aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 fail ne abi, hero iste, her cikan op mi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 fail yani ölüyosun. güzel hero ama sadce kagit gibi. demek istediğim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 kağıt gibi diye fail deme abi heroya bir sürü öyle hero var zaten fa,flint filan mesela ilk aklıma gelenler onlarda gayet kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 abi okumadan mi sey ediyosunuz. disable oldugu durum icin dedim fail :) hero fail deil hatta gayet iyi ve yerinde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 flint de disable olunca ölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 tamam bu da onları kagıt yapıyo. low hp high dps yani. o yüzden de bi invisdir bi nullstone dur survive icin bisiler kasiyoruz ztn onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 S-H said: kuş 300 vuruyor mu yav gerçi ben lvl6'da gördüm orda makul bir seviyede vuruyordu6'da 100 11'de 200, 16'da 300, vuruyor., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 cok amacli bence bu yeni hero. sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Oynaması çok zevkli, kesinlikle op değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yeni hero ole op degil ama kastimi guzel dmg yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 oynanışı zevkli de yok ki turnuvalara alan şöyle bi neler yapabiliyomuş görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 paçozmuş yeni hero , çok ofansif oynaman lazım iş yapması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 basta bole nymhp gibi bi hero aldimi yanina harrass manyagi yapar o 2. skille ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya bu hon ciddi anlamda çirkin bir oyunmuş. 1-2 saat şans tanıyayım dedim. itici bir oyun. grafiklerin, dotaya göre fazla gelişkin olmasından galiba. millet niye bunu dotaya tercih ediyor anlamıyorum. bildiğin çirkin ve göz alan bir oyun. shoplar çirkin. sırf paralı olduğu için bir şeyleri kanıtlamak amacıyla girildiğini düşünmeye başladım. çünkü dotadan kat kat çirkin bir oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 maalesef öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dotanın hero sayısı dışında hona yaklaşabilen tek bir özelliği yok. bariz üstün bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Abi Dota ile Hon mu kıyaslıyorsunuz yahu yok artık. Dota candır ama Hon'la kıyaslamak garip. Dota 2 çıksın onu karşılaştıralım ama Dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: dotanın hero sayısı dışında hona yaklaşabilen tek bir özelliği yok. bariz üstün bir oyun. katılmakla beraber dota 2 çıkana kadar ki hangi özellikleri olacağı henüz kesinleşmemiş bir oyundan kat kat üstün,hon oynadıktan sonra kusura bakmayın dotayı köpekler bile yemez(bu bir deyimdir alınganları tenzih ederim,kalpler kırılmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 defiler gelmiş yeni. yeni support itemi gelmiş. takıma ms ve unitwalking basıyosun astrolabe yapması aşırı kolay olmuş. bildireceklerim bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Shieldbreaker'ı değiştirmiş salaklar. Artık dk 10da -armor ile dolaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 o biraz gereksiz olmuş gerçekten ama ilk seviyede -2 armor kırıyor çok fazla değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Takıma ms ve unitwalk basan item iyi kullanılırsa çok can yakar gibi duruyor. Shieldbreakerın değişmesi mid-game carrylere yaramış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Hala çok kötü item shieldbreaker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Artariel azcik alisirsan oyle dusunmeyeceksin. Alisana kadar garip gelebilir evet. Dendigi gibi Dota 2 cikar ise karsilastirilabilir ama onun disinda Hon > Dota. Tek eksik yan bazi herolar yok hala ve olmayacakta. Mesela Ezalor.. Nasi ozledim be dedeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 "dede kasmasın" necro deil miydi ya :D dede necroya denmiyo muydu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar