Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 @Kertenkel Şüpheciler geldi demek Noob veya Easy game değil, varsa seninde paylaşırsan sevinirim (; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 stalkladım buldum oyun id'sini, alpik'in takımda 2 noob var net, karsıda da 2 tane var ama biri feci feedliyo. bi de tüm oyun neredeyse ks kasmışsın :D. orta koridor lvl 2 spawnların orada swiftblade'i almak için 200 range'de pk kullanman falan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 O oyun çok çirkef oynamıştım rakibe yapmadığım pislik kalmadı 8-) Birde bakmışken son oynadığım oyunada bakıver 38-4asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 karşıdaki türk çok feci ya, trashtalker tam. küfür bol bol var, QQ var , trashtalk var, ego tavan. ondan sonra da "sizin gibiler yüzünden oynanmıyo bu oyun" diye enrage olmuş, o kısım komik. direk banliste ekledim adamı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Quel-Thul said: 35-0 ama bu ya, boru degil ki helal nooblarla oynarken evet gayet de boru, alın şu maçı bi izleyin valk 35/1, 1800-2000 psr http://gosugamers.net/hon/replays/44395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bizim milletimizi anlamıyorum elin gavuru yapınca pro hareket biz yapınca noob tokatlama oluyor. Bir kere verdiğin karşılaştırma bile hatalı adamlar clan maçı yapıyor, sen hangi public game'de birinin gelip sana potion bastığına şahit oldun? Saçmalama o oyunda wardları bile kendim aldım değil courier alan yoktu komiksin... Ayrıca pro olmak için ne zamandan beri 1800+ psr olmak gerekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 e abi one-shot ulti herosu alıp, feederlar la oynayıp, 35-0 boru mu diyosun ya, ondan demiştim. Pro olmak için psr da gerekiyo, takım oyunu da, ward da courier da, benim koyduğum replayla seninkini karşılaştırmadım (çünkü gerçekten karşılaştırılamaz), kendi oyununa, skoruna "boru mu?" diyosan buna ne diyiceksin diye attım o replayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Troll Alert Dostum senle tartışmayacağım çünkü klasik pati gamersın, ne desem haklısın. Benim yaptığım abartılacak birşey değil ama o kadar da hafife alma senin karşına fake char verseler sen onu bile 35 kere kesemezsin o 0.7 kd ile... Neyse daha fazla tartışmayacağım abartılacak birşey yapmadım 1000 oyunda 1 kere başıma geldi paylaşmak istedim eğer varsa sende koyarsın bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 senin psr ne bilmiyorum fakat 1800 psr'de öyle bi stat yapmak çok çok zor bence ve clan maçı olması zorluk derecesini arttırmış senin hakkını yemiyorum tabiki her ne kadar psri bilmesemde 35-0 basit bi iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 http://www.honarmory.com/sig/47371.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 karşı takım eziliyo ve concede vermiyorsa olur ama misal ben 12-13 - 0 yapıyorum çat cc. karşıda 1-2 tane noob var ve cc ye pass geçmiyorsa alır yürürsün senin oyunda da 70-38 lik bi durum var cc gelmemiş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 yeni hero Tremble http://www.youtube.com/watch?v=31x4lb8eYk4&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 sonu iyiymis harbiden, geyik adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mid'de karşıma geldide ne biçim hero yapmışlar adam koridora 3 tane böcek deliği dikti içindeyken invis duruyor çıkarkende slow + damage ile vurup kaçıyor çileden çıkartıyor... Bu mid herosu olursa ThunderBringer iyi anti olur buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Helal sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Lord_Argos said: Mid'de karşıma geldide ne biçim hero yapmışlar adam koridora 3 tane böcek deliği dikti içindeyken invis duruyor çıkarkende slow + damage ile vurup kaçıyor çileden çıkartıyor... Bu mid herosu olursa ThunderBringer iyi anti olur buna. onlari yikabildigini biliyor musun ? semi carry falan demisler ama skilleri cok yetersiz, ozellikle 1,skill tum oyun boyunca hic bi ise yaramiyor, sadece defansif kullanilabilir. Ama ulti ile gelen bocek yardimcisi tam bir para canavari, 2. seviyede bile tum neutral camplari tek basina aliyor. Wildsoul ayisi gibi de degil, isterseniz haritanin obur ucunda olun, kesmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 1. skil nası işe yaramıyo ya. zaten slowu var kovalarken 400 vuruyosun 5 saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Yıkılabildiğini tabiki biliyorum ama oyun başında yıkmak o kadar kolay olmuyor hemde içindeki böcek sizin gelmenizi bekliyorsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 100 gold'a rahat kesibiliyo yeni hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.ressim.net/61/upload/74266e49.jpg Pff yine geçemedim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Çok mutsuzum, bu hafta yaklaşık 100 psr kaybettim, 10-0 fln yapıyorum, takımda oynayamıyor sonra 4 kişi cc yapıyorlar pffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 legionnare'in whirling blade'i nasıl buff durumumu var yoksa hack mi var? 3 maçta gördüm 2 kez legi bizim takımdayken oldu, herif fırıl fırıl dönüyodu daha level 3ken. karşı taraf bayağı bi hack mack diye bağırıp çağırıyordu. neyse geçen bende bi maçta fırıl fırıl legi'ye denk geldim türktü galiba report etcem falan dedim ama bişi olmadı tabii sonuç mm'de oyunun başında takım arkadaşın çıkınca (bizde 3v5 olmuştu) "you can leave now without penalty" özelliği çok iyi olmuş. neye göre çalışıyor onu da bilmiyorum bulamadım changelogs'ta. çünkü her ezilen quit çekerse çok kolay abuse edilir bu sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 dc olayı taa eskiden beri öyle bi değişiklik yok 2 kişi çıkarsa sen çıktıgında leave yemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 o zmn sadece 3v5 için bu durum. çünkü daha once 4v5 olduğunda görmemiştim teşekkürler fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 evet ama psr kaybediyosun sadece leave % artmıyor.mm'de leaver protection olayı yok mu yahu eski pub gamelerde no leaver gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar