Amenquiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Çok gereksiz bir hero olmuş Geomancer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bu videoların sonunda scoutu öldürmüyolar mı artık ?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 2-3 videodur öldürmüyorlar yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 böyle kutulu mu olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 güzel de jungle işi saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 fil kötü, yada ben yetemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 fille yonetenler var saglam baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 orman kasmayı bırakınca adam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 fil ile 5 kişinin arasına tek girip canlı çıkanlar var iyi bir tank gibi görünüyor ama uzun oyunlarda pek etkili değil galiba.. Siz muhabbeti yapalı çok olmuştur ama yaklaşık 10 aydır oynamıyordum döndüğümden beri Moraxus'la oynuyorum paso. Son zamanlarda bu kadar sağlam bir hon herosu daha görmemiştim hem tip hem hero olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Moraxus iyi bir tank ama kill ratiosu çok düşük olduğu için şahsen pek tercih etmiyorum. Early game çok tehlikeli ama lategame'e doğru sadece defanslamak ve ölmekten başka pek bir işe yaramıyor malumunuz bir zephyr değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 valla hemen hemen hiç bir oyunumda öldürdüğümden çok ölmedim moraxus'la ultisini iyi kullanırsan her türlü alıyorsun.Birde balta'yı iyi sallamak önemli çok kill kapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ra baya iyi asil. Yanina stun olan bi hero ile takil. Eleman stunlasin sen de tepesine cok yatiriyorsun herkesi. Istisnasiz isliyor hani. Abarti da para basiyor creeplerden. Hizli lvl ve altin kapmak icin ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ra ilk çıktığında o kadar tükençti ki kimse counterlayamıyodu pyro nukeluyodu 15 sanşiyede regenliyodu hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ince nerfler geldi ra'ya ama dediğin stun combosu hala çok can yakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 fil'i krakenin altı sanmıştım ilk önce. geçen bir oyunda ikisi beraber dolaşıyorlardı. ultileri iyi kombinasyon oluyor, tavsiye edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 fil iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 fil paralı diil mi lan. file para mı verdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yok direk girdi listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 %65 gibi bir indirim yaptı S2, aldım ben de hemen 90golda fili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Stunı oyunun en iyi stunlarından. Diğer skilleri boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=57d4rsD25gY baya uğrastırıcak bi heroya benziyo. Dot/stun cleanse etmesi cok can sıkıcak coook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sen hala hon mu oynuyon ? var mı yeni buluşların ? :D sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 dgdhdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 @Fistan sizin gibi noobları ezip ego kasmak için oynuyorum. Ve bu konuda yapabileceğin hiç ama hiçbirşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ABI PUDGE LA HOOK ATIP SONRA ROT ACIYOSUN HEM YANINA GELIYO HEM KACAMIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar