Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

Şunu çok net söyleyebilirim ki public noleaver oyunlara göre çok daha az matchmaking'de quit olayı...

Ama maalesef banladığınız oyuncularla oynayabilmek çok tatsız hatta geçen oyun başımıza öyle birşey geldi ki pes dedik. Bir önceki oyunda oyunun içine eden adamı banlamamıza rağmen bir sonraki oyunda tekrar ve aynı takıma denk gelmemiz şaka gibiydi... Böyle abukluklarıda engelleseler daha güzel olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

mmr yükseldikçe leave olayı olmaz sanıyorum, dc olur, yada gitmek zorunda olunur o ayrı, onun dışında denk gelmedim diyebilirim

ama "adamlar kastı, eziyolar hadi qq gg cc" diyen adamları hiç sevmiyorum, keşke onlarında bi çaresine baksalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Şunu çok net söyleyebilirim ki public noleaver oyunlara göre çok daha az matchmaking'de quit olayı...

Bir önceki oyunda oyunun içine eden adamı banlamamıza rağmen bir sonraki oyunda tekrar ve aynı takıma denk gelmemiz şaka gibiydi... Böyle abukluklarıda engelleseler daha güzel olcak.

bilmiyorum bana çok fazla denk geliyor artık şans mıdır nedir anlamadım.hani pub oyunda leaver diye banlıyosun adamı bi daha karşına çıkma ihtimali olmuyor burda malesef banlamanın hiç bi işlevselliği yok.hani 1dk yerine 5dk bekliyeyim ama banladığım adam olmasın benim oyunumda

aynı olay benimde başıma geldi direk rmk yaptırdım
Sosyal ağlarda paylaş

ya leaver ve afk ciler artmis mi? paso denk geliyo bana. hele gecen oyunlardan birinde 2 afk 1 leaver cıktı. ondan oncekinde karsı taraf level 16 olana kadar belki daha fazla bizde afk base bekledi adam. atmadi da diğerleri. paso böyle.

karşı takımdakilerin 3 une 1 shot attıgım zaman bile oyun kaybettiğim oluyor bu yüzden. sinir olmaya başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

ban olayında aynı takımama düşülmemeli bence de ama şunu da yapanlar olacaktır kötü oynayanı banlayınca bu sefer dengeli takım da kurulamaz ki. ee dc atana ban desen onun içinde levaer %'si var. bilmiyom nasıl çözülür.

00:00'daki rune kalkar mı yaa aynen.

deny eskisi kadar etkili değil ne yazık ki. carry'leri bufflayan bi hareket olmuş bu, babysitting işi kolaylaşır oyunun başında 2 ranged'e karşı ama şu da var deny işi artık etkisi azaldığı için bir koridora 2'ye karşı 1 adam koyup boşta kalan 1 tanesini tam roamer oynatan oyunlar da gördüm. bu durumda slith andro ve behe tam performans oynanabiliyor. o yüzden koridorlarda çok değişik kombinasyonlar deneniyor artık. biraz gitsin bakalım görcez deny iyi mi kötü mü oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya leaver ve afk ciler artmis mi? paso denk geliyo bana. hele gecen oyunlardan birinde 2 afk 1 leaver cıktı. ondan oncekinde karsı taraf level 16 olana kadar belki daha fazla bizde afk base bekledi adam. atmadi da diğerleri. paso böyle.

karşı takımdakilerin 3 une 1 shot attıgım zaman bile oyun kaybettiğim oluyor bu yüzden. sinir olmaya başladım.

gecen haftaki 10 dolar furyasinda bi ton yeni adam geldi, onlardir.
Sosyal ağlarda paylaş

en son hatırladığım 15 sn önceden rune top / bot diye veriyodu uyarıyı max 5 sn yanılarak çıkıyordur rune.
şu an hala çalışıyorsa bunlar indircem ben de bir tane, mid oynarken çok belli oluyor karşındak birden vahiy gelmiş gibi 180 derece dönüp gidiyor alıyor rune'u :P
Sosyal ağlarda paylaş

bence de teorikte dediği gibi... hatta oynadığım takımlarda hemen bi support ward diğeri cour alıyor mid oynıcağın ward derdi bile olmuyor ... ama altta rune 10 sec yazması ayrı bi olay, deny last hit kasıp aman 3:50 oldu wardı unutmayayım ayrı bir olay.

add-on ile bu işi takip etmek bin kat kolay. zaten çoğu zaman mid'ler hengame oluyor. altta add on uyarmadığı zaman unutmak çok kolay. ama rune control olacaksa zaten timer add onlar olmaması gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...