Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 silver gold convert olayı yokmu. golddaki eksigi silverla tamamlamazmı bu goblin tüccar fakir styla badass e silver biriktiriyorum. 175te gold var imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ben de onu istedim ama yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi çok çakallar ya. inat olsun diye dümdüz acc ile oynuyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Daesu said: silver gold convert olayı yokmu. golddaki eksigi silverla tamamlamazmı bu goblin tüccar fakir styla badass e silver biriktiriyorum. 175te gold var imiş. badas alirsan silverla ustunede hediye filan verirler sana hadfdhsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 stat reset yaparsak, bu aldığımız alt avatar announcer falan gidiyo mu, yoksa onlar kalıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 stat mı onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 değil de, tırsıyorum bi sürü alt avatar falan var, onlar da gider diye. Emin olmak için sordum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Daesu said: silver gold convert olayı yokmu. golddaki eksigi silverla tamamlamazmı bu goblin tüccar fakir styla badass e silver biriktiriyorum. 175te gold var imiş.gümüş para + altın para= toplam para. alırken altın ile tamamlayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 oyun cokuk mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ddos vurmuslar falan biseyler diyodu, ama duzeldi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 The Martyr : Hero Spotlight http://www.youtube.com/watch?v=j5E-SdghHL8&feature=channel_video_title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bu sefer kesin beceremem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 İmam'ın herosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Neutral and lane creeps no longer have any random damage, they now do static amounts of damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yeni hero çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 oldun said: Neutral and lane creeps no longer have any random damage, they now do static amounts of damageanlamadi ben bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 atiyorum 45-55 arasi vuruyolarmis artik 50 vuracaklar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 o zaman eskisi daha iyidi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 armor zart zurt etki etmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 armor tabiki etki eder creep base damage sabitleniyor armor a göre sen 50 alacağına 40 damage alıyorsun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yeni hero harikaymış, oyunu kurtardım lşsdkfj bu heroya shaman head, shruken falan kassam kendi skillerinden yediği damage i azaltır/bloke eder mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 pratikte dene :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 etmez büyük ihtimalle bardakta da etmiyor costu zaten hp targetlanan bir skill falan degil onminin shieldi veya accursedün shildide etkilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 nerf falan gelir buna düzgün oynayan biri olursa çok imba. 2 el oynadım 20 kill yaptım. gerçi son oyunda aptalın teki benden önce aldı kill alamadan 10 kere öldu dgfişkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Yeni hero Dota'daki SK mı? Oynamadım ama oyunda gavurlar öyle bişey konuşuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar