Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

son 15 maçımın 12si filan loss sanırım. carry alsam, adamlar ne ward ne courrier aliyo. hadi onları da ben aldım herifler lanelerindeki eksikleri soylemiyolar ortada gang yiyorum. support alsam adamlar carryleyemiyo.

geldi mi geliyo üst üste böyle salak herifler. oyundan soğudum. mmr filan kalmadı düştüm 1600 altına ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ağlamayım ağlamayım diyorum sizi görünce bende sinirleniyorum,20 maçın 13'ünü kaybettim bende,orange brown green carry sevdalıları yüzünden kaybettiğim oyunun haddi hesabı yok kimsenin pickine bakmadan pick yapıp readyleyenler,support swaplamayanlar(brown green carry almış bende de sırf carry var support vermedi kimse),insanlar o kadar bıkmışki grieferlara ruslara mallara doğru düzgün oynayan adamlar bile bozuldu artık oyunun seviyesi yerlerde.

(dediğin olaylar 175x-179x arasında)
Sosyal ağlarda paylaş

hayspat said:

az önce usa serverinde tarihi bir oyun attım. 3 troll vs 4 troll olan maçta 3 troll sahibi ve avantajı elinde bulunduran team olarak kazandık. 3 troll ile kazandığım ve bu kadar çok trollün bir araya geldiği başka bir oyun hatırlamıyorum. eu nun kıymetini bilememişim lol

match id plesae...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...