manve Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 - HoN TV is now Live! * You can open HoN TV from the bottom right corner of the new Message of the Day screen or the icon in the upper left corner * HoN TV lets you watch video in the client seamlessly. You can watch while in the Matchmaking queue, for example! * HoNCast Live Stream, HoNCast Video Archives, S2Games YouTube Channel, and some User Streams are all available to watch at any time * AngryTestie and h4nn1 are the initial two people you can watch from the ingame client. More will be added as time goes on! * Make sure to use HoN TV to tune into DreamHack Winter this week! * HoN TV currently only supports Windows. We will be adding support for other operating systems in the future - Report-A-Player interface redone * Results of the report are now more transparent * Players now required to deposit a few silver coins to submit a RAP report to improve the quality and validity of reports being submitted * If the reported players gets punished you receive your deposit back * If the player is found innocent you will not receive your deposit back * More information can be found on the forums - The Test++ mod has been added for practice mode * This replaces the normal "Test" menu * Credit to Quzzap for maintaining the mod - New Message of the Day screen * Now includes a button to HoN TV and a Competitive Section - Newerth is no longer Haunted - Interface rendering improvements in DirectX - Minor optimizations to all interface rendering - "Hell", "damn", and "bastard" have been removed from the filter list - Fixed the UITriggerList console command - The water near Kongor has been fixed - The teleporters on Grimm's Crossing now properly unbind and disjoint you - Various Tooltip fixes - The Chatserver has been updated for HoN TV * You must patch up to 2.3.0 to connect to it again - Added a new Announcer: BreakyCPK Pack * Make every game a shoutcasted game! * Will be available to purchase on the 29th Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 tüm oyunu yeni bastan kurdurtan bir patch miş onu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 interface de 3d ogeler yerleştirilince, loading yaparken pc de buglar ortaya cıkıyor. bazı heroları siyah beyaz görüyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oldun said: yükledim oyun bozuldu baskasında oldu mu öyle bişe ekran kararıyor addonları update et. yada apply et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 televizyon koymuslar baska bişe yok bu patch söyle bir iki heroyu bozsunlar artık yeni herodan ziyade eski engineer gelsin edit:yeni bastan kurdum duzeldi önce restart yapacan arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 DH yi yine msi kazandi. adamlar zengin oldu lan oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Quarterfinal'i livestream biraz izledim (Ez vs MSI) ama sonunu göremedim Ez'den Chu falan vardı ama yenilmişler demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yenilmediler, ezildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Awwww. Bir yerden bulup izlemeli o halde D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 honcasta koyarlarda onu bekleyemem dersen son oyunlarindan bak chu'nun indir seyret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gq_rtP3rJys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 death knight çakması olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ne alaka? hayır uzaktan yakından hiç bir alakası yok, son zamanlarda yaptıkları en iyi hero heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 dota2 yaklastıkca beyinlerine kan gitmeye basladı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ahah bu ne lan yanlış konuya gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ben beğenmedim ya. ne salforis'i ne bu heroyu oynaması zevkli gibi gelmedi. skilleri kullanması basit, aoe skilleri nerdeyse instant. böyle skillerin centaur, ursa gibi biraz cast timeı olması lazım kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 * AngryTestie and h4nn1 are the initial two people you can watch from the ingame client. More will be added as time goes on! su hareket oyuna baslamamı saglayabilir zaten hep acık streamleri bu heriflerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Sparkcaster said: ne alaka? hayır uzaktan yakından hiç bir alakası yok, son zamanlarda yaptıkları en iyi hero heralde blood presence,unholy presence filan benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 2.5 geldi, yeni krepler vs gelcekti onlar geldi heralde mmrlar da eski+1500)/2 şeklinde düzenlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 mmr düsmüs benim oyuna girdim 4 kere crash verdi mapte bazı agaclar beyazdı fln ama spec olayı iyi olmus gibi onuda denedik ondada crash geldi tam anlamıyla olmamıs patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 creepler falan güzel olmuş. hellbourne catapult değişmiş, cannon yapmışlar, beğendim baya. bayaa bi revamp var. yeni bikaç item gelmiş, item hotkeyler de değişmiş, güzel fixler var patchte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ahaha mentoring eklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi benim her oyun 4-5 kere crash oluyo su mentor spek fln olayını hic yapamıyorum tam baglanıyo tekrar crash fln ekran ayarlarından flnmı acaba neden olabilir? yeni patchden sonra basladı bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 addon varsa onları update et veya kapat onlardan kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 addon ne? valla komple sildim tekrar indiriyorum bakalım bide direcx9 mu daha iyi opengl mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar