Phyx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 evet hood falan calismiyor cunku ilk skillin costu %20hp ikisinci %15 mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 costu için değil zaten hp regen için. dışardan gelen magicler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ben cover attım bubles ile genede yedim stun ra dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 abi amun ra'yı lane da ezmek çok kolay, myrm-pebb-pyro ile ağlatırsın. stun olsun yeter baya oyun attım amun ra ile 1 kez kaybettim o da takımda ki aptalları yüzünden. shruken kasmayı akıl edemeyen gerizekalılar la oynamak istemiyorum yeter ya. oynadığım oyunların hepsinde rahat 20 e yakın kill yaptım işfkksdfk bazı aptallar benden önce abanıyor bazen amun'a. bi kere oynayabilen görmedim daha hep ezildiler, çok pis küfrediyorum öyle heriflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 oyun sonu statlardaki APM ne oluyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 action per minute dakikada kac emir verdigini gösteriyor hon için 80-100 üzeri falan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dun birileri zorla bh aldirdi zorla (!) karsimada amon geldi. imkani yok amona karsi melee mid kasmanin. 3. skili fulle ve tam bir trolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Quel-Thul said: action per minute tutulan en gereksiz stat budur heralde fazla olması yada az olması oyuncunun iyiligini kötülügünü belli etmiyor aslında mouse kac kere bastıgı dısında hiç bişe belli etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 apmden cok, gold ve xp per min daha faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 30apm ile de olmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bende 60 filan var gayet memnunum :D izlediğim videolarda filan çok sık görüyorum,normalde baseden filan tek tıkla gidecek adamı 40 kere filan tıklayarak götürmenin pek bi esprisi yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 apm 80 altındaysa problem var onun dışında bi boka yaramıyor. bakmaya değer tek stat de win % si o da solo playersan şansa kalmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 her sağ tıklayışta geliyo mu yoksa her skill attığında mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 shop dışında her sol tıklayışta, creepler spawn etmeden de saymaya başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 apm hiç umursamadım şu ana kadar 72 APM 1.22 KD 108 CK 12 CD 431 Xp/Min fena değil statlarım :) Gold p/m genelde 300 üstüyüm. Büyük bir sıkıntı yoksa 450/500 civarı gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 450 500 gpm ile 3kdr flan olsun bari. o kadar parayı napiyosunuz mm de 1.12 ile 225 benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 pfff apmim 40in ustune cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 şükrü ya sdgasdsd5dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 gpm oynadıgın herolara göre değişir. trilanede supportlugu seviyosundur early yenersin ama gpm 170 de kalır.kaçınılmaz yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Gpmin bir önemi yok. Ben genelde support oynamayı severim yanında bi carryi sitledigin için sen creebe son vuruş yapmıosun zaten. Karşıyı haraslamak creep pullamakla ugraşıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ra büyük sıkıntı , mutlaka nerf gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bizim klasmanda sikinti yaratabilicek adamlar yok ra'yla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aptal türklerle oynamaktan nefret ediyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben türk kanalına bile takılmıyorum. Tanıdıgım 3-5 kankam var onun haricinde türklerle muhattab olmuyorum oyunda,küfür vs. yok kafam rahat valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar