Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
flux değişti mi yahu yoksa bugun oynarken karsı takımdaki adam mı anasının karnından flux olarak doğmuş nedir? herif darma dağın etti bizi.

2 sn de bi ittiriyo namıssız haritada resmen dolaşıyordum ordan oraya
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

flux değişti mi yahu yoksa bugun oynarken karsı takımdaki adam mı anasının karnından flux olarak doğmuş nedir? herif darma dağın etti bizi.

benim fluxla oynarken kullandığım bi comboyu söyliyim

vur vur ittir, adamın yanına pk at, vur slow, vur vur çek, vur vur ölmüş olur zaten (valk hag falan deilse)

bide item olarak str deil int agırlıklı gidiyorum cyclone - tablet falan, mana sorunu da olmuyo, oh mis.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

ya lanedeki adam skillere mana harcamaz karşıdaki pyro cayır cayır harraslar

bana bi kere denk gelmişti hb karşı lanedekilerin ikisine birden skill sokucam diye hiç mana harcamadan oyunu bitirmişti
Mesaj tarihi:
0ne said:

DynamicK said:

benim fluxla oynarken kullandığım bi comboyu söyliyim

vur vur ittir, adamın yanına pk at, vur slow, vur vur çek, vur vur ölmüş olur zaten (valk hag falan deilse)

bide item olarak str deil int agırlıklı gidiyorum cyclone - tablet falan, mana sorunu da olmuyo, oh mis.

abi anamadigim neden itip sonra pk atiyosun ki
cekip gitsene yanina?
Mesaj tarihi:
fixmen said:

Dün gece attığım 3 oyunda karşı takım hep Revenant aldı, 3 takımda ağır yenildi ahahaha.

şu anda istatistiklerde revenant'ın kazanma oranı %39 lol.

bir de, ben de ophelia'ya tek command alıp sonra ağır nuke build gitmeyi seviyorum
Mesaj tarihi:
cok iyi video yapmıs elemanlar, replikler falan epey iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=QGmAXlm-bng&annotation_id=annotation_452108&feature=iv#t=3m06s
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...