yazılar fln igrenc oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 cafede xp li makinalarda crash vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 carry oynamayı bilmeyip üstüne pickleyen bide guidelara göre item kasanlar yanarak ölür umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yeni agi itemı çok iyi olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 o iteme acil nerf lazım, saçmalık resmen. 2 charge, uber hızlı doluyor chargelar. %55 slow bi de, yok ebeninki ali sami dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 vadaa said: cafede xp li makinalarda crash vermiyor xp ile alakası yok sanırım,gerçi oyun içinde crash yemiyorum fakat her oyun sonrasında crash yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kiss klanına üye olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 adammı dövcez nabıcaz, döveriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 adreslerini alıp dövcem hepsini teker teker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 mmr sistemi ne olmuş lan öyle. arasında 150 puan olan adamlar aynı puanı alıyo yenince/yenilince filan. saçma değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 windows güncellemelerini yaptım gene crash hatası verdi ardından çalışmayı durdurdu hatası verdi.ekrana kafa atacam az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Benım sp3 sorunsuz ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 fede said: mmr sistemi ne olmuş lan öyle. arasında 150 puan olan adamlar aynı puanı alıyo yenince/yenilince filan. saçma değil mi ? saçmalık diz boyu abi, sorma. free hesapla bi oyun atayım dedim yatmadan ,1515 olmuş mmr. casual+ normal mm puanları birleşmiş nasıl olsa diye casual deneyeyim bi de dedim. oyun başında bizden bi kişi devamlı dc almaya başladı, ben lane'de rahat rahat solo kastım. bi süre sonra beni kickleyin vs. diyerek ağlamaya başladı, çıktı. immortal yaptım, adamlar cc vermedi bi türlü. oyunun bitmesine yakın bi kişi daha düştü bizden, 3 kişi kaldı takım,karşısı da 5 kişi. sanırım eksik takımla oynarsan daha fazla puan gelme gibi bişey daha varmış, artık nası bi çarpan ekledilerse tek oyundan 75 mmr geldi. team mm atıyoruz, 4-5 geliyor, solo attım 75 geldi, sapıttım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ya gerizekalı herifler çalışan sistemle uğraşiyorlar . Mühendisliğin 1. kuralı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 inanılmaz rage doluyum ya şu beyinsiz playerbase e dotaya felan gitse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 gitmişler zaten. dotallyrad'de video vardı dota 2 playerbase'e saydıran. lol'dan hon'dan beter, böyle rezalet görmedim vs. çıkışıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 aynen , açıkçası ben hon'u seviyorum.Şu community birazcık düzelse 10 numara oyun olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Son patchten sonra fairer matches seçmeme rağmen eskiye oranla 10 oyunda 5 noob geliyosa simdi 10 oyunda 10 noob geliyor.. Sinir krizi geçirdiğimi farkettim bir kaç gündüroynarken. HoN u bırakıp wowa başlıcam tekrardanbu gidisle bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar