Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mardox said:

en son hatırladığım 15 sn önceden rune top / bot diye veriyodu uyarıyı max 5 sn yanılarak çıkıyordur rune.
şu an hala çalışıyorsa bunlar indircem ben de bir tane, mid oynarken çok belli oluyor karşındak birden vahiy gelmiş gibi 180 derece dönüp gidiyor alıyor rune'u :P

anons yapıyor ama hangi spotta çıkacağını söylemiyor.
bence gerek yok addona zevk meselesi tabi
  • Admin
Mesaj tarihi:
mm pek oynamadım 4-5 kere falan herhalde

mmr 1471
psr da 1530 falan
psr genelde 1300 lerde idi :)

işin güzel yanı sürekli kaybeden takımda olup da kd 1.20+ olması ;)
Mesaj tarihi:
MM coin vermese çekilicek dert değil. Verdiği server 200 ping habire oyundan düşersin, takımda ki adamların yarısı banlistte, dengelesin diye 1500 ratingli adamları da serpiştiriyo araya tam karambol
Mesaj tarihi:
mm cok rahat ama ya
ne biliyim yane sizin rating yuksekse hane public oynuyosunuza ben gunde 1 oyun atiyorum yikliyorum 2 dakkada bi oyun ciiyo yeniyoruz yeniliyoruz pek salamiyorum acikcasi
elencelik iste
1200 e dustu rating ama
cok kotu adamlar yuzunden eauhea publicteki kadar quiter yok ama en azindan

ayrica alt avatarlar guzel ya
benim sevdigim hic bi heroya daha koymadilar ama olsun napalim
Mesaj tarihi:
mmr düştükçe daha cok kill alıyorsun ama.
fayde dw fayde dw,böle 15-0 10-0 flan bitiriyosun her oyunu
mmr arttıkça solo gang zorlaşıyor, heryer wardlı

psr, means nothing right, couse kd gives me all delight heh
Mesaj tarihi:
publicte 1700+ 1750+ oyun atıyodum da

mm'de 1630 ratingle özellikle singleda 10 oyundan 3'ünü falan net quitliyorum, ya feeder ya leaver ya afk geliyor illa takıma...

bir de public'te europe 60 ping, MM'de net 170 ping bu nedendir?
(tabi ki eu)
Mesaj tarihi:
ben 1650ye düştüm 1500ler filan geliyo bazen yani tamamiyle şans bundan sonra ya 1600 olucam ya tekrar 1700lere çıkıcam istedğin kadar oyna öyle feederlar çıkıyorki oynanamıycak hale geliyor oyunlar.
Mesaj tarihi:
Dün MMde Rampage ile coşarken Patch geldi sanırım, efsane oyun kayıtlara geçmedi delirdim. Ne MMR ne K:D, hiç bişi eklenmedi. Cidden çok güzel oyundu püf :(.
Mesaj tarihi:
abi rampage çok kötü hero ya, şarj atıyo, 2 vuruyo, ultiyle biraz sürükleyip 2 daha vuruyo, gg.

o yüzden o hero karşımdayken ilk çıktığım itemlerden biri attack immune staff almaktır. Tp siz de gezmediğimden attack immune + teleport base. bide /bye çekiyorum all'dan.
Mesaj tarihi:
gelişi güzel yazdım ben orda, ama cidden insanı oyundan soğutan bi hero, bi de o charge skillini kime attığını görememek, priceless..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...