Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fortuna said:

daha çeşitli tank ve carryler lazım oyuna bence. Yeteri kadar support var.

ben her zaman aksini düşündüm, ama kendime göre düşündüğüm için biraz alttan alıyorum
Mesaj tarihi:
10$ olsa zaten alacaklar. Ki 30$ para değil eğer dediğin gibi Dota 2 baya sürecekse. Hala Dota oynuyorlar ya herkes açmış haritayı, hatta para falan gönderiyorlar carrylere :D Hala oyundan düşüyorlar ttnete saydırıyorlar falan :D
Mesaj tarihi:
OP değil bence empath. Belki ultisi biraz nerf yiyecektir ama geri kalanını sanmıyorum. Çok kısıtlı bir rolü var , az str gain ile oyun sonunda itemsız 1k falan canı oluyor. Ama oynaması çok zevkli olmuş. Duvarla bugün insanları acayip sinir ettim. Tasarımı da oyunun en iyi tasarımı bir de Alt avatar alıp türbana sokarsanız tadından yenmiyor.
Mesaj tarihi:
Chronos gerçekten çok iyi. Son 2 oyunumu chronos ile oynadım bugün, 2. de özellikle arada 15 kill falan fark varken ormandan çıkan tarzan edasıyla kazandım oyunu. Rakip kazandım zannedip de 10-15 dk rahat takıldığı an chronos oyunu alıyor.
Mesaj tarihi:
S2Games'e en fazla şikayet edilen Hero ünvanını kazanmıştır ve o kadar deformasyona uğramıştır ki 3.0 picklenme ortalamasından 1.2 lere kadar düşmüş artık seçilmez duruma getirmişlerdir. Neden getirdikleri de ap açık ortada oyuncu kaybetmemek için...
Mesaj tarihi:
Abi zaten heronun dizaynı o kadar aptalca ki ben çöp ve imba arasında bir denge tutturabileceklerini sanmıyorum chronos için.

Yani en mantıklısı early bufflayıp lategame de nerflemek ama stun ve rewind gibi 2 skille bir hero nasıl early game viable olur bilmiyorum ben.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...