Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 lan ni,ye gelmedi bu patch fuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 yalan oldu patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 stimpak said: lvl 1'de üst koridorda lvl 5 spawndan catman çarpıp gank yapılır mis gibi. o ultiyi de nerflerler, en azından silence'ını kaldırmaları lazım. dmg alınca bozulmuyor mu o? bence o kadar da efektif olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Geldi parazit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 S-H said: ayıp ediyosunuz beyler yalan mı atıcam size yok görmedim valla 1300-1500 psr oyunlarda smurf accoutlar domine ediyor olabilir ben hiç görmedim diyorum 2k oyunlara da allah smurf giriyo heralde domine etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 "What happens if Empath jumps inside Parasite, then Parasite jumps into a Catman, then the Catman is mind controlled by the enemy Ophelia, then your allied Moon Queen uses Whispering Helm on the Catman, but the enemy Glacius responds with Alchemist Bones?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 oyun çöker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Amenquiver said: "What happens if Empath jumps inside Parasite, then Parasite jumps into a Catman, then the Catman is mind controlled by the enemy Ophelia, then your allied Moon Queen uses Whispering Helm on the Catman, but the enemy Glacius responds with Alchemist Bones?!?!?! Why the fuck did Glacious farm an Alchemist? diye kimse sormamis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Pasta said: S-H said: ayıp ediyosunuz beyler yalan mı atıcam size yok görmedim valla 1300-1500 psr oyunlarda smurf accoutlar domine ediyor olabilir ben hiç görmedim diyorum 2k oyunlara da allah smurf giriyo heralde domine etmek için. 2k oyunu nomada tremble domine ettiriyosanız no comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 parazitin pasif skilli ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 S-H said: Pasta said: S-H said: ayıp ediyosunuz beyler yalan mı atıcam size yok görmedim valla 1300-1500 psr oyunlarda smurf accoutlar domine ediyor olabilir ben hiç görmedim diyorum 2k oyunlara da allah smurf giriyo heralde domine etmek için. 2k oyunu nomada tremble domine ettiriyosanız no comment daha geçen turnuvada 2 oyunu nomad kazandı banlediler falan 2. oyunlarda. ne idda ediyosun ki hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 war beasti solo lane yollayan turnuva maçlarıda var yani illa turnuva diye doğru kabul edilmesine gerek yok,idda ettiğim şey nomadın aynı farm ile pred sb ss arach mm gibi ilk akla gelen carry heroları over carry edemediği op olmadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ama hiç bi zaman o herolar nomad kadar farmlayamıyor çünkü nomad inanılmaz bir mid herosu ve hem early hem mid gamede onlardan daha aktif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ulan 1300-1500 beğenmedin ben 1700 1800 oynuyorum onu da beğenmedin turnuva diyoruz en iyi takımlar 2k+ adamlar diyoruz onu da beğenmiyosun sen mi biliyosun bi tek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 1300-1500 iyi oynayan herhangi bir mid herosu domine edebilir zaten op olmasına gerek yok peb-dw-hag 1700-1900 bende oynuyorum hiç domine ettiğini görmedim diyorum turnuvalara gözü kapalı güvenmeye gerek yok wb'yi solo lane yollayan takımlar var diyorum anlaması çok güç değil bence op olmadığını diğer carrylerden aynı farmla çok zayıf kaldığını söylüyorum. edit:ulan bi tek sen mi oynuyosun bu oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ha yani benim görmemden daha güçlü bir arguman senin görmemen? 8 yıl zorunlu eğitim yok mu abi bu ülkede? warbeast nerde var top 5 takımın tüm maçlarını izliyorum honcast d eçıkan hiç görmedim warbeast falan. hala aynı farm diyo bi de aynı farmı yapamazlar dememe rağmen şaka gibisin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Pasta said: ha yani benim görmemden daha güçlü bir arguman senin görmemen? 8 yıl zorunlu eğitim yok mu abi bu ülkede? warbeast nerde var top 5 takımın tüm maçlarını izliyorum honcast d eçıkan hiç görmedim warbeast falan. hala aynı farm diyo bi de aynı farmı yapamazlar dememe rağmen şaka gibisin ya. domine ediyor olsa bende görürdüm heralde dimi ? evet hiç bir argüman bulamadım ve warbeast yalanını attım? (sk'nın karşılaştığı takımlardan birindeydi honcast.com) aynı farmı babalar gibi yaparlar farm yapamayan ss sb pred mi var ?ha dersen farmı durdurulur pred'in ss'in bi tane invis ward-dust alırsın sende rahat bir şekilde durdurursun bakarsın rahatına 8 yıl zorunlu eğitim filan ironik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sen müslüman mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 var diyorum turnuvalarda midi domine ediyo banlanıyo diyorum hala ben görmedim diyosun sb pred diyosun mal mal sb pred ophelia dan az alınıyo maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Nomad her türlü eziyo abi op direk. Çok iyi bilmesen bile çok rahat kasıyosun, eziyosun. oyunda carry diye geçinip carry olmayan hero varsa da o da swiftblade. Ne kadar kasarsa kassın olmuyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sb kasarsa yokeder de trilane yapamazsın swiftle çünkü karşının supportları roaming e başladığında sen başlamayamazsın tek başına yokederler orda onu=gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sb siler atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sb dudukler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bir aluna değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Pasta said: var diyorum turnuvalarda midi domine ediyo banlanıyo diyorum hala ben görmedim diyosun sb pred diyosun mal mal sb pred ophelia dan az alınıyo maçlarda. turnuvalarda banlanmasının nedeni domine etmesi değil tempest jera accu myrm hb'de banlanıyor domine eden herolar değil banlanması = op ben nomadın domine ettiği oyun olamaz zaten demiyorum genel olarak konuşuyorum diğer carrylerden zayıf olduğunu op olmadığını söylüyorum. not:sürekli hakaret etme çabasında olmanı ergen ruhuna bağdaştırdım daha efendi konuşursan sevinirim yok ben küfür hakaret etmeden derdimi anlatamam diyosan muhattap olma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar