manve Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 alisinca guzel olcak gibi. ama ilk esyami alabilmem 35sn falan surdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 acinca butun ekrani kaplamasa bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 stimpak said: oyun içinde ctrl+f8 açıp "cg_usenewshop2 false" yazın konsola, ya da startup.cfg'ye bu satırı ekleyin, eski dükkanı kullanmaya devam edin. kısayollar bile değişmiş yenisinde sanki, alışamadım bi türlü. en güzel insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bende bi de bang!item buyer modu vardı, update sonrası yeni dükkan da açılmıyor, eskisi de. goblin shoptan item alamadım asdf, sideshoplardan alacagım itemler için cour upgrade edip baseden getirttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 autobuy calısıcak dimi simdi false ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 alışsammı acaba dedim yeni menüyede. alısmamaya karar verdim baya işlence olmus 1. yıl şerefine gold coin avatarda tam bir çakallık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 autobuy yeni dükkanda bile çalışıyodu yanılmıyorsam. o değil de thor thunderbringer güzele benziyor, slither ve thor avatarlarını almanın bi yolunu bulayım :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 birsürü beyinsiz oc doldu mm nostat atmadan giriyorlar haberleri yok ney nedir. 20dk da 50psr gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ttrolololololl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 benim bildiğim beleş oynama hakkı olanlar sadece no-stat girebiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yok, isteyen herkes no-stat girebiliyor beleş oynayanlar sadece no-stat oyunlara girebiliyor. parayı verenlere kısıtlama yok, vermeyenler sadece no-stat oynayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o da öyle demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 adamın yazdığı şu; benim bildiğim beleş oynama hakkı olanlar sadece no-stat girebiliyor. benim anladığım şu; benim bildiğim sadece beleş oynama hakkı olanlar no-stat girebiliyor o cümleyi okurken, o sadece ordan nasıl oraya gitmiş hala anlamış değilim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 teach me your best hon guide asfgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ne içtiniz olm bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 yeni shop ui eziyet olmuş rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 gunun ilk oyununa 100 gold coin ve 100 silver coin veriyolarmis 10 gun boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 beyler bu dota helperı calıstıramıyor muyuz yeni patchde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 super olmus yeni shop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 29.0 > 29.1 patchi yaparken oyunu donan bi ben miyim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Aynı sorun bende de oldu. Reset sonrasında düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 desislaf said: gunun ilk oyununa 100 gold coin ve 100 silver coin veriyolarmis 10 gun boyunca. Hergün oyun atıyorum ilk gün dışında bir daha kazanamadım gold falan. Bence yanlış bilgi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aynen yok böyle bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 tek seferlik o, 12sinden sonra oynadigin ilk oyunda veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar