0ne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ya videoyu hazırladım 2 parça halinde, sony vegasta yanyana getirip video bölümüne koydum, music kısmınada bi şarkı koydum, make movie diyorum, 25sn lik boş siyah bi ekran render yapıyo, nasıl düzgün yaparım abi çözemedim bi türlü, yardım pls, windows movie maker hata veriyo .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi replayi versene direk bakalım işte ne kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 dun gece victoria's secret modelleriyle parti yaptim, kameraya cektim ama kaset koymayi unutmusum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yapamacı bence, kaydedemiyorum diyo bi daha yapmaya çalışıyo şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi behemothla nasıl bi exploit yapılabilir ki yani creep block işte hadghadfsdfsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 belki kongorla alakalı birşeyler olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kongor stack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ahahah :) creepe cekıomus kongoru :15 :45'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 havuza aliyo kongoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ssd;kfdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi ben ultiyle karşı base'i filan yokediyosun sandım o kadar ballandırdınki işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 vidyo hazır mı hocam günlerdir ugraşıyosun bi bakalım artık neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ne çıkacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bence creep blockdu ve şu an rezil olmamak için çılgınlar gibi bug arıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ahahaha dağa taşa fissure atıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bence hiç birşey yapamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Match ID 59797826 Beziş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 helal la creep block keşfetmişin? adam da dalgasını geçmiş. olm bildiğin kendini pushlatma stratejisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 0ne said: cok feci bi abuse buldum, gm turnuvalarda olmaz ama normal oyunlarda yapabilirsin dedi, söylemiyicem, denk gelirsem report edersiniz, ki gm le oynadıgım oyunu kaydettim o yüzden pek bisey de olmaz. http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/creepblock.jpg look at ur tower bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aboooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 One'a bir adet gönderiyoruz: http://sfx-360.com/newsite/wp-content/uploads/2011/08/facepalm.png Dur yetmedi galiba biraz daha gönderiyim: http://i527.photobucket.com/albums/cc356/Lotanpwnsu/DoubleFacepalmDeMo.jpg Yok yok daha ciddi bu bence: http://1971.240z.home.comcast.net/~1971.240z/temp/triple-facepalm.jpg Tam yeter diyordum evde teyzemler vardı onlar da gördü: http://3.bp.blogspot.com/-bUyUbFAiB9Q/TavDWGNHeCI/AAAAAAAAAKw/KF_CWcKndFo/s1600/Epic_Facepalm_by_RJTH%255B1%255D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 creep block muymuş bunca tatavanın sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA sesli güldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yaaa creep block ama, oyle degil bu, sizin bildiginizden baska, valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ASDUAYHSGBAGAHJSDAAAAAAAAAÖL ASFKI ASFNASMKDÖLAÇŞSDA GŞHSN DASDBASHNJLSŞHHGBNHDMK SDÖL A=WAFNUSJLFASDFOYASYAWFYasfha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar