YaRRRRRaK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Fortuna said: daha çeşitli tank ve carryler lazım oyuna bence. Yeteri kadar support var. ben her zaman aksini düşündüm, ama kendime göre düşündüğüm için biraz alttan alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 10$ yaparlarsa yine 5 tane apachi arkadaşım sırada bekliyor :D Birde şu Dota 2 olayı kafalarını karıştırmış beklesekmi alsak mı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 dota 2 gelene kadar ohooo. 10$ beleş sayılır bu oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 10$ olsa zaten alacaklar. Ki 30$ para değil eğer dediğin gibi Dota 2 baya sürecekse. Hala Dota oynuyorlar ya herkes açmış haritayı, hatta para falan gönderiyorlar carrylere :D Hala oyundan düşüyorlar ttnete saydırıyorlar falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 DotA rezil ya. HoN varken oynancak hiç bir tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Empath geldi. Alt Avatar'ı resmen efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Empath çok overpower inş nerf gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 OP değil bence empath. Belki ultisi biraz nerf yiyecektir ama geri kalanını sanmıyorum. Çok kısıtlı bir rolü var , az str gain ile oyun sonunda itemsız 1k falan canı oluyor. Ama oynaması çok zevkli olmuş. Duvarla bugün insanları acayip sinir ettim. Tasarımı da oyunun en iyi tasarımı bir de Alt avatar alıp türbana sokarsanız tadından yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 İşini bilen bir empath hard carry ile lanede harikalar yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 düpedüz op abi. o hp reg bile çok op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 O değilde bu chronos her şekilde op be arkadaş ortalama kasıpta kazanmadığım oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Her durduramadığınız/durduramadıkları karakter op değildir. Chronos da çok kolay bir şekilde oyundan düşürülebilecek bir hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi eziceksin işte early game. sen 20 dakika dokunmazsan, adam free farm takılırsa yarar tabi kafasını önüne çıkanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 İşte onu diyorum tamam herşeye nerdeyse counter var ama ortalama kasınca cc letiyor oyunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Chronos gerçekten çok iyi. Son 2 oyunumu chronos ile oynadım bugün, 2. de özellikle arada 15 kill falan fark varken ormandan çıkan tarzan edasıyla kazandım oyunu. Rakip kazandım zannedip de 10-15 dk rahat takıldığı an chronos oyunu alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Chronos baya kötü bir hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 S2Games'e en fazla şikayet edilen Hero ünvanını kazanmıştır ve o kadar deformasyona uğramıştır ki 3.0 picklenme ortalamasından 1.2 lere kadar düşmüş artık seçilmez duruma getirmişlerdir. Neden getirdikleri de ap açık ortada oyuncu kaybetmemek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Abi zaten heronun dizaynı o kadar aptalca ki ben çöp ve imba arasında bir denge tutturabileceklerini sanmıyorum chronos için. Yani en mantıklısı early bufflayıp lategame de nerflemek ama stun ve rewind gibi 2 skille bir hero nasıl early game viable olur bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Cronos earlyde o kadar kötü bir hero değil , base damage'i oldukça yuksek yanında düzgün bir babysitter ile bişiler yapılabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Napcan kanka karşına gladiator veya hammer trilane i gelince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 En son oyunumda yanımda hellbringer babysitliyordu 10. dakikadan önce 3 tane double tap yaptım 10. dakikada da steamboots-parasite cekince gerisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 1600 mü rating? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 O civarda,pastamız 2000+ galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 chronos a savage mace yerine charged hammer çıkarsan anlarsın ezikmi büzükmü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar