Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aynen hacı aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 napcaksınız abi mmr ı 1700 üstüne çıkınca zaten otomatik olarak aşşa çekiyo oyun seni, dün 8-9 oyun arka arkaya kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi1700 altına düştüm ben de. oyuncu tripleri inan değişiyor ya. en azından 1700küsürken ben turuncu falan oluyordum, 1800+ adamlar geldi mi oyunda işini bilen, başka bi zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 son 15 maçımın 12si filan loss sanırım. carry alsam, adamlar ne ward ne courrier aliyo. hadi onları da ben aldım herifler lanelerindeki eksikleri soylemiyolar ortada gang yiyorum. support alsam adamlar carryleyemiyo. geldi mi geliyo üst üste böyle salak herifler. oyundan soğudum. mmr filan kalmadı düştüm 1600 altına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ağlamayım ağlamayım diyorum sizi görünce bende sinirleniyorum,20 maçın 13'ünü kaybettim bende,orange brown green carry sevdalıları yüzünden kaybettiğim oyunun haddi hesabı yok kimsenin pickine bakmadan pick yapıp readyleyenler,support swaplamayanlar(brown green carry almış bende de sırf carry var support vermedi kimse),insanlar o kadar bıkmışki grieferlara ruslara mallara doğru düzgün oynayan adamlar bile bozuldu artık oyunun seviyesi yerlerde. (dediğin olaylar 175x-179x arasında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 us serverlarına geçtim. avrupada oynadığım günlere ağlıyorum. çok güzel oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 lag olmuyor mu? us serverlarının rusları brezilyalılarmış diye duydum hiç aklıma gelmemişti us severda oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yok ya çok olmuyo lag. o brezilya meselesi de avrupa da 10 oyununun 7sinde hıyar rus çıkıyosa uste 2 oyunda filan çıkyıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 az önce usa serverinde tarihi bir oyun attım. 3 troll vs 4 troll olan maçta 3 troll sahibi ve avantajı elinde bulunduran team olarak kazandık. 3 troll ile kazandığım ve bu kadar çok trollün bir araya geldiği başka bir oyun hatırlamıyorum. eu nun kıymetini bilememişim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 creep ve heroların üstüne imleçi getiricne garip bi parıldama cıkıyor onu naasıl kapcıaz? iyice lol gibi bebe oyunu yapmıslar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Interface seçeneklerinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Flassh said: creep ve heroların üstüne imleçi getiricne garip bi parıldama cıkıyor onu naasıl kapcıaz? iyice lol gibi bebe oyunu yapmıslar ya unit highlight mı ne öyle bişeydi interafe'i karıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hayspat said: az önce usa serverinde tarihi bir oyun attım. 3 troll vs 4 troll olan maçta 3 troll sahibi ve avantajı elinde bulunduran team olarak kazandık. 3 troll ile kazandığım ve bu kadar çok trollün bir araya geldiği başka bir oyun hatırlamıyorum. eu nun kıymetini bilememişim lol match id plesae... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 S-H said: Flassh said: creep ve heroların üstüne imleçi getiricne garip bi parıldama cıkıyor onu naasıl kapcıaz? iyice lol gibi bebe oyunu yapmıslar ya unit highlight mı ne öyle bişeydi interafe'i karıştır.interface> selection outlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 son patchle beraber değişmiş,eskiden bu kadar çok parıldamıyordu şimdi iyice yeşil kalemle etrafı çizilmiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 dm çok kötü olmuş ya sadece 1. skilli bir işe yarıyor.Özellikle 3. skill inanılmaz anlamsız hiçbir işe yaramıyo aynen ultide öyle açıkcası ultinin tam olarak ne işe yaradığını anlamadım çünkü herşeyi takır takır içeri alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 aynen öyle eğlencelik hero olmuş,zevkli hero ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Evet eğlenceli ama bir süre sıkıldıktan sonra pek tercih edilmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 drunkenın tek sorunu mana sorunu3 aktif skille chalice mümkün değil yetmiyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Ultide yetersiz aslında sorun ultide degil baska heroda iyi gider o ulti ama drunkene gitmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 cok güzel hero olmus drunken sürekli alkol alman gerekiyor baya sevdim skilleri birbiriyle uyumsuz flan yeterli sayıda böyle hero cıkarırlarsa aylardır kaybettikleri sempatiyi geri kazanabilirler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yeni hero duyuruldu http://www.youtube.com/watch?v=wK6S77gaFZU şu patatese benzeyen nc'ler türkiye haritasına benziyor sanki bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ben de benzettim ama o kadar saçma durumlara düşürmez heralde kendini s2games. early acces işi de çok sıkıcı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yeni hero rhapsody http://www.youtube.com/watch?v=Dig4cCLjnUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 çok renkli olmuş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar