DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 2 skill hero abi, dön ulti at başka aksiyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 biz de değil diyoruz bak oyun kazandırıyo diyoruz turnuvalarda in houselarda sen de hiç bir arguman sunmadan ben görmedim şeklinde saçmalıklarla savunmaya çalışıyosun sonra ağlıyosun hakaret etme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 said: domine etmesi değil tempest jera accu myrm hb'de banlanıyor domine eden herolar değil i rest my case. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ben kazandırmıyor demiyorum anlamakta güçlük çekiyosun,op herolar diyosunuz bende değil diyorum. senin kadar kaşarlaşmış bir mizacım olmadığı için sana ağlamak olarak geliyor olabilir bana dokunuyor bu tip kelimeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ee sadece değil diyebiliyosun ama müslüman savunması yapıyosun gelip başka bişey yok. o saydığın herolar da op jere falan hariç nomad da op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi sende gelip bi oyunu domine etti diye op diyosun s2 forumlarında sayfa sayfa rage yapan çocuklar gibi yapma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 rage le ne alakası var nomad op işte midde hag dışında herşeyi eziyor. dotadan beri god tier herolar var her oyunda mutlaka seçilen ve banlenen nerflenmesi de gerekmeyen. Sen oyundaki carry konseptini anlamamışsın semi carry zaten nomad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 BonePART said: DeBuffAndHeal said: mock sanırım o ışıklı şey :D mock evet abi resmen mb gibi as kasiyosun tree ile ya brutalizerle resmen insanliktan cikiyo Dotada ki mock? Aynısını mı eklemişler o süper hero ya eğer aynısıysa bir kaç gündür girmiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 mock derken hero diil itemdan bahsediyorlar, mock of brilliance :) bu arada dota mock diye hero mu vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ya invoker'dan sonra yada 1 hero sonra eklenmişti sanırım. Güzel heroydu eğlenceliydi :) İsmi mocktu die hatırlıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 puck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 op hero yoktur abi, yetersiz anti - az focus vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 0ne said: op hero yoktur abi, yetersiz anti - az focus vardır. turnuvada maç kazandırmış abi sonra banlanmış filan op!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 o zaman tamam op'tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 burda ekmek haklı. maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 aptal olmayin, herolar carry degil itemlar carry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 olm çok low profil adamlarsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bugun 10 15 oyun attık öglen 10 taneden fazla kazandık arkadaşla yazmadı. şimd igirdim bi oyun yenildik çat statlara işledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Martyr so op. 2 gündür oynuyorum, resmen eziyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 poopla said: bugun 10 15 oyun attık öglen 10 taneden fazla kazandık arkadaşla yazmadı. şimd igirdim bi oyun yenildik çat statlara işledi. öğlen yazıyordu sonra 3-4 saat yazmadı tam o araya denk gelmişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 arkadaşlar baya kötsünüz, ekmek haklı, nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 herkesin fikrine saygım var fakat counter edilmesi zor veya siz beceremiyorsanız diye op demek dw çok güçlü bi ultiyle adam öldürüyor oyundan silinsin diye offical forumda topic açanlarla bence aynı zihniyette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ya abi bişeyin counter edilmesi ne kadar zorsa o kadar iyi olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 öyle abi ama iyi hero =/= op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Komikmiş sence OP ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar