Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

valla ben yerinde buluyorum değişiklikleri

support oynamak inanılmaz anlamsız ve sıkıcı, zevk aldığım herolar olmasına rağmen çoluk çocuk item kassın diye last hit yapmamak, sürekli ward almak, bunun üstüne itemsızlıktan carrylerin 1-2 vuruşuna kurban gitmek gayet eğlencesiz

aynı şekilde 50 dakka 8-9 gibi skorla devam eden 1800 üstü oyunlar da çok sıkıcı, o yüzden courier değişikliği gayet yerinde

parayla hala avantaj sağlanmıyor, early access heroları gamebreaking değil, ilk hafta 1-2 oyunda monkey king baya kill alıyodu sonra 3 hafta görmedim ayrıca 1 yerine 2 hero koycaklarsa her 2 haftada bir, np
oyuna gerçekten etki edecek bişey koyarlarsa bırakırım cidden

ayrıca bu oalylara bok atıyoruz, dota 2 bu micro transaction olayının da bokunu çıkaracak, parayla aktive edilen itemlar felan "ama dezavantajı vaaaar :( " felan geyiklerine girmeye hiç gerek yok yani o tarz bişey koyarlarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

support oynamak inanılmaz anlamsız ve sıkıcı, zevk aldığım herolar olmasına rağmen çoluk çocuk item kassın diye last hit yapmamak, sürekli ward almak, bunun üstüne itemsızlıktan carrylerin 1-2 vuruşuna kurban gitmek gayet eğlencesiz

Carrylerin yetersizliği + bi takımda en az 2 ward alan olucak tek başına yetemiyosun towerlar asistler arada aldığın tek tük kill ve creepler hem item hem ward/c.warda yetmiyo. 10 dakika boyunca 3 asist yapıp tek creep kesmediğim pull harras kus ward görevlerimi yerine getirip mal adamın 40 dk farmlamadan hiç bi combata katılmadığı oyunlarda kanser olmak kaçınılmaz. Zekalı adamlarla oynarken kill sayımın deathin altında kaldığı nadir oyun olmuştur, item lvl vs olarakta pek geri kalmıyorum yeter ki takımın iq ortalaması 3 haneli olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Crematorium said:

Sparkcaster said:

Carrylerin yetersizliği + bi takımda en az 2 ward alan olucak tek başına yetemiyosun towerlar asistler arada aldığın tek tük kill ve creepler hem item hem ward/c.warda yetmiyo. 10 dakika boyunca 3 asist yapıp tek creep kesmediğim pull harras kus ward görevlerimi yerine getirip mal adamın 40 dk farmlamadan hiç bi combata katılmadığı oyunlarda kanser olmak kaçınılmaz. Zekalı adamlarla oynarken kill sayımın deathin altında kaldığı nadir oyun olmuştur, item lvl vs olarakta pek geri kalmıyorum yeter ki takımın iq ortalaması 3 haneli olsun.

tabi, doğru adamı supportlayınca oyun zevkli oluyor. bugün bs iken beni supportlayan nymph immortal yaptı mesela.. bende de 29. dk'da 3k hp vardı. eğlenceliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

ne zamandır 1650 barajını kıramıyodum, son 10 oyundan 8 tanesinde pure support gittim şu an 1711 mmr'a ulaştım.

ap - ar oyunlarıda cıkardım listeden, sd bp bd, en azından konusup düsünerek pick yapanları görüyorum ki noob olmuyo gibi bisey

ben yakında sd'yi de çıkarıcam,tam off çok güzel takım oldu diyosun karşı taraf anti dolu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

sanırım savage yerine direk onu almak lazım artık.

bide geyik neop la. aylar sonr ailk kez oynadım aldım tundra yattım paso. sorna geyik aldım 22-5 sonraki oyun 18-8 bişide yapmıyorum batırdım yanı skilleri falan yanlıs atıyorum.

ya iste deso kasmanin sikintisi attack modifier olmasi
life leech alamiyosun
ama mesela prede ilac olmus
elder kasmak yerine kaburga kasip yanina buunu alinca ulti ile birlikte sanirsam -20 armor veriyosun zaten
helmi felanda bypassliyosun
Sosyal ağlarda paylaş

max 15 dk yapabilir o dediklerini ki, bi oyunda pred - tdl - chronos gibi tuttuğunu öpen herolar varsa ilk alıcagım item bot + void talisman + sürekli tp taşıma olur.

2-3 heroyla dalarlar o ayrı, ama tekte kendimi yedirmem, yada gördüysem o heroları aldıklarını wh,mirana gibi atlayan zıplayan herolar alırım
Sosyal ağlarda paylaş

onları yaptıktan sonra boş boş dolaşcak degilsinya zaten. ekle üstüne istedigini. predin tek bir buildi yokki charged hammer bile yaparsın suna demonic yada hearttan sonra.
zaten gang yemeyen bir hero, ac skini bas tp yi.

tdl ve chronosta 30dkdan önce adam olmayan herolar. pred 6 dan sonra alayına atar yapabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

pred elder+insantrius = one shot one kill

elder yerine steamboots yapmak daha iyi instanrius zaten a.speed veriyo aynı şekilde steamboots'un attack speedi var ultisinin var yeterli attackspeed oluyor.hemde ep yüzünden modifier kaybetmemiş olursun.shieldbreaker hatta frostburn daha iyi ep'den.

ayrıca katılıyorum pred hem chronostan hem tdl'den daha iyi early game'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...