Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

Bizim milletimizi anlamıyorum elin gavuru yapınca pro hareket biz yapınca noob tokatlama oluyor. Bir kere verdiğin karşılaştırma bile hatalı adamlar clan maçı yapıyor, sen hangi public game'de birinin gelip sana potion bastığına şahit oldun? Saçmalama o oyunda wardları bile kendim aldım değil courier alan yoktu komiksin...

Ayrıca pro olmak için ne zamandan beri 1800+ psr olmak gerekti?
Sosyal ağlarda paylaş

e abi one-shot ulti herosu alıp, feederlar la oynayıp, 35-0 boru mu diyosun ya, ondan demiştim.

Pro olmak için psr da gerekiyo, takım oyunu da, ward da courier da,

benim koyduğum replayla seninkini karşılaştırmadım (çünkü gerçekten karşılaştırılamaz), kendi oyununa, skoruna "boru mu?" diyosan buna ne diyiceksin diye attım o replayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Troll Alert

Dostum senle tartışmayacağım çünkü klasik pati gamersın, ne desem haklısın. Benim yaptığım abartılacak birşey değil ama o kadar da hafife alma senin karşına fake char verseler sen onu bile 35 kere kesemezsin o 0.7 kd ile... Neyse daha fazla tartışmayacağım abartılacak birşey yapmadım 1000 oyunda 1 kere başıma geldi paylaşmak istedim eğer varsa sende koyarsın bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Mid'de karşıma geldide ne biçim hero yapmışlar adam koridora 3 tane böcek deliği dikti içindeyken invis duruyor çıkarkende slow + damage ile vurup kaçıyor çileden çıkartıyor... Bu mid herosu olursa ThunderBringer iyi anti olur buna.

onlari yikabildigini biliyor musun ?

semi carry falan demisler ama skilleri cok yetersiz, ozellikle 1,skill tum oyun boyunca hic bi ise yaramiyor, sadece defansif kullanilabilir.

Ama ulti ile gelen bocek yardimcisi tam bir para canavari, 2. seviyede bile tum neutral camplari tek basina aliyor. Wildsoul ayisi gibi de degil, isterseniz haritanin obur ucunda olun, kesmeye devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

legionnare'in whirling blade'i nasıl buff durumumu var yoksa hack mi var? 3 maçta gördüm 2 kez legi bizim takımdayken oldu, herif fırıl fırıl dönüyodu daha level 3ken. karşı taraf bayağı bi hack mack diye bağırıp çağırıyordu. neyse geçen bende bi maçta fırıl fırıl legi'ye denk geldim türktü galiba report etcem falan dedim ama bişi olmadı tabii sonuç

mm'de oyunun başında takım arkadaşın çıkınca (bizde 3v5 olmuştu) "you can leave now without penalty" özelliği çok iyi olmuş. neye göre çalışıyor onu da bilmiyorum bulamadım changelogs'ta. çünkü her ezilen quit çekerse çok kolay abuse edilir bu sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...